Actualitzacions del sistema

Estem tenint problemes que poden afectar els serveis de Square que necessites. Continuarem actualitzant la nostra pàgina d’estat amb més informació.

Torna a l’inici

Processa pagaments recurrents o pagaments de subscripcions amb les factures recurrents de Square

Estàs a punt per enviar factures amb Square? Comença >

Square et permet utilitzar una targeta desada amb l'aplicació de Square i Factures Square per processar pagaments recurrents o de subscripcions.

Crea un grup recurrent

Des del Tauler de control en línia de Square

  1. Ves a Factures al Tauler de control en línia de Square.
  2. Fes clic a Grup recurrent > Crea un grup recurrent.
  3. Informació del client: selecciona un client o introdueix un nom i una adreça electrònica o telèfon nous.
  4. Informació de la factura: afegeix els detalls personalitzats de la factura, com ara un títol, un número de factura personalitzat que coincideixi amb els teus registres, un missatge i, de manera opcional, la data del servei.
  5. Calendari de factures recurrents: selecciona la freqüència d’enviament de les factures recurrents. Hi pots incloure una data personalitzada d’inici, finalització o venciment de la factura recurrent.
  6. Pagaments automàtics: si vols que el client se subscrigui als Pagaments automàtics amb targeta desada, activa Permet els pagaments automàtics. Això ofereix als clients l’opció de desar de manera segura la targeta de pagament i que se’ls cobri automàticament en la data de venciment de cada factura del grup recurrent.
  7. Partides: pots afegir articles de la col·lecció d’articles. Un cop afegits, pots ajustar la quantitat de cada article o personalitzar-lo afegint una nota o un impost. Per afegir un descompte a tota la factura recurrent, selecciona Afegeix un descompte.
  8. Opcions de pagament: selecciona els mètodes de pagament que acceptes. Activa Permet al client afegir una propina per incloure l’opció d’afegir propines a la factura recurrent.
  9. Mètode de pagament de la botiga: activa Permet que el client desi la targeta perquè la puguin desar en el moment de pagar la factura, de manera que et permeti fer-hi càrrecs per futures factures.
  10. Comunicació: selecciona com vols compartir les factures recurrents. Per enviar-les per correu electrònic, necessitaràs les adreces electròniques dels clients. Per enviar-les per missatge de text, necessitaràs el seu número de telèfon. També pots afegir destinataris addicionals.
  11. Recordatoris: si vols personalitzar el ritme o la quantitat de recordatoris que reben els clients, selecciona Modifica els recordatoris.
  12. Més opcions: activa Demana una adreça d’enviament perquè sigui obligatori introduir l’adreça d’enviament del client. També pots adjuntar fitxers o afegir camps personalitzats.
  13. Quan hagis acabat, pots seleccionar Mostra la vista prèvia per saber com li apareixerà la factura al client, Desa com a esborrany o Envia.
  14. Quan el client rebi la factura recurrent, podrà completar el pagament en línia de manera segura. Si ja té la targeta desada, el pagament es cobrarà automàticament. Els fons se t’ingressaran seguint el teu calendari d’ingressos.

Per descarregar un fitxer .CSV de les factures recurrents, selecciona Exporta a la pestanya Grups recurrents del teu Tauler de control de Factures.

Nota: en el cas que no s’hagi pogut el càrrec d’una de les factures del grup recurrent a una targeta desada, se li enviarà un correu electrònic al client demanant-li que pagui online. Les factures següents del grup seguiran cobrant-se a la mateixa targeta desada en la data de venciment.

Des de l’aplicació de Factures Square:

  1. Selecciona el signe + al menú de navegació i toca Grups recurrents.
  2. Factura a: selecciona un client existent o introdueix un nom, adreça electrònica o número de telèfon nous. Activa Demana una adreça d’enviament per fer que sigui obligatori introduir l’adreça d’enviament del client.
  3. Partides: pots afegir articles de la col·lecció d’articles. Un cop afegits, pots modificar la quantitat de cada article o personalitzar-lo afegint-hi una nota o un impost. Activa Demana una propina per incloure l’opció d’afegir propines a la factura.
  4. Calendaris de pagaments: selecciona la freqüència d’enviament de les factures recurrents. Hi pots incloure una data personalitzada d’inici, finalització, venciment de la factura recurrent i la data del servei.
  5. Pagaments automàtics: si vols que el client se subscrigui als Pagaments automàtics amb targeta desada, activa Permet els pagaments automàtics. Això ofereix als clients l’opció de desar de manera segura la targeta de pagament i que se’ls cobri automàticament en la data de venciment de cada factura del grup recurrent.
  6. Mètode de pagament: selecciona els mètodes de pagament que acceptes. Activa l’opció Permet que el client desi la targeta perquè els clients puguin desar-ne la informació en el moment de pagar la factura, de manera que et permeti fer-hi càrrecs per a futures factures.
  7. Informació: afegeix informació personalitzada de la factura, com ara un títol o un número de factura personalitzat que coincideixi amb els teus registres. També pots adjuntar arxius o afegir camps personalitzats.
  8. Selecciona Continua per mostrar una vista prèvia de la factura.
  9. Mètode d’enviament: selecciona de quina manera vols compartir les factures recurrents. Per enviar-les per correu electrònic, necessitaràs les adreces electròniques dels clients. Per enviar-les per missatge de text, necessitaràs el seu número de telèfon.
  10. Recordatoris de pagament: si vols personalitzar la freqüència o la quantitat de recordatoris que reben els clients, selecciona Recordatoris de pagament.
  11. Quan hagis acabat, pots seleccionar Mostra la vista prèvia per veure com li apareixerà la factura al client i a Envia la factura recurrent si tot és correcte. Per desar-la com a esborrany, toca «•••».
  12. Quan el client rebi la factura recurrent, et podrà pagar en línia de manera segura. Si ja té la targeta desada, el pagament s’hi cobrarà automàticament. Els diners se solen transferir al teu compte bancari un o dos dies feiners després de la data de processament.

Des de l’aplicació de TPV Square

  1. Toca ≡ Més a la barra de navegació inferior i selecciona Factures > Crea una factura.
  2. Factura a: tria un client del Directori de clients o introdueix un nom i una adreça electrònica o número de telèfon nous. Pots afegir-hi fins a nou destinataris. Activa Demana una adreça d’enviament per fer que sigui obligatori introduir l’adreça d’enviament del client.
  3. Partides: pots afegir articles de la col·lecció d’articles. Un cop afegits, pots modificar la quantitat de cada article o personalitzar-lo afegint-hi una nota o un impost. Activa Demana una propina per permetre que els clients n’afegeixin a la factura.
  4. Calendaris de pagaments: selecciona Fes que aquesta factura sigui recurrent > Recurrent. Introdueix la freqüència d’enviament de les factures recurrents. Hi pots incloure una data personalitzada d’inici, finalització o venciment i la data del servei.
  5. Pagaments automàtics: si vols que el client se subscrigui als Pagaments automàtics amb targeta desada, activa Permet els pagaments automàtics. Això ofereix als clients l’opció de desar de manera segura la targeta de pagament i que se’ls cobri automàticament en la data de venciment de cada factura del grup recurrent.
  6. Mètode de pagament: selecciona els mètodes de pagament que acceptes.
  7. Informació: afegeix informació personalitzada de la factura, com ara un títol o un número de factura personalitzat que coincideixi amb els teus registres. També pots adjuntar arxius o afegir camps personalitzats.
  8. Selecciona Continua per mostrar una vista prèvia.
  9. Mètode d’enviament: selecciona de quina manera vols compartir les factures recurrents. Per enviar-les per correu electrònic, necessitaràs les adreces electròniques dels clients. Per enviar-les per missatge de text, necessitaràs el seu número de telèfon.
  10. Quan hagis acabat, pots seleccionar l’opció Mostra la vista prèvia per veure com li apareixerà la factura al client i a Envia la factura recurrent si tot és correcte. Per desar-la com a esborrany, toca •••.
  11. Quan el client rebi la factura recurrent, et podrà pagar en línia de manera segura. Si ja té la targeta desada, el pagament s’hi cobrarà automàticament. Els diners se solen transferir al teu compte bancari un o dos dies feiners després de la data de processament.

Què veuran els clients?

Quan els clients rebin la factura per correu electrònic, la podran pagar en línia de manera segura. Si habilites Activa els pagaments automàtics, el client podrà marcar Desa la meva targeta per a (el nom del teu negoci) perquè es cobri automàticament de la seva targeta a la data de venciment de cada factura del grup recurrent. Si ja té la targeta desada, se li cobrarà automàticament. Els fons se t'ingressaran seguint el teu calendari de transferències.

Duplica factures recurrents

Pots duplicar les factures recurrents en un tres i no res per enviar una factura similar a un altre client.

Des del Tauler de control en línia de Square

  1. Ves a Factures des del Tauler de control en línia de Square.
  2. Selecciona la factura recurrent que vols duplicar > fes clic als tres punts del costat de l’import > selecciona Duplica.

Nota: quan dupliques una única factura recurrent, es duplica només una factura, no tot el grup.

Des de l’aplicació de Factures Square

  1. Ves a Factures.
  2. Selecciona una factura recurrent.
  3. Desplaça’t fins a la part inferior de la pàgina i selecciona Duplica.

Des de l’aplicació de TPV Square

  1. Ves a ≡ Més > Factures.
  2. Selecciona la factura que vols duplicar > selecciona Duplica.

Gestiona un grup recurrent

Modifica i gestiona un grup de facturació recurrent des del Tauler de control en línia de Square i l'aplicació de Square.

Des del Tauler de control en línia de Square

Gestiona un grup recurrent

La gestió d’un grup recurrent afectarà totes les factures recurrents d’aquest grup.

  1. Ves a Factures des del Tauler de control en línia de Square.
  2. Fes clic a la pestanya Grup recurrent.
  3. Fes clic a en un grup recurrent actiu.
  4. Selecciona Modifica el grup recurrent per modificar el grup recurrent.
  5. Selecciona Mostra les factures recurrents per veure totes les factures recurrents del grup recurrent.

Gestiona una factura recurrent

La gestió d’una factura recurrent només afectarà una única factura. Per gestionar tot el grup, segueix les instruccions Gestiona un grup recurrent.

  1. Ves a Factures des del Tauler de control en línia de Square.
  2. Fes clic a en un grup recurrent actiu. Les factures recurrents tindran l‘estat marcat com a Recurrent i seguiran una convenció d’identificació similar a 000001-R-0001.
  3. Per modificar la informació d’una sola factura, fes clic a Modifica la factura recurrent.
  4. Per cancel·lar una única factura, fes clic a Cancel·la la factura recurrent.
  5. Per veure els detalls d’un grup recurrent, fes clic a Mostra el grup recurrent.
  6. Per duplicar una única factura, fes clic a Duplica la factura recurrent.

Des de l’aplicació de Factures Square:

Gestiona un grup recurrent

La gestió d’un grup recurrent afectarà totes les factures recurrents d’aquest grup.

  1. Obre l’aplicació de Factures Square i toca Factures des del menú de navegació.
  2. Toca l’enllaç del filtre Totes les factures enviades.
  3. Desplaça’t fins a la part inferior de la llista de filtres i selecciona Actius a Grups recurrents.
  4. Toca un grup actiu.
  5. Per modificar la informació del grup recurrent, com ara la informació del client, les partides i el mètode de pagament, toca Modifica l’enllaç.
  6. Per veure les factures recurrents del grup recurrent, toca Mostra les factures en grups.

Gestiona la factura recurrent

La gestió d’una factura recurrent només afectarà aquella única factura. Per gestionar tot el grup, segueix les instruccions Gestiona un grup recurrent.

  1. Obre l’aplicació de Factures Square i toca Factures.
  2. Toca una factura recurrent activa. Les factures recurrents segueixen una convenció d’identificació similar a 000001-R-0001.
  3. Per modificar la informació de la factura única, com ara la informació del client, les partides o el mètode de pagament, toca Modifica.
  4. Per cancel·lar aquesta factura recurrent, desplaça’t fins a la part inferior de la pàgina i toca Cancel·la la factura recurrent.

No trobes el que necessites?