Torna a l’inici

Procediment per posar una queixa

A Square, ens comprometem a oferir-te el millor servei en tot moment. En el cas improbable que el teu nivell de satisfacció sigui baix, posa’t en contacte amb nosaltres al més aviat possible.

Squareup International Limited ("Square") accepta i compleix la normativa de queixes globals, creada i aprovada pel Cap de compliment de Block, Inc. De conformitat amb aquesta normativa, Square manté un programa de gestió de queixes en el marc de l’empresa per registrar tots els requeriments contractuals, reguladors i legals relacionats amb els productes.

Com puc posar una queixa?

Telèfon (+34) 900 99 34 28
Adreça electrònica Ves a squareup.com/help/es/ca i fes clic a Recursos i contacte
Escriu Escriu a: Squareup International Limited, Fumbally Square, Fumbally Lane, Dublin 08, D08 XYA5, Ireland

Com gestionarà Square la meva queixa?

Resolució ràpida Posem mà a l’obra per resoldre la teva queixa al més aviat possible.
Justificant Si la teva queixa no es pot resoldre al moment, t’enviarem un justificant de recepció un cop l’hàgim rebuda.
Actualització del progrés En la majoria dels casos, resoldrem la teva queixa en un termini de 3 a 15 dies feiners i et mantindrem al dia de com evoluciona.
Resposta final Sempre que sigui possible, quan la teva queixa s’hagi resolt rebràs una resposta final en un termini de 3 dies feiners. Si no podem resoldre la queixa en un termini de 3 dies feiners, t’enviarem un correu electrònic informatiu i et farem arribar una resposta final en un termini de 15 dies feiners. Si no podem resoldre la queixa en aquest termini, t’enviarem un correu electrònic explicant-ne els motius i indicant-te quan pots esperar rebre una resolució. Et proporcionarem una resposta final en un termini de 30 dies feiners.

Si encara no estàs satisfet

El nostre objectiu és resoldre totes les queixes immediatament i de manera justa. Tot i això, si no estàs d’acord amb la nostra resposta, o si han passat 30 dies feiners des que ens vas comunicar la queixa, tens dret a enviar la teva queixa al 's Departament de Conducta d’Entitats del Banc d’Espanya.

Per a més informació sobre aquest servei, llegeix la secció 37 de les condicions de pagament.

No trobes el que necessites?