Resolució de problemes relacionats amb l’emmagatzematge a la memòria cau del tallafoc

Who is this article for?
This article is for Square users using a firewall in conjunction with Square Online Store. This article discusses firewall caching configuration, how to check your configuration and how to change your configuration.

Rebre queixes sobre la botiga virtual pot ser estressant. Si fas servir un tallafoc amb la Square Online Store i els clients es queixen que veuen contingut desactualitzat o antic de la botiga, és possible que el tallafoc estigui mal configurat.

Pots fer servir un tallafoc per millorar el rendiment de la botiga virtual, però cal que tinguis en compte el tipus d’emmagatzematge a la memòria cau que fa servir. Igual que passa amb la browser cache, un tallafoc també pot emmagatzemar contingut web a la memòria cau.

Es pot configurar un tallafoc perquè sempre emmagatzemi contingut web. Aquest tipus d’emmagatzematge a la memòria cau és útil per a webs estàtics, és a dir, webs en què el contingut no canvia. La botiga de Vendes en línia Square, però, és un web dinàmic i, per tant, fa servir capçaleres de memòria cau HTTP per indicar quin contingut es pot emmagatzemar a la memòria cau.

Abans de començar

• Comprova que fas servir un tallafoc amb la botiga de Vendes en línia Square.

• Posa’t en contacte amb l’administrador del tallafoc perquè t’informi de la configuració de la memòria cau que fa servir.

Nota: com que hi ha diversos tipus i proveïdors de tallafocs, aquest article d’ajuda proporciona una orientació general, però no inclou instruccions específiques per diagnosticar ni configurar el tallafoc. Per tant, posa’t en contacte amb l’administrador del tallafoc per obtenir informació sobre el funcionament de la memòria cau.

Passos següents

Pas 1: revisa i selecciona la configuració del tallafoc

1. Després d’obtenir la configuració del tallafoc, cerca una secció que faci referència a opcions de memòria cau o a opcions d’emmagatzematge a la memòria cau.

2. Selecciona l’opció d’emmagatzematge a la memòria cau que respecti les capçaleres HTTP. Aquesta opció també es coneix com a emmagatzematge estàndard a la memòria cau. Evita l’opció d’emmagatzemar-ho tot a la memòria cau.

Pas 2: canvia la configuració del tallafoc

1. Posa’t en contacte amb l’administrador del tallafoc per canviar-ne la configuració.

Suggeriments per planificar el canvi de la configuració:

• Fes el canvi fora de l’horari comercial o durant un període de poca activitat.

• Prova la botiga de Vendes en línia Square amb diversos comptes per assegurar-te que funciona amb normalitat.