Actualitzacions del sistema

Estem tenint problemes que poden afectar els serveis de Square que necessites. Continuarem actualitzant la nostra pàgina d’estat amb més informació.

Torna a l’inici

Desa una targeta per cobrar les tarifes de cancel·lació amb Cites Square

Protegeix-te contra les absències amb una política de cancel·lació personalitzada. Pots demanar que els clients afegeixin una targeta de pagament quan sol·licitin una cita en línia. Si un client no es presenta o cancel·la la cita fora de la franja de temps permesa, pots optar per aplicar la política de cancel·lació.

Selecciona una política de pagament

  • Ves a la secció Pagaments i cancel·lacions al tauler de control en línia de Square.

  • Fes clic a la política de pagament.

  • Selecciona la política de pagament pertinent (consulta els detalls de les polítiques a continuació):

    • Sense requisits per reservar: els clients poden reservar cites sense cap requisit de pagament.

    • Cal fer el pagament complet per avançat: els clients han de pagar per avançat els serveis de preu fix per poder reservar.

    • Desa una targeta per protegir-te contra les absències: els clients han d’introduir la informació de la targeta per fer la reserva.

  • Fes clic a Següent.

  • Configura els paràmetres pertinents en funció de la política escollida i fes clic a Desa.

Cal fer el pagament complet per avançat

Aquesta política exigeix que els clients paguin per avançat els serveis de preu fix per poder reservar. Els clients no poden cancel·lar les cites pagades per avançat pel seu compte; tu seràs responsable de la cancel·lació i dels reembossaments quan calgui.

Nota: s’apliquen diferents comissions per transacció per a les cites amb pagament per avançat. 

Desa una targeta per protegir-te contra les absències

Quan activis aquesta política, els clients hauran d’afegir una targeta de pagament per poder completar les reserves. Podràs fer-hi un càrrec si el client infringeix la política de cancel·lació. Si vols afegir la targeta desada del client per a pagaments futurs, hauràs de demanar-los que seleccionin Desa la targeta quan reservin la cita.

Important:

  • quan s’activa la protecció contra absències, les targetes es desen per a una sola cita i no per a càrrecs futurs.

  • Pots cobrar una tarifa de cancel·lació fins a 14 dies després de la cita.

  • Hi ha un límit de 500 $ si estableixes una tarifa de cancel·lació per cita.

  • Per ara, no hi ha manera de poder cobrar un percentatge de la tarifa de protecció contra absències per a tots els serveis.

  • També pots activar la protecció contra les absències en crear una cita des del calendari al Tauler de control de Cites. Pots fer servir la targeta desada del client o introduir-ne una manualment. Nota: aquesta funció encara no està disponible a l’aplicació de TPV de Cites Square.

  • Els clients tenen l’opció de cancel·lar una cita en qualsevol moment mentre la cita encara estigui pendent.

Tens dues opcions de tarifa de protecció contra les absències: cobrar una tarifa fixa per cita o per servei.

Tarifa fixa per cita

Activa la protecció contra absències des del tauler de control en línia de Square

  1. Al Tauler de control de Cites, fes clic a Configuració > Pagaments i cancel·lacions.
  2. A Pagaments, selecciona Desa una targeta per protegir-te contra les absències. Fes clic a Següent.
  3. Estableix una tarifa de cancel·lació fixa per servei individual o per cita. Nota: quan la protecció contra les absències estigui activada per a serveis individuals, la tarifa de cancel·lació predeterminada serà de 0 $ per servei.
  4. Fes clic a Desa.

Opcional: per a la configuració de les reserves en línia, també pots activar o desactivar l’opció Cal una targeta desada per a pagaments futurs, en funció de les teves preferències.

Per activar la protecció contra les absències des de l’aplicació de TPV de Cites  Square:

  1. Toca > Configuració.
  2. Toca Cites > Pagaments i cancel·lacions.
  3. Toca Desa una targeta per protegir-te contra les absències.

Activa la protecció contra les absències a Cites i a l’Square Register

  1. Toca la fletxa cap avall i ves a Reserva en línia.
  2. Toca Web de reserves de Square > Accepta pagaments en línia.
  3. Toca Desa una targeta per protegir-te contra les absències.

Tarifa fixa per servei

Cal introduir l’import de la tarifa de cancel·lació per a cada servei del catàleg o no podràs cobrar-ne cap.

Serveis creats a l’aplicació

Des de l’aplicació de TPV de Cites Square:

  1. Toca > Articles i serveis.
  2. Toca Crea un servei.
  3. Omple els detalls del servei i toca Tarifa de cancel·lació. Introdueix l’import i toca Desa.

Nota: per ara, no hi ha manera de poder cobrar un percentatge de la tarifa de protecció contra absències per a tots els serveis.

Serveis creats en línia

Si crees un servei des del Tauler de control de Cites, trobaràs l’opció d’introduir la tarifa de cancel·lació per servei. Per als articles creats al Tauler de control de Cites, la tarifa per servei predeterminada serà de 0 $. Per canviar-la, només cal que introdueixis l’import que vulguis cobrar als clients des de la pestanya Serveis en cas que cancel·lin o reprogramin una cita fora de la franja de temps assignada.

Quan els clients vulguin completar la reserva de la cita hauran d’introduir les dades de pagament. La informació de facturació es conservarà únicament per a la protecció contra les absències i no es desarà per al pagament ni per a futures reserves.

Nota: els clients no podran fer servir una targeta de dèbit de prepagament com a mètode de pagament, encara que estigui registrada com a Targeta desada. Pots anul·lar aquesta restricció fent servir una targeta de dèbit de prepagament com a targeta per a les absències quan reservis una cita al Tauler de control de Cites.

Configuració de la política de cancel·lació

Personalitza l’hora límit de cancel·lació i la política que es mostrarà als clients al web de reserves en línia i a les notificacions per correu electrònic. Per fer-ho:

  • Ves a Clients > Cites > Configuració al Tauler de control de Square en línia.

  • Fes clic a Pagaments i cancel·lacions.

  • Activa l’opció Els clients poden reprogramar o cancel·lar les cites abans de l’hora límit.

  • Fes clic a Modifica al costat de Política de cancel·lació i selecciona una hora límit per a les cancel·lacions. També pots deixar una nota opcional sobre la política de cancel·lació.

  • Fes clic a Desa.

Nota: independentment de l’hora límit, si no acceptes automàticament les sol·licituds de cita, el client pot cancel·lar-ne una en qualsevol moment abans que hagi estat acceptada. La política de cancel·lació es mostrarà al flux de reserves en línia i a la part inferior dels correus electrònics de confirmació que s’envien als clients.

Cancel·lació de cites i absències

Si un client demana cancel·lar o modificar una cita fora del període de cancel·lació, tindràs l’opció d’aplicar la política de cancel·lació.

Encara que tinguis activada una política de cancel·lació, podràs decidir si l’apliques o no. Tens dues setmanes (14 dies naturals) per decidir si cobres al client. Si ho fas, rebran una notificació per correu electrònic, amb qualsevol nota que hi vulguis afegir, on se’ls informarà de la cancel·lació de la cita i de qualsevol tarifa que en resulti. El client també rebrà un recordatori de la teva política si intenta fer una cancel·lació fora de la franja de temps permesa.

Els càrrecs a les targetes de pagament es fan quan decideixes aplicar la política de cancel·lació. Si la targeta s’ha denegat, hauràs de contactar amb el client per obtenir un nou mètode de pagament.

S’apliquen diferents tipus de comissions per a les transaccions per absència. Els fons es transferiran al compte bancari que tinguis vinculat segons el teu calendari d’ingressos.

Nota: al registre del client, les cites cancel·lades es marquen de color gris, i de color vermell les que es consideren absències.

No trobes el que necessites?