Programa de pagaments sense comissió de Square

Quan alguna amistat s’uneix a Square a través de la teva invitació, tots dos n’obteniu recompenses, inclosos fins a 1000 € de crèdit en comissions de transaccions de les vendes durant els següents 180 dies (6 mesos). També tens l’opció d’aprofitar un descompte de 20 € en un Square Terminal o Square Stand quan algú entra a Square amb la teva invitació.

Comparteix l’enllaç d’invitació

Pots compartir l’enllaç directament des de l’aplicació de TPV Square o des del Tauler de control de Square.

Comparte desde la aplicación TPV Square

1. Inicia sesión en la aplicación TPV Square.
  2. Dirígete a la barra de navegación que se encuentra en la parte inferior de la pantalla y pulsa ≡ Más.
  3. Selecciona Recompensas y recomendaciones > Enviar recomendación y elige si quieres introducir la dirección de correo electrónico de la persona a la que quieres recomendar, compartir recomendaciones en persona a través de un código QR o copiar tu enlace de recomendación para compartirlo por SMS, en Twitter, Facebook o de alguna otra forma.
  4. Cuando hayas terminado, pulsa Listo para enviar otra recomendación.

Compartir desde el Panel de control de Square

1. Inicia sesión en el Panel de control en línea de Square y accede a Cuenta y configuración.
  2. Haz clic en Benefíciate de las ventas sin comisiones para ver tu enlace de recomendación.
  3. Puedes compartir este enlace único en Twitter, Facebook y otras redes sociales, o bien copiarlo y pegarlo en un mensaje de texto o insertarlo en un correo electrónico.
  4. Para añadir un enlace de recomendación a tus recibos, activa la opción Añade tu enlace de recomendación a los recibos de Square.

Per poder rebre la teva recompensa d’invitació, les persones que convidis han de ser noves a Square quan activin el seu compte i han de processar un pagament amb targeta de crèdit de com a mínim 1 € fent servir el teu enllaç d’invitació.

Nota: ara mateix només es poden fer invitacions dins del mateix país on es troba el teu negoci. En aquests moments no es poden fer transaccions transfrontereres sense comissió.

Personalitza l’enllaç d’invitació

Crea un enllaç d’invitació personalitzat que sigui fàcil de recordar i s’adigui al teu negoci.

Personaliza tu enlace de recomendación

1. Accede a la sección Cuenta y configuración del Panel de control en línea de Square y selecciona Benefíciate de las ventas sin comisiones.
  2. Haz clic en Personalizar a la derecha del código de recomendación.
  3. Introduce un código personalizado de 10 caracteres.
    Nota: el código personalizado debe tener 10 caracteres.
  4. Haz clic en Guardar.

Nota: si crees un enllaç d’invitació personalitzat, s’invaliden els enllaços anteriors vinculats al teu compte. A partir d’ara, assegura’t d’actualitzar i compartir el nou enllaç personalitzat.

Afegeix l’enllaç a rebuts i factures

Añade tu enlace de recomendación a los recibos de Square

1. En la sección Cuenta y configuración del Panel de control en línea de Square, haz clic en Benefíciate de las ventas sin comisiones.
  2. Activa la opción Añade tu enlace de recomendación a los recibos de Square.
  3. Haz clic en Guardar.

Afegir l’enllaç d’invitació a Factures Square

1. Al Tauler de control en línia de Square > Factures > Configuració > Factures.
  2. A Beneficia’t dels pagaments sense comissió, activa Mostra el bàner d’invitació a la factura i als rebuts dels pressuposts.

Mostra l’estat de les invitacions

Pots consultar quines recompenses hi ha disponibles a la secció Recompenses i invitacions de l’aplicació de TPV Square o a la secció Beneficia’t dels pagaments sense comissió del Panel de control en línea. També pots fer un seguiment de l’estat de l’amistat que has invitat, animar-la perquè es registri tornant a enviar-la i veure si ha processat el seu primer pagament.

En la aplicación TPV Square

1. En el menú de navegación, selecciona ≡ Más > Recompensas y recomendaciones.
  2. Busca la sección Actividad de recomendaciones .

En el Panel de control de Square

1. Selecciona Cuenta y configuración > Benefíciate de las ventas sin comisiones.
  2. Localiza la sección Actividad de recomendación.

Les invitacions també mostraran el seu estat:

• Esperant el registre: la persona que has convidat no ha completat la creació del compte de Square. Toca Activa per tornar-li a enviar la invitació per correu electrònic.

• Esperant el primer pagament: la persona que has convidat té un compte actiu a Square, però encara no ha processat el seu primer pagament amb targeta de crèdit d’un mínim d’1 € fent servir el teu enllaç d’invitació.

• Completat: el convidat s’ha registrat a Square, ha creat un compte i ha acceptat el primer pagament amb Square. Selecciona el botó Demana per triar una recompensa.

Nota: si convides més d’un amic, no podràs combinar el codi de bescanvi de 20 € per l’Square Terminal o l’Square Stand. Només podràs aplicar un codi de descompte per comanda. A més, els codis de bescanvi de 20 € només es poden fer servir una vegada.

Selecciona la teva recompensa

Tan bon punt un negoci que hagis convidat creï un compte de Square amb el teu codi d’invitació i processi el seu primer pagament d’1 € o més, t’avisarem perquè seleccionis una recompensa. Para atenció al correu electrònic, a l’aplicació de TPV Square o al Tauler de control de Square.

Select a reward in-app

1. From the navigation menu, select ≡ More.
  2. Tap Rewards & Referrals > Your rewards.
  3. Locate the reward you would like to redeem, and tap Redeem.
    Note: If you do not have any rewards yet, you can tap the Refer button here to begin sharing your referral link.

Selecciona una recompensa des del Tauler de control en línia de Square

1. Ves a Compte i configuració > Beneficia’t dels pagaments sense comissió.
  2. A la secció Ofertes actuals, veuràs el botó Demana si tens alguna recompensa per reclamar.

Nota: si no se selecciona una recompensa 30 dies després que un venedor nou activi el seu compte mitjançant el teu codi d’invitació i processi el seu primer pagament d’1 € o més, s’aplicarà automàticament el crèdit de fins a 1000 € en processament gratuït en vendes al teu compte.

Fes un seguiment dels pagaments sense comissió

Mentre l’oferta de pagaments sense comissió continua activa, després de cada pagament, abonem automàticament la comissió per transacció al saldo de Square, i els reembossaments s’agrupen amb la següent transferència. Més informació sobre nuestras opciones del calendario de depósitos.

Per veure els reembossaments:

1. Ves a la pestanya Saldo del Tauler de control en línia de Square.

2. Fes servir l’eina de selecció de dates a la part superior esquerra de la pàgina per triar l’interval de dates personalitzat.

3. Selecciona una transferència de la llista per veure els crèdits de pagaments sense comissió inclosos en la transferència d’aquell dia.

Les comissions per transacció es reembossen al teu compte amb cada transferència. Un cop processis 1000 € en pagaments o hagin passat 180 dies naturals, se t’aplicaran els preus estàndard.

Nota: en emitir un reembolso, primer Square recorrerà al teu saldo Square per cobrir-lo, també pel que fa a les comissions que s’hi puguin associar. Si no hi ha prou fons, Square farà un càrrec al teu compte bancari vinculat. Square retorna qualsevol reembossament relacionat al teu saldo de pagaments sense comissió.