Inici>Gestiona el Directori de clients amb Cites Square, Fidelització Square, Màrqueting Square i Square per a comerços

Convida els clients a reservar online

Pots convidar els clients a fer-te reserves mitjançant un correu electrònic personalitzable creat al Tauler de control de Cites Square. Quan afegeixis els noms i l’adreça de correu electrònic dels clients, se’ls enviarà un missatge personalitzat que els informarà que ofereixes reserves online a través de Cites Square. Quan n’introdueixis la informació, també es crearà un perfil de client a la pestanya Clients del tauler de control en línia de Cites Square.

Convida els clients

Crea una campanya online

Convida els clients a reservar cites online des de la pestanya Reserves online del Tauler de control de Cites Square.

1. Ves a la pestanya Reserves online del Tauler de control de Cites Square i fes clic a Convida els clients > Crea una campanya.

2. Afegeix el nom, els cognoms i les adreces electròniques dels clients. Per eliminar qualsevol client, fes clic a la X que hi ha a la dreta del nom.

• També pots afegir clients existents a la invitació fent clic a Afegeix clients existents a la invitació.

3. Quan hagis introduït la informació dels clients, fes clic a Següent.

4. Modifica qualsevol còpia del correu electrònic.

5. Tria cap a on vols que dirigeixi l’enllaç del correu electrònic. Pot ser:

• el web del negoci o

• el web de reserves de Cites Square.

6. Quan et sembli bé el correu electrònic, fes clic a Següent.

7. Revisa i finalitza o modifica el correu electrònic. Fes clic a Envia i la invitació s’enviarà als clients que hagis introduït.

Comparteix l’URL del web de reserves des de l’aplicació

Pots compartir l’URL del web de reserves online per missatge de text o per correu electrònic directament des de l’aplicació de Cites Square. Els clients poden fer clic a l’enllaç que se’ls ha proporcionat i començar a fer-te reserves al moment.

Des de l’aplicació de Cites Square:

1. Toca les tres línies horitzontals > Reserves online.

2. Toca Web de Vendes en línia Square i toca Comparteix.

3. Pots enviar als clients l’URL del web de reserves per missatge de text o per correu electrònic, o afegir-lo als canals de xarxes socials.

Aquí t’expliquem com fer servir Instagram per rebre reserves de cites.

Compte de client

Quan els clients facin la reserva online, obtindran accés a un compte de client personal automàticament. Aquest compte els permet afegir una targeta desada per a pagaments per avançat o com a protecció contra les absències, així com reservar altres cites amb el teu negoci o consultar les passades i futures.

Consulta més informació sobre el Compte de client de Cites Square.