Actualitzacions del sistema

Estem tenint problemes que poden afectar els serveis de Square que necessites. Continuarem actualitzant la nostra pàgina d’estat amb més informació.

Inici>Comença

Envia i gestiona factures a l’aplicació de TPV Square

Les Factures Square estan disponibles directament a l’aplicació de TPV Square. Demana el pagament de béns o serveis, configura els pagaments recurrents, cerca clients pel nom, accepta un pagament parcial o total en persona i, fins i tot, envia recordatoris quan una factura ha vençut, tot des del teu mòbil o tauleta.

Si la factura es paga amb una targeta de crèdit o dèbit, Apple Pay o Google Pay, s’aplica una comissió per transacció fixa del 2,5 %. Podràs enviar tantes factures com vulguis. Si el client paga amb una targeta regal física o electrònica, la comissió s’aplicarà en el moment de la venda de la targeta regal, no quan es faci servir per pagar la factura. Les factures que es paguen amb una Targeta desada tenen una comissió del 2,5 %.

Abans de començar, comprova si L’aplicació de Square està al dia per fer servir aquesta funció. Procura també seguir la pràctiques recomanades per a les factures.

Nota: si tens empleats, hauran de tenir els s’ha activat el permís per a Gestiona i crea factures per poder enviar factures des de l’aplicació de TPV Square.

Crea factures des de l’aplicació de TPV Square

 1. Toca Més a la barra de navegació de la part inferior de la pantalla i selecciona Factures al menú de navegació > Crea una factura.

 2. Toca Afegeix un client > crea un client nou o afegeix-ne un del directori. Si cal, pots incloure destinataris addicionals i demanar una adreça d’enviament.

 3. Selecciona una Partida per afegir-la a la factura. Toca Afegeix un altre article per apply a service charge a la factura. Nota: pots crear costos predeterminats del servei a la pestanya de Compte i configuració del Tauler de control en línia de Square. Una altra opció és configurar costos variables del servei, que et permetran especificar l’import o percentatge exacte en el moment de crear la cistella.

 4. Selecciona un calendari a Calendaris de pagaments i tria si vols demanar un ingrés inicial o dividir el pagament de la factura en diversos terminis.

 5. Tria si la factura és Recurrent o Única i selecciona quan Venç i quan s’Envia la factura. Si escau, tens l’opció d’afegir una Data de la venda o del servei.

 6. Indica el Mètode de pagament que acceptaràs per a la factura.

 7. Afegeix els Detalls de la factura, com ara el títol, l’identificador i un missatge personalitzat > toca Desa.

 8. Si vols afegir-hi un arxiu adjunt, tria una foto del teu dispositiu mòbil, fes-ne una o adjunta un PDF.

 9. Si cal, afegeix Contractes Square a la factura. Nota: es poden afegir contractes a les factures des de dispositius iOS i Android. Tot i això, en aquest moment, els contractes només es poden modificar al Tauler de control en línia de Square.

 10. Toca Continua per triar el mètode d’enviament i afegir Recordatoris de pagament.

 11. Un cop hagis empleat totes les dades de la factura, toca Envia la factura.

Nota: els valors predeterminats de les factures es poden veure i modificar al Tauler de control en línia de Square o a l’aplicació de Factures Square (només per a dispositius iOS).

Els clients poden paga les factures Square fent servir qualsevol targeta de pagament admesa, Apple Pay o Google Pay. Les factures pagades apareixeran a Transaccions a l’aplicació i al el Tauler de control en línia de Square, a Transaccions.

Converteix els pressupostos en factures automàticament

Amb el Square Invoices Plus, pots convertir un pressupost en factura automàticament un cop el client l’accepti, o bé desar la factura com a esborrany per enviar-la més endavant. Si optes per fer que els pressupostos es converteixin en factures automàticament, el títol i la descripció de la factura seran els mateixos que els del pressupost i el client podrà completar el pagament en el moment d’acceptar-lo.

Per activar la funció de conversió automàtica:

 1. Inicia la sessió a l’aplicació de Factures.

 2. Crea un pressupost.

 3. Al pas Detalls, activa Converteix el pressupost en factura automàticament quan el client l’accepti.

 4. Podràs triar que la factura autoconvertida es desi com a esborrany o s’enviï al client automàticament.

Quan un pressupost es converteix en una factura automàticament, la factura convertida s’enviarà fent servir el mateix mètode que el pressupost. Així, si un pressupost s’envia per missatge de text, la factura autoconvertida també s’enviarà per missatge de text.

Nota: els venedors poden configurar recordatoris per als calendaris de pagament en un pressupost, però no s’enviaran fins que el pressupost s’hagi convertit en factura. Totes les dates depenen del moment en què s’ha convertit i enviat. No s’enviaran recordatoris per a les factures entregades per missatge de text.

Afegeix arxius adjunts a les Factures

 1. Quan creïs una factura, selecciona Afegeix un arxiu adjunt.

 2. Tria una imatge de la galeria de fotos o fes-ne una.

 3. Si cal, modifica el nom de la imatge i toca Puja.

 4. Per adjuntar arxius addicionals, torna al pas 1.

 5. Toca Envia.

Nota: pots pujar un màxim de 10 fitxers amb un límit de 25 MB en total. Pots pujar fitxers PDF, PNG i JPG.

Do not use this feature to upload any personal health information, illegal content, or content in violation of the Terms of Service. Content you upload may be reviewed and used by Square in connection with contesting a chargeback.

Accepta pagaments de factures des de l’aplicació de TPV Square

Pots fer servir l’aplicació de TPV Square per completar les factures enviades des de l’aplicació o el Tauler de control.

 1. Toca Més a la barra de navegació de la part inferior de la pantalla i selecciona Factures al menú de navegació.

 2. A la llista, fes clic a la factura o crea una factura al teu dispositiu mòbil > toca Afegeix un pagament.

 3. Fes lliscar, insereix o apropa la targeta del client, fes un càrrec a una targeta desada o selecciona un altre mètode de pagament (efectiu, targeta regal, xec o altres).

 4. Un cop s’hagi completat el pagament, veuràs una última pantalla que diu S’ha pagat la factura.

El client rebrà automàticament la confirmació del pagament a l’adreça electrònica o número de telèfon (si decideixes compartir-la manualment) que hagi proporcionat per a la factura.

L’opció de deixar propina només estarà disponible si es va activar en el moment de crear la factura. La configuració de les Propines al TPV no té efecte sobre les factures.

Nota: els pagaments de les factures no admeten signatures en paper i totes les signatures de les targetes es mostraran a la pantalla del dispositiu, independentment de si el paràmetre El client signa al dispositiu està desactivat.

Modifica, torna a enviar o cancel·la les factures des de l’aplicació de TPV Square

 1. Toca Més a la barra de navegació de la part inferior de la pantalla i selecciona Factures al menú de navegació.

 2. Toca la factura que vulguis modificar de la llista.

 3. Toca Modifica a l’extrem superior dret o Cancel·la la factura a la part inferior de la pantalla.

 4. Fes-hi els canvis que consideris i després toca Torna a enviar.

 5. Confirma o modifica la llista de destinataris copiada a la factura per determinar qui rebrà una notificació de les modificacions i cancel·lacions de la factura.

Nota: pots cercar factures i pressupostos fent servir diversos camps, com ara el nom del client, l’adreça electrònica, el número de telèfon o el títol. Consulta la llista completa d’opcions de cerca al Centre d’ajuda.

Comparteix una factura amb el teu dispositiu mòbil

Pots compartir la factura directament des del teu dispositiu mòbil. Per fer-ho:

 1. Obre l’aplicació de TPV Square i toca Més > Factures.

 2. Toca Crea una factura.

 3. Al camp d’enviament, toca Envia la factura per correu electrònic, Comparteix per missatge de text o Comparteix l’URL manualment.

 4. Completa la factura i toca Crea.

També pots trobar un botó per compartir un enllaç a una factura existent. Copia l’URL de la factura a la part inferior de la pantalla d’informació per compartir-la des del teu dispositiu mòbil.

Nota: ara per ara, l’opció d’imprimir factures no està disponible per als navegadors mòbils.

Afegeix recordatoris automàtics a les factures a l’aplicació de TPV Square

 1. Durant el procés de crear una factura, omple tots els camps que escaigui, des de la informació de facturació fins a les partides i el mètode i calendari de pagament.

 2. Toca Continua.

 3. Fes clic a Recordatoris de pagament.

 4. Modifica les opcions predeterminades. Selecciona Afegeix un recordatori per afegir una altra opció.

 5. Completa la factura i envia-la o programa’n l’enviament.

Un cop una factura està pagada, ja no s’envien més recordatoris.

Nota: no s’enviaran recordatoris automàtics per a factures enviades per missatge de text; només per a factures enviades manualment o per correu electrònic.

Envia un recordatori per a una factura des de l’aplicació de TPV Square

 1. Toca Més i selecciona Factures al menú de navegació.

 2. Toca la factura de la llista per a la qual vols enviar un recordatori. Si tens problemes per localitzar una factura en concret, la pots cercar mitjançant diversos filtres.

 3. Desplaça’t fins a la part inferior de la informació de la factura i toca Envia el recordatori.

Duplica una factura des de l’aplicació de TPV Square

 1. Toca Més i selecciona Factures al menú de navegació.

 2. A la llista, toca la factura que vulguis duplicar. Fes servir els filtres per acotar la llista.

 3. Desplaça’t fins a la part inferior de la informació de la factura i toca el botó Duplica.

 4. Es mostrarà una nova pàgina de la factura amb la informació anterior. Fes-hi els canvis pertinents i toca Envia.