Actualitzacions del sistema

Estem tenint problemes que poden afectar els serveis de Square que necessites. Continuarem actualitzant la nostra pàgina d’estat amb més informació.

Torna a l’inici

Aconsegueix recompenses quan et registris a Square amb l’enllaç d’invitació d’una amistat

Si tens una amistat que fa servir Square, demana-li que t’enviï una invitació per registrar-te des de la seva aplicació de TPV Square o des del seu Tauler de control de Square en línia. crea un compte seguint l’enllaç i tant tu com la teva amistat rebreu reembossaments per despeses de processament de targetes de fins a 1000 € o 20 € de descompte en la compra d’un Square Terminal o d’un Square Stand a la Botiga de Square. Quan et registris amb l’enllaç d’invitació, hauràs de completar l’activació amb Square per rebre la recompensa d’invitació. Si no tries una recompensa abans de processar el pagament o dins dels 30 dies posteriors al registre, la recompensa de processament gratuït s’aplicarà automàticament al teu compte.

Consulta les invitacions i recompenses

Pots veure les recompenses disponibles i reclamades, compartir el teu enllaç d’invitació i revisar la informació sobre les transaccons gratuïtes tant des de l’aplicació TPV Square com des del Tauler de control en línia de Square.

  • A l’aplicació de TPV Square, toca ≡ Més > Recompenses i invitacions.

  • Des del Tauler de control en línia, ves a Compte i configuració > Beneficia’t dels pagaments sense comissió. Des d’aquesta pàgina, també pots afegir un enllaç d’invitació als rebuts si actives Afegeix el teu enllaç d’invitació a Rebuts Square.

Pots consultar el que encara tens a l’aplicació o al Tauler de control de Square. A la pàgina Invitacions de l’aplicació de TPV, pots fer clic a una recompensa individual per veure les transaccions amb targeta a les quals s’ha aplicat la recompensa de pagaments sense comissió. A la pàgina Beneficia’t dels pagaments sense comissió del Tauler de control en línia de Square, pots veure les recompenses actives, l’import processat i les recompenses anteriors.

Nota: quan s’apliqui la recompensa, veuràs els reembossaments de les comissions agrupats per transferència. Els crèdits de pagaments sense comissió només són vàlids durant 180 dies. Quan s’acabin, s’aplicaran les comissions estàndard per a les vendes amb targeta.

No trobes el que necessites?