Inici>Configura el teu directori de clients

Creació de camps personalitzats al Directori de clients

Afegir camps personalitzables al Directori de clients ofereix més flexibilitat a l’hora de recopilar informació dels clients i més control sobre l’agrupació i el filtratge de clients en funció de les qualitats que siguin rellevants per al teu negoci.

Tipus de camps personalitzats

Pots crear una gran varietat de tipus de camps diferents per satisfer les teves necessitats empresarials, com ara camps de text, data, una llista de selecció única o de selecció múltiple, accions per activar i desactivar, llistes i camps per a adreces, correus electrònics i números de telèfon addicionals.

• Introducció del text: aquest camp només acceptarà entrades de text. Per exemple, un perruquer podria anomenar el camp Color dels cabells i escriure l’últim color que ha fet servir.

• Activa/desactiva: aquest camp permet escollir entre cert o fals. Per exemple, un fotògraf podria anomenar el camp Invitació? i activar-lo per indicar .

• Selecció: aquest camp permet crear una llista de valors que pots seleccionar per afegir a un perfil de client. Pot ser una llista única o d’elecció múltiple. Per exemple, un restaurant podria anomenar el camp Al·lèrgies, crear una llista de 10 tipus d’al·lèrgies habituals i seleccionar la que s’apliqui a un client individual.

• Adreça electrònica: aquest camp permet afegir una adreça de correu electrònic addicional. Per exemple, un contractista podria anomenar el camp Correu electrònic de la feina i incloure una adreça electrònica secundària per als clients.

• Número de telèfon: aquest camp permet afegir números de telèfon addicionals. Per exemple, un balneari podria anomenar el camp Número de contacte d’emergència i afegir aquesta informació per a cada client. Pots introduir números de telèfon amb qualsevol codi de país.

Crea un camp personalitzat

En aquest moment, es poden configurar camps personalitzats des del Tauler de control en línia de Square o des de l’aplicació de Square. Pots veure, afegir i modificar informació en aquests camps des de la teva aplicació de Square i el Tauler de control en línia de Square.

Nota: assegura’t que estàs fent servir la darrera versió de l’aplicació de Square.

Des del Tauler de control en línia de Square:

1. Ves a la pestanya Clients del Tauler de control en línia de Square > fes clic a Configuració > Configura els perfils.

2. Fes clic a Crea un camp personalitzat, posa un nom al camp i selecciona un tipus de camp; Desa.

Des de l’aplicació de Square:

1. Toca Més, després toca Configuració > Clients.

2. Toca Afegeix un camp personalitzat.

3. Després d’anomenar el camp i seleccionar un tipus, selecciona Desa.

Afegeix informació als camps personalitzats

Un cop configurat un camp personalitzat, podràs afegir informació dins de cada perfil de client. Pots fer-ho modificant un perfil de client al Tauler de control en línia de Square, a l’aplicació de Square o quan importis clients amb un fitxer Excel o CSV.

Des del Tauler de control en línia de Square:

1. Ves a Directori de clients i selecciona un perfil de client.

2. Fes clic a Modifica el client i desplaça’t fins a la secció Informació detallada.

3. Introdueix informació als camps personalitzats que has creat i fes clic a Desa.

Des de l’aplicació de Square:

1. Toca Més > toca Clients.

2. Selecciona un perfil de client i toca Modifica la informació personal.

3. Afegeix informació als camps personalitzats i Desa.

Amaga els camps personalitzats

Pots amagar un camp personalitzat de tots els perfils directament des del Tauler de control en línia o des de l’aplicació de Square.

Des del Tauler de control en línia de Square:

1. Ves a la pestanya de Clients del Tauler de control en línia de Square > Configuració.

2. Selecciona el camp personalitzat que vols amagar i desactiva la Visibilitat.

3. Fes clic a Desa.

Des de l’aplicació de Square:

1. Toca Més, després toca Configuració > Clients.

2. Selecciona el camp personalitzat que vols amagar i desactiva la Visibilitat.

3. Fes clic a Desa.

Notes:

• Quan es visualitza un perfil, no apareixen camps buits. Tanmateix, si selecciones Modifica el client al tauler o Modifica la informació personal des de l’aplicació de Square, veuràs disponibles els camps nous que has configurat. Un cop s’afegeix la informació a aquests camps, apareixen al perfil.

• No emmagatzemis informació sensible en camps personalitzats, com ara contrasenyes, detalls del pagament, etc.