Inici

Preguntes freqüents sobre com resoldre reclamacions

Volem ajudar-te a resoldre les reclamacions que puguin sorgir al teu negoci ràpidament i amb èxit. Aquí tens algunes respostes per ajudar-te a entendre millor el procediment i quins passos seguir. Si tens més preguntes després de llegir-les, no dubtis a enviar-nos un adreça electrònica.

Com puc veure el pagament reclamat al meu Tauler de control?

Pots veure un informe detallat de la teva reclamació al Tauler de control de Square. Aquí hi trobaràs un desglossament complet de cada càrrec en procés de reclamació, enviar una resposta i proporcionar documentació per ajudar l’equip de resolució de reclamacions a defensar-te. Pots fer un seguiment de l’estat de la teva reclamació, de manera que sabràs quan s’ha actualitzat el teu cas.

També pots seguir l’enllaç del correu electrònic de notificació de la reclamació que t’hem enviat, que et portarà directament al pagament reclamat a la secció de transaccions del Tauler de control.

El meu client ha cancel·lat la reclamació. Què faig?

Un cop el client cancel·la una reclamació, hauries de comprovar si hi ha actualitzacions sobre l’estat de la reclamació al Tauler de control de Square. Normalment, Square rep l’avís de les cancel·lacions dels clients en un termini de deu dies. Si la reclamació no s’ha actualitzat passat aquest període de temps, et recomanem que et posis en contacte amb el titular de la targeta per confirmar que ha cancel·lat la reclamació.

Podeu enviar-me la informació del client?

Per protegir la privacitat dels titulars de la targeta, no podem compartir cap informació personal que no sigui la que inclou el rebut de la transacció. Si no pots reconèixer el client, envia’ns qualsevol altra informació sobre la venda o el teu negoci per ajudar-te.

Puc fer que el procés vagi més de pressa?

Normalment, la manera més ràpida de resoldre una reclamació és contactar amb el client. Si t’hi pots posar-te en contacte i arribar a un acord, segueix aquestes indicacions.

En quin estat es troba la meva reclamació?

Pots visitar el Tauler de control de les reclamacions de Square per veure l’estat d’una reclamació en qualsevol moment. Aquí també pots veure l’estat de la reclamació, tots els documents que has penjat fins ara i com continuarà el procés. Tingues en compte que les reclamacions poden tardar fins a 90 dies a resoldre’s. El nostre equip es posarà en contacte amb tu tan aviat com l’emissor de la targeta ens notifiqui la resolució final. A més, no dubtis a enviar-nos un correu electrònic per comprovar l’estat d’una reclamació.

Com envio més informació?

Envia’ns un correu electrònic per fer-nos saber que tens més documentació per presentar. Si encara estem dins el termini per respondre a l’emissor de la targeta, et proporcionarem un altre formulari de sol·licitud d’informació i trametrem la informació que ens enviïs per revisar-la.

Els empleats poden respondre un formulari de sol·licitud d’informació de reclamació en nom meu?

Sí, els teus empleats poden veure i respondre una reclamació per tu. Pots activar aquest permís a Informes a Gestió d’equips al Tauler de control de Square.

Obtén més informació sobre els permisos de reclamacions del pagament.

Quin tipus d’informació he d’enviar?

La documentació i la informació necessària per impugnar una reclamació variarà en funció de la reclamació del titular de la targeta. T’animem a enviar tota la documentació que tinguis de la transacció perquè et puguem defensar de la millor manera possible. Aquesta documentació podria incloure contractes o factures signats, una política de reembossament o cancel·lació, prova de lliurament o serveis prestats, o fins i tot fotografies o correus electrònics o missatges de text entre tu i el client.

He guanyat la meva reclamació, però m’han arribat els fons. Què he de fer?

Quan l’emissor de la targeta de crèdit ens notifica la teva reclamació, retenim els fons reclamats mitjançant la retenció dels fons del teu saldo de Square o iniciant un dèbit al compte bancari enllaçat.

Si s’ha pogut fer la retenció o el dèbit, els fons s’alliberaran en forma de crèdit al teu compte bancari en un termini de 3 a 5 dies laborables després de la resolució del cas.

Si no s’ha pogut fer la retenció o el dèbit i no hem recollit cap fons, és possible que hagi passat per haver intentat fer tres càrrecs, sense èxit, al compte bancari enllaçat i els pagaments posteriors no han servit per cobrir el saldo negatiu de Square. En aquest cas, el teu compte bancari no rebrà els fons, sinó que s’ajustarà el saldo de Square amb aquests fons, perquè mai t’hem arribat a cobrar.

Si hem pogut recollir fons dels pagaments que has cobrat, però s’ha anul·lat el vincle amb el teu compte bancari perquè hi ha hagut errors amb tres dèbits, hauràs de tornar a enllaçar el compte bancari amb Square. Comprova el Tauler de control per veure si el teu saldo de Square és positiu i has de tornar a enllaçar el compte bancari per rebre un crèdit per als pagaments.

La reclamació no s’ha resolt a favor meu. Què puc fer?

Si en aquest moment vols continuar amb el cas, hauràs de resoldre’l directament amb el teu client o demanar assessorament legal. Malauradament, Square no pot ajudar-te més a recuperar els fons.

Per què se m’ha fet un càrrec al compte?

Quan l’emissor de la targeta de crèdit ens notifica la reclamació, es farà un càrrec immediatament al compte de Square. T’informem al moment de la reclamació i també posem una retenció als fons reclamats, ja sigui retenint-los del saldo de Square o iniciant un dèbit al compte bancari enllaçat.

No puc penjar fitxers al formulari. Què he de fer?

Per accedir al formulari i penjar fitxers, inicia la sessió al Tauler de control de Square i fes clic a Sí al formulari. Envia només fitxers JPG, PDF o TIFF, ja que no podrem descarregar correctament cap altre tipus de fitxer.

Si encara no pots veure el formulari, assegura’t que tinguis activat elJavascript al navegador i que estigui completament actualitzat. Per activar el Javascript, segueix les instruccions adequades segons quin navegador tinguis: Firefox, Chrome, Safari. Si aquesta informació no et serveix, prova d’utilitzar un navegador diferent.

Per què els meus fons no s’estan dipositant?

És probable que Square no hagi pogut domiciliar el teu compte bancari en tres ocasions diferents a causa dels fons ajornats de l’import en reclamació.

A causa de les directrius de la Cambra de Compensació Automatitzada, Square no es pot comunicar amb un banc després de tres intents fallits de domiciliar un compte bancari. Com a resultat, la comunicació amb el teu banc s’ha cancel·lat i tots els dipòsits al teu compte s’han aturat.

Caldrà enllaçar el teu compte bancari per restablir la comunicació bidireccional amb el banc. Pots utilitzar el compte bancari existent, però hauràs de tornar a passar pel procés d’enllaç.

Un cop verificat el compte bancari, començaràs a veure dipòsits seguint el calendari de dipòsits normal.

Si tens preguntes sobre la teva reclamació de pagament, posa’t en contacte amb nosaltres.

No trobes el que necessites?