Actualitzacions del sistema

Estem tenint problemes que poden afectar els serveis de Square que necessites. Continuarem actualitzant la nostra pàgina d’estat amb més informació.

Torna a l’inici

Informes i analítiques de les targetes regal

A Informes, al Tauler de control en línia de Square, pots consultar i exportar com si res les dades de les vendes i els bescanvis de les targetes regal.

Consulta i descarrega els informes al Tauler de control

Per consultar les vendes i els bescanvis de les targetes regal en línia:

 1. Al Tauler de control en línia de Square, fes clic a Informes > Informes.

 2. Fes clic a Targetes regal. Fes servir el selector de dates a la part superior esquerra de la pàgina per definir l’interval de dates.

 3. Per descarregar aquestes dades com a fitxer CSV a l’ordinador, fes clic a Exporta i selecciona Dades de les targetes regal o bé Resum de les targetes regal. Pots obrir aquest fitxer amb Microsoft Excel o un altre programari de fulls de càlcul o comptabilitat.

Informes de les activacions

L’import indicat a Activacions és el total que s’ha carregat a les targetes regal i no comptabilitza les targetes regal amb descompte. Per exemple, si has venut una targeta regal de 100 € per 80 €, els 100 € seran el que mostrarem a Activacions.

Pots consultar quant t’han pagat realment per les vendes de les targetes regal a l’informe Resum de vendes al Tauler de control en línia de Square, a Vendes de targetes regal.

Activitat de les targetes regal

Pots comprovar el saldo de totes les targetes regal pendents que hagis emès fins ara fent servir l’informe de Dades de les targetes regal, que mostra el sufix PAN de la targeta, la data de la primera càrrega, la data de l’última càrrega, l’última data en què es va fer servir i el saldo pendent.

Per consultar els detalls i activitats específiques d’una targeta regal en concret:

 1. Ves a la Vista general de Targetes regal Square al Tauler de control en línia de Square.

 2. Filtra per data, punt de venda o tipus de targeta.

 3. Selecciona la targeta regal per mostrar-ne la informació a la dreta.

Consulta els informes de les targetes regal a l’aplicació de Square

Des de l’aplicació de TPV Square, pots accedir a una vista general de les targetes regal que s’han comprat. Si fas servir Administración de equipos, pots donar accés als empleats a una versió detallada o limitada dels informes de vendes per triar quines dades poden consultar.

Per accedir a la vista general:

 1. A la barra de navegació, toca ≡ Més.

 2. Toca Informes > Targetes regal.

 3. Per defecte, pots accedir a una vista general de les targetes regal que s’han activat i bescanviat en els darrers 30 dies o de totes les targetes regal pendents des del principi.

Vendes de targetes regal

La venda d’una targeta regal no es registra amb les vendes dels productes, sinó per separat. A les vendes brutes i netes no s’hi inclouen les vendes de targetes regal.

Informes de diversos punts de venda

Per fer un seguiment de les targetes regal a diversos punts de venda, dona una ullada a la secció Comptes a pagar i a cobrar entre punts de venda que trobaràs a la pestanya Targeta regal, a la secció Informes del Tauler de control en línia de Square.

Aquest informe mostra les vendes de targetes regal entre els teus punts de venda per al període de temps seleccionat. El punt de venda on es carrega un import a una targeta regal rep els fons de la targeta regal per endavant. Aquest punt de venda deu a continuació l’import de la venda al punt de venda on es bescanvia l’import de la targeta regal:

 • A rebre és l’import de la targeta regal que s’ha gastat en aquest punt de venda i que es va carregar en un altre punt de venda.

 • A pagar és l’import de la targeta regal que s’ha carregat en aquest punt de venda i que s’ha gastat en un altre punt de venda.

Pots consultar més informació a Condicions dels informes, al Glossari de Square.

No trobes el que necessites?