Processa pagaments recurrents o per subscripcions amb Factures Square

Estàs a punt per enviar factures amb Square? Comença >

Amb Square, pots fer servir una Card on File dins de Square Invoices per processar pagaments recurrents o per subscripcions.

Crea un grup de facturació recurrent

Des del Tauler de control en línia de Square

1. Ves a Pagaments > Factures al tauler de control en línia de Square.

2. Fes clic a Recurrent > Crea un grup recurrent.

3. Selecciona un client del Directori o introdueix un nom i una adreça electrònica nous. Pots introduir fins a nou destinataris.

4. Si el client ja té targetes de pagament desades al seu perfil del directori, selecciona la targeta a la qual vols fer el càrrec al menú desplegable Mètodes de pagament desats. Si vols donar al client l’opció d’adherir-se als Pagaments automàtics fent servir una Targeta desada, activa Permet els pagaments automàtics. Això ofereix als clients la possibilitat de desar la seva targeta de pagament de manera segura i que s’hi faci un càrrec automàticament en la data de venciment de cada factura del grup recurrent.

5. Selecciona la data d’inici, la freqüència i la data de finalització. També pots incloure, si vols, una data de la venda o servei a la factura.

6. Omple la resta de la factura, amb informació com ara els descomptes, si escau.

7. Fes clic a Programa o Cobra si la vols enviar immediatament.

Per descarregar un fitxer .CSV de les factures recurrents, fes clic a Exporta a la pestanya Recurrent del Tauler de control en línia de Square.

Nota: si una targeta desada és denegada per a una única factura d’un grup recurrent, s’enviarà un correu electrònic al client per demanar-li que faci un pagament en línia. Les següents factures del grup es continuaran cobrant a la mateixa targeta desada en la data corresponent.

Des de l’aplicació de Factures Square

1. Selecciona el signe + al menú de navegació > toca Factura recurrent.

2. Toca Afegeix un client > crea’n un de nou o afegeix-lo del directori.

3. Toca Afegeix un article o descompte per afegir articles de la col·lecció d’articles. Un cop afegits, toca el nom de cada article per ajustar-ne la quantitat o afegir una nota. Per afegir un descompte a tota la factura, toca Afegeix un article o descompte i selecciona un descompte existent de la col·lecció d’articles.

4. Tria si vols que la factura s’enviï per correu electrònic als clients o si vols compartir l’URL amb ells directament.

5. A Freqüència, selecciona Recurrent i selecciona cada quant s’enviarà la factura, així com la data de finalització. També pots incloure, si vols, una data de la venda o servei a la factura.

6. Selecciona la data d’inici de la factura, així com una data de venciment per a cadascuna.

7. Si vols que el client opti per Pagaments automàtics fent servir targetes desades, activa Permet pagaments automàtics. Això ofereix als clients l’opció de desar de manera segura la seva targeta de pagament a l’arxiu i que se’ls carregui els pagaments automàticament en la data de venciment de cada factura del grup recurrent.

8. Activa Programa recordatoris de pagament i introdueix un missatge personalitzat perquè el client rebi una notificació quan calgui fer un pagament. Fes clic a Afegeix un recordatori.

9. Afegeix detalls personalitzats de la factura, com ara un títol, un núm. de factura personalitzat que coincideixi amb els teus registres i qualsevol correu electrònic addicional que calgui copiar.

10. Afegeix un missatge personalitzat per a aquesta factura i fes clic a Desa.

11. Activa l’opció Sol·licita l’adreça d’enviament perquè sigui obligatori introduir l’adreça d’enviament del client. També pots activar Permet propines per afegir la possibilitat d’afegir-les a la factura i Permet que el client desi la targeta perquè els clients puguin desar-la en el moment de pagar la factura, de manera que puguis cobrar facturas futuras.

12. Quan ho hagis enllestit tot, Previsualitza la factura per veure com li arribarà al client, o tria l’opció Desa com a esborrany o Envia.

Des de l’aplicació de TPV Square

1. Toca Més a la barra de navegació de la part inferior de la pantalla i selecciona Factures > Crea una factura.

2. Selecciona un client del Directori o introdueix un nom i una adreça electrònica nous. Pots introduir fins a nou destinataris.

3. A Freqüència, selecciona Recurrent i configura’n la data d’inici, la freqüència i la data de finalització.

4. Si el client ja té targetes de pagament desades al seu perfil del directori, selecciona la targeta que vols carregar tocant Mètodes de pagament desats. Si vols donar al client l’opció d’adherir-se als Pagaments automàtics fent servir targetes desades, activa Permet els pagaments automàtics. Això ofereix als clients la possibilitat de desar la seva targeta de pagament de manera segura i que s’hi faci un càrrec automàticament en la data de venciment de cada factura del grup recurrent.

5. Omple la resta de la factura, amb informació com ara els descomptes, si escau.

6. Toca Programa o Cobra si la vols enviar immediatament.

Nota: les factures recurrents s’envien a les 10:00 a.m. del fus horari en què es va crear el grup. L’hora no s’ajusta automàticament durant l’horari d’estiu o si el teu negoci canvia de fus horari.

Què veuran els clients

Square Invoice Payment Screen

Quan els clients reben la factura al correu electrònic, poden pagar-la en línia de manera segura. Si has activat l’opció Permet els pagaments automàtics, el client pot marcar Desa la meva targeta a (nom del negoci) i s’hi farà un càrrec automàticament en la data de venciment de cada factura dins del grup recurrent. Si la targeta ja estava desada, s’hi faran els càrrecs automàticament. Els teus fons s’ingressaran seguint el teu calendari de transferències.

Nota: pagaràs una comissió del 2,5 % + IVA cada vegada que completis un pagament amb Factures Square amb una targeta desada.

Duplica les factures recurrents

Podràs duplicar les factures recurrents i enviar una factura amb detalls similars a un altre client en un tres i no res.

Des del Tauler de control en línia de Square

1. Inicia la sessió a Pagaments > la secció Factures del tauler de control en línia de Square > Factures.

2. Selecciona la factura recurrent que vols duplicar > fes clic als tres punts al costat de l’import > selecciona Duplica.

Des de l’aplicació de TPV Square

1. Ves a Més > Factures.

2. Selecciona la factura que vulguis duplicar > selecciona Duplica.

Gestiona les factures recurrents

Modifica, finalitza i gestiona un grup de facturació recurrent des del Tauler de control en línia de Square i des de l’aplicació.

Des del Tauler de control en línia de Square

1. Inicia la sessió a Pagaments > a la secció Factures del tauler de control en línia de Square > Recurrent.

2. Selecciona una factura activa. Podràs modificar o finalitzar un grup des d’aquí.

Edit Recurring Invoice

Des de l’aplicació de TPV Square

1. Ves a Més > Factures.

2. Toca Filtra > Grup recurrent actiu > selecciona el grup.

3. Toca Modifica.

Ja pots modificar o finalitzar el grup seleccionat.

Nota: l’opció de modificar la següent factura d’un grup només està disponible al Tauler de control en línia de Square. Tot i que podràs veure els canvis a les factures des de l’aplicació, no podràs fer cap modificació des del teu dispositiu mòbil.

Nota: Square emmagatzema dades als Estats Units i a altres països. Pot ser que hagis de notificar-ho als clients i obtenir el seu consentiment abans d’emmagatzemar les seves dades. Pots consultar més informació sobre les Polítiques de privacitat i seguretat de Square.

Si vols acceptar pagaments setmanals, mensuals, trimestrals o anuals de diversos clients mitjançant un únic enllaç al procés de pagament, dona una ullada a les Subscripcions a Pagaments en línia Square.