Processa pagaments dividits amb Square

Amb el Pagament dividit, els clients ho tenen fàcil per dividir un compte o fer servir diferents mètodes per completar un pagament amb l’aplicació de TPV Square o a través de Terminal virtual de Square al Tauler de control, fent servir un ordinador de taula o portàtil.

Nota: recorda que quan acceptes pagaments en efectiu, xecs o Altres mètodes de pagament, Square no processa aquests fons.

Divideix un pagament entre diversos mètodes de pagament

1. Toca Cobra. Nota: si fas servir un dispositiu mòbil o la tauleta està en posició vertical, toca Revisa la venda > Cobra.

2. Toca Divideix l’import a la cantonada superior dreta de la pantalla.

3. Introdueix l’Import del pagament per al primer mètode de pagament.

4. Toca Continua per tornar a la pantalla del mètode de pagament.

5. Per modificar l’import que cal cobrar, toca el botó Modifica la divisió.

6. Selecciona el mètode de pagament i completa la transacció.

7. Per cancel·lar un o més pagaments dividits abans de completar la transacció, toca Modifica la divisió > Cancel·la.

8. Per seguir dividint el pagament, toca el botó Modifica la divisió i introdueix l’Import del pagament.

9. Continua processant els altres mètodes de pagament fins a completar tota la venda.

S’emetrà un rebut separat per cada mètode de pagament acceptat. Cada rebut mostrarà l’import total, els articles venuts i el mètode de pagament que s’ha fet servir.

Nota: per fer servir el Pagament dividit, comprova que l’aplicació estigui actualitzada.

Divisió intel·ligent

Per dividir en parts iguals un pagament entre diverses targetes:

1. Toca Cobra. Nota: si fas servir un dispositiu mòbil o la tauleta està en posició vertical, toca Revisa la venda > Cobra.

2. Toca Divideix l’import a la cantonada superior dreta de la pantalla.

3. A Divideix en parts iguals, selecciona en quantes parts vols dividir el pagament.

4. Selecciona el mètode de pagament i completa la transacció.

5. Continua processant els altres mètodes de pagament fins a completar tota la venda.

Divideix un pagament a l’Square Terminal

Per dividir un pagament fent servir l’Square Terminal:

1. Quan el client estigui a punt per pagar, toca Cobra.

2. Toca X i, a continuació, toca Divideix l’import.

3. Tria Divideix per import o Divideix en pagaments iguals.

4. Selecciona el mètode de pagament i completa la transacció.

5. Continua processant els altres mètodes de pagament fins a completar tota la venda.

Divideix un pagament a Terminal Virtual

Per dividir un pagament a Terminal virtual: en començar el procés de pagament amb un client:

1. Inicia la sessió a Terminal virtual de Square a l’ordinador de taula o portàtil.

2. Selecciona entre Cobrament ràpid o Venda desglossada per introduir un import superior a 1,00 €.

3. A Pagament, fes clic a Pagament dividit.

4. Introdueix cada import de pagament, crea un client nou o cerca’l al Directori de clients i, a continuació, selecciona el mètode de pagament.

5. Pots seleccionar entre Targeta introduïda manualment, Targeta regal introduïda manualment, Registra el pagament en efectiu o Registra un altre pagament. Prem Cobra. Quan el client hagi pagat, pots enviar-li una còpia del rebut. Si el pagament falla, revisa’n els detalls per tornar-ho a provar.

6. Fes clic a Paga l’import restant per continuar processant els altres mètodes de pagament fins a completar tota la venda.

7. Si has de canviar l’import o el mètode de pagament, també tens l’opció de cancel·lar un pagament finalitzat. Si cancel·les un dels mètodes de pagament, assegura’t de completar la venda, ja que, en cas contrari, s’anul·larà del tot. Per cancel·lar, fes clic a Modifica la divisió a la cantonada superior dreta de la pàgina.

Pots obtenir més informació sobre els pagaments dividits a les Preguntes freqüents sobre el Terminal virtual

A tenir en compte

• Un pagament dividit no queda completat fins que no s’hagi processat tot l’import de la venda i no en quedi res pendent.

• Si un pagament dividit no s’ha completat en 5 minuts, es podria esgotar el temps d’espera de la factura i el pagament prèviament processat s’anul·laria.

• Si toques la fletxa a la part superior de la pantalla abans de completar una venda sencera, qualsevol import que s’hagi registrat prèviament per a aquest pagament s’eliminarà.

• Quan acceptes efectiu o altres mètodes de pagament, Square no en processa els fons.

• Per fer servir el pagament dividit, comprova que l’aplicació estigui actualitzada.