Inici>Vista general

Programa de pagaments sense comissió de Square

Quan alguna amistat s’uneix a Square mitjançant la teva invitació, tots dos rebeu recompenses. Pots triar entre estalviar-te la comissió per processament fins a un límit de 1000 € en pagaments durant els 180 dies següents (6 mesos) o un descompte de 20 € en la compra d’un Square Terminal o Square Stand.

Comparteix l’enllaç d’invitació

Pots compartir l’enllaç directament des de l’aplicació de TPV Square o des del Tauler de control de Square.

Comparteix mitjançant l’aplicació de TPV

  1. Descarrega l’aplicació de TPV o inicia-hi la sessió.
  2. A la barra de navegació de la part inferior de la pantalla, toca ≡ Més.
  3. Selecciona Invitacions > Envia una invitació i tindràs l’opció d’introduir l’adreça electrònica de la persona a qui vols enviar la invitació, compartir invitacions en persona mitjançant un codi QR o copiar l’enllaç d’invitació per compartir-lo per missatge de text, a X (l’antic Twitter), a Facebook o allà on vulguis.
  4. Quan acabis, prem Fet per enviar una altra invitació.

Comparteix-lo des del Tauler de control de Square

  1. Inicia la sessió al tauler de control en línia de Square i ves a Compte i configuració.
  2. Fes clic a Beneficia’t dels pagaments sense comissió per veure el teu enllaç d’invitació.
  3. Pots compartir aquest enllaç únic a X (l’antic Twitter), Facebook i altres xarxes socials, o bé copiar-lo i enganxar-lo a un missatge de text o de correu electrònic.
  4. Per afegir un enllaç d’invitació als rebuts, activa l’opció Afegeix el teu enllaç d’invitació a Rebuts Square.

Per poder rebre la recompensa per la invitació, les persones que convidis han de ser noves a Square quan activin el seu compte i han de fer servir el teu enllaç d’invitació per registrar-s’hi.

Nota: actualment, només es poden enviar invitacions dins del mateix país on tinguis el negoci. No es poden fer transaccions transfrontereres sense comissió.

Personalitza l’enllaç d’invitació

Crea un enllaç d’invitació personalitzat que sigui fàcil de recordar i s’adigui al teu negoci.

Personalitza l’enllaç d’invitació

  1. Ves a la secció Compte i configuració del Tauler de control en línia de Square > Beneficia’t dels pagaments sense comissió.
  2. Fes clic a Personalitza, a la dreta del codi d’invitació.
  3. Introdueix un codi personalitzat de 10 caràcters.
    Nota: el codi personalitzat ha de tenir 10 caràcters.
  4. Fes clic a Desa.

Nota: si crees un enllaç d’invitació personalitzat, s’invaliden els enllaços anteriors vinculats al teu compte. A partir d’ara, assegura’t d’actualitzar i compartir el nou enllaç personalitzat.

Afegeix l’enllaç a rebuts i factures

Afegir l’enllaç d’invitació a Rebuts Square

  1. A la secció Compte i configuració del tauler de control en línia de Square, fes clic a Beneficia’t dels pagaments sense comissió.
  2. Activa l’opció Afegeix el teu enllaç d’invitació a Rebuts Square.
  3. Fes clic a Desa.

Afegir l’enllaç d’invitació a Factures Square

  1. Al Tauler de control en línia de Square > Factures > Configuració > Factures.
  2. A Beneficia’t dels pagaments sense comissió, activa Mostra el bàner d’invitació a la factura i als rebuts dels pressuposts.

Selecciona la teva recompensa

Tan bon punt un negoci que hagis convidat creï un compte de Square amb el teu codi d’invitació, t’enviarem una notificació (per correu electrònic, a l’aplicació de TPV Square o al Tauler de control de Square) perquè triïs una recompensa.

Selecciona una recompensa des del Tauler de control en línia de Square

  1. Ves a Compte i configuració > Beneficia’t dels pagaments sense comissió.
  2. A la secció Ofertes actuals, veuràs el botó Demana si tens alguna recompensa per reclamar.

Nota: si passen 30 dies d’ençà que el venedor nou ha activat el compte fent servir el teu codi d’invitació i no s’ha seleccionat cap recompensa, se t’aplicarà automàticament la retirada de comissions fins a 1000 € en vendes.

Si convides més d’un amic, els codis de descompte de 20 € per l’Square Terminal o l’Square Stand no són acumulables. Només podràs aplicar un codi de descompte per comanda. A més, els codis de descompte de 20 € només es poden fer servir una vegada.

Fes el seguiment dels pagaments sense comissió

Mentre l’oferta de pagaments sense comissió continua activa, després de cada pagament abonem automàticament la comissió per transacció al saldo de Square, i els reembossaments s’agrupen amb la següent transferència. Més informació sobre opcions del calendari de transferències.

Per consultar els reembossaments:

  1. Ves a la pestanya Saldo del Tauler de control en línia de Square.

  2. Fes servir l’eina de selecció de dates a la part superior esquerra de la pàgina per triar l’interval de dates personalitzat.

  3. Selecciona una transferència de la llista per consultar les comissions que t’has estalviat en els pagaments inclosos en la transferència d’aquell dia.

Les comissions per transacció es reembossen al teu compte amb cada transferència. Un cop processis 1000 € en pagaments o hagin passat 180 dies naturals, se t’aplicaran els preus estàndard.

Nota: com pots llegir a tramita un reembossament, primer Square recorrerà al teu saldo Square per cobrir-lo, també pel que fa a les comissions que s’hi puguin associar. Si no hi ha prou fons, Square farà un càrrec al teu compte bancari vinculat.

No trobes el que necessites?