Processa els imports de venda personalitzats

TPV Square facilita el procés de pagament amb la col·lecció d’articles personalitzable. També fa que marcar un article únic o un import de venda personalitzat sigui més senzill.

Introdueix un import de venda personalitzat

1. A l’aplicació de Square, toca Teclat numèric.

2. Introdueix un import personalitzat seguit de la icona de color taronja +. Repeteix aquests passos per convertir l’aplicació de Square en una calculadora a l’instant.

3. A la part superior, toca Venda en curs i selecciona un import de venda per ajustar la quantitat, l’IVA i els descomptes o per afegir una nota.

4. Per cobrar la venda al client, toca Cobra. Nota: si fas servir un dispositiu mòbil o la tauleta està en posició vertical, toca Revisa la venda > Cobra.

5. Veuràs una llum verda al TPV portàtil. Introdueix la targeta amb xip o apropa la targeta o dispositiu sense contacte al TPV portàtil per completar la venda. Si el client paga amb una targeta amb xip, haurà d’introduir el PIN al dispositiu i prémer el botó de confirmació.

6. En el cas dels pagaments sense targeta, toca Número de crèdit o dèbit per introduir manualment la informació de la targeta o selecciona un mètode de pagament diferent.

7. Els clients poden seleccionar com volen rebre el rebut a la pantalla corresponent.

Nota: els empleats que no tinguin permís per fer-ho hauran d’introduir una contrasenya de gerent per afegir un import personalitzat a una transacció. Pots activar o restringir el fet que l’equip pugui afegir imports personalitzats a les transaccions anant a Permisos > Procés de pagament al Tauler de control en línia de Square.