Actualitzacions del sistema

Estem tenint problemes que poden afectar els serveis de Square que necessites. Continuarem actualitzant la nostra pàgina d’estat amb més informació.

Inici>Comença

Envia factures Square en línia

Estàs a punt per rebre pagaments amb Factures Square? Comença >

Amb Factures Square, pots sol·licitar el pagament de productes o serveis enviant un nombre il·limitat de factures, pressupostos o factures recurrents. Pots enviar factures quan vulguis i des d’on vulguis a través del Tauler de control en línia de Square, l’Aplicació de Factures Square o l’aplicació de TPV Square amb un dispositiu mòbil compatible.

Preus de Factures Square

Pots enviar un nombre il·limitat de factures amb una comissió del 2,5 %. Les comissions s’apliquen en el moment en què el client paga una factura amb targeta de crèdit o dèbit, Apple Pay o Google Pay. Si el client paga amb una targeta regal física o electrònica, les comissions s’aplicaran quan es vengui la targeta regal, però no quan es faci servir per pagar la factura.

Crea factures en línia

Per crear una factura des del el Tauler de control en línia de Square:

Pas 1: Detalls de la factura

 1. Ves a Pagaments > Factures > fes clic a Envia una factura.
 2. Selecciona un client del Directori de clients o introdueix un nom i una adreça electrònica o número de telèfon nous. Pots introduir fins a nou destinataris.
 3. Afegeix un Títol de factura opcional i modifica l’Identificador de factura perquè coincideixi amb els teus informes.
 4. Afegeix un missatge opcional. També pots incloure a la factura la Data del servei.
 5. Selecciona la Freqüència d’aquesta factura. La pots enviar com a factura Única o Recurrent. Si estàs creant una sèrie de factures recurrents, selecciona la data d’inici i finalització, juntament amb la freqüència i les dates de venciment.
 6. Tria entre Enviar-la immediatament o en una data posterior i si la Data de venciment és a partir de la recepció o d’una data posterior.

Pas 2: Partides

 1. Afegeix una partida nova o selecciona un article de la Col·lecció d’articles.
 2. Si escau, fes clic a Afegeix un descompte per descomptar un percentatge o un import en dòlars del total de la factura. Fes clic a Afegeix.
 3. Si escau, fes clic a Afegeix un cost del servei per aplicar-lo a les comissions que s’afegiran a l’import original de la factura, com ara les despeses de gestió o enviament. Pots establir un nou cost del servei mentre crees la factura o seleccionar-ne un d’existent. A la pestanya Compte i configuració del Tauler de control en línia de Square pots crear costos del servei predeterminats. També tens l’opció de configurar un cost del servei variable que et permeti especificar el percentatge o import exacte en el moment de crear la cistella.
 4. Si escau, fes clic a Afegeix un calendari de pagaments si vols dividir l’import total en terminis. Pots sol·licitar un dipòsit amb un percentatge o un import en dòlars. Nota: és una funció del pla Plus de Factures.

Consell professional del calendari de pagaments: demana una part de la factura per endavant i estableix una data de venciment diferent per al saldo restant.

Pas 3: Opcions de pagament

 1. Selecciona el mètode de pagament:
  • Targeta de crèdit o dèbit.
  • Targeta regal: paga comissions només quan un client compri una de les teves targetes regal.
 2. Si escau, a Propina, marca Permet al client afegir una propina per incloure l’opció a la factura i que el client pugui triar si en vol deixar.
 3. Si escau, a Mètode de pagament de la botiga, marca Permet que el client desi una targeta. Si se selecciona, els clients tindran l’opció de desar la seva targeta de pagament quan paguin la factura. Si ho fan, podràs cobrar futures factures a la targeta desada en comptes d’enviar la factura.

Pas 4: Comunicació

 1. Tria si vols enviar la factura per correu electrònic, per missatge de text o manualment. Nota: si selecciones Manualment, la factura i els fitxers que hi hagi adjunts no s’enviaran per correu electrònic al client, però els pots compartir a través d’un enllaç tan bon punt l’hagis creada.
 2. Si escau, introdueix una adreça electrònica per afegir destinataris addicionals.
 3. Tria la freqüència dels recordatoris de pagament de les factures.

Pas 5: Més opcions

 1. Si escau, marca Demana una adreça d’enviament per demanar-ne una per als productes o serveis d’una factura.
 2. Afegeix un Contracte de Square opcional per definir uns acords de servei amb els clients.
 3. Si escau, puja un fitxer adjunt. Nota: pots adjuntar fins a 10 fitxers amb un màxim de 25 MB en total. Els fitxers compatibles són JPG, PNG, GIF, TIFF, BMP i PDF. No adjuntis informació personal sensible ni continguts il·legals. Square pot fer servir el contingut que hagis pujat per respondre devolucions de pagaments en nom teu.
 4. Si escau, Afegeix un camp personalitzat per introduir dades que es mostraran a la factura presentada al client. Nota: aquesta funció està inclosa al pla Plus de Factures Square.

Pas 6: Revisar i enviar

Abans d’enviar la factura, a dalt de tot a la dreta, selecciona Vista prèvia perquè es mostri la factura tal com la veurà el client. També pots seleccionar Desa com a esborrany per desar la versió actual i modificar-la més endavant, o bé per mantenir-la com a plantilla i duplicar-la i enviar-la en qualsevol moment. Un cop hagis acabat la visualització, fes clic a Envia.

Envia i gestiona factures en línia

Envia factures per missatge de text

L’opció d’enviar factures per missatge de text et dona més flexibilitat i visibilitat, tant a tu com als clients. Abans de començar, comprova que hi hagi un número de telèfon mòbil vàlid al perfil del client. Els clients es poden donar de baixa de les actualitzacions per missatge de text en cas que ja no vulguin rebre informació sobre la seva factura per aquest mitjà.

Descobreix com enviar factures per missatge de text.

Programa una factura Square en línia

Un cop hagis creat una factura Square en línia, pots programar-ne l’enviament en una data posterior seguint els passos següents:

 1. Pots compartir-la per correu electrònic, missatge de text o manualment mitjançant un enllaç.
 2. Al camp Envia, tria la data d’enviament de la factura i selecciona una data de venciment per al pagament.
 3. Acaba d’omplir la factura i selecciona Programa o Desa com a esborrany.

Nota: si selecciones Desa com a esborrany, les factures programades no s’enviaran automàticament al client. Hauràs de seleccionar Programa per determinar la data d’enviament.

Les factures programades s’enviaran al client automàticament a les 10:00 (del teu fus horari) en la data que hagis seleccionat. Nota: no és possible personalitzar l’hora d’enviament. Rebràs una notificació per correu electrònic quan la factura s’hagi pagat i els fons s’ingressaran al compte bancari vinculat seguint el teu calendari d’ingressos.

Ara mateix, les notificacions automàtiques de factures només es poden activar a l’aplicació de Factures Square.

Imprimeix i comparteix factures Square en línia

Comparteix una factura (en línia o impresa) des del Tauler de control en línia de Square seguint els passos que t’indiquem a continuació:

 1. A la Vista general de Factures Square, selecciona Envia una factura.
 2. Tria una data de venciment. A Comunicació, selecciona l’opció d’enviament Manual per a la factura.
 3. Acaba d’omplir la factura i selecciona Crea.
 4. Selecciona Comparteix l’enllaç per compartir la factura manualment amb els clients per correu electrònic, missatge de text o xarxes socials.
 5. Selecciona Més > Descarrega el PDF per desar la factura com a PDF o imprimir-la per al client.

Nota: en aquest moment, la funció d’imprimir factures no està disponible als navegadors mòbils.

Accions en bloc per a factures

A la pestanya Factures, pots dur a terme accions en bloc i seleccionar diverses factures per imprimir-les o marcar-les com a pagades, cancel·lades, arxivades o impreses. També pots eliminar factures que tinguin estat d’Esborrany. Les factures enviades a un client o pagades no es poden eliminar. L’acció d’eliminar esborranys de factures en bloc no es pot desfer.

Per completar les accions en bloc, pots marcar les caselles de selecció al costat de les factures en qüestió o marcar la casella de la capçalera per seleccionar-les totes. Pots completar una sola acció en bloc alhora.

Funcions de Factures Square

Plantilles de factura

Des de la pestanya de Configuració de les factures, pots crear plantilles que s’emplenin automàticament amb les teves dades de facturació per estalviar temps. Pots crear fins a 100 plantilles personalitzades úniques amb dades específiques de la factura, informació de pagament i més. Descobreix com crear plantilles de factures i personalitzar els rebuts i les factures.

Demana l’adreça d’enviament

Quan envies una factura Square, tens l’opció d’anotar l’adreça d’enviament del client. Per fer-ho, quan creïs una factura, selecciona Demana l’adreça d’enviament a Més opcions.

Quan el client rebi la factura, veurà l’opció d’introduir l’adreça d’enviament que prefereixi a sota dels camps de pagament. Un cop hagi fet el pagament, podràs consultar l’adreça juntament amb la informació de pagament de la factura.

Afegeix camps personalitzats

Pots afegir un camp personalitzat a la factura, com ara les condicions del servei o una política de devolució, i decidir on el vols ubicar.

En el moment de crear la factura, selecciona Afegeix un camp personalitzat. Indica’n el títol, el text i la ubicació, i selecciona Desa. Tot seguit, revisa la factura i envia-la com de costum. Nota: aquesta funció està disponible al pla Plus de Factures.

Configura calendaris de pagaments

Pots configurar calendaris de pagaments per a les factures que envies als clients. Amb les factures a terminis, el client pot fer fins a 12 pagaments per a una factura, sense incloure l’ingrés inicial, si se li’n va sol·licitar un.

Pots consultar més informació sobre les factures a terminis.

Localitza una factura, pressupost o grup recurrent

Pots fer servir la barra de cerca de la pàgina Vista general de Factures al Tauler de control en línia de Square per cercar una factura, un pressupost o un grup recurrent en concret. Fes la cerca pel nom del client, l’adreça electrònica, el nom de l’empresa i altres.

Pots consultar més informació sobre els filtres de cerca i com gestionar les Factures Square.

Pressupostos personalitzats

Si ja fas servir Factures Square i Vendes en línia Square, pots fer ús del formulari de contacte que trobaràs al lloc web de Vendes en línia Square perquè els clients es puguin posar en contacte amb tu i demanar-te pressupostos personalitzats per als serveis que pagarien contra factura.

Pots consultar més informació sobre com començar amb Vendes en línia Square.


Assegura’t de seguir també les pràctiques recomanades per a Factures Square per treure el màxim profit d’aquest producte.