Inici>Resolució de problemes

Solució de problemes amb l’emmagatzematge a la memòria cau del tallafoc als webs de Vendes en línia Square

A qui va dirigit aquest article?
Als negocis de la Comunitat Square que fan servir un tallafoc amb el lloc web de Vendes en línia Square. S’hi detallen opcions per configurar l’emmagatzematge a la memòria cau del tallafoc i verificar que funcioni correctament.

Rebre queixes sobre la botiga virtual pot ser estressant. Si fas servir un tallafoc amb el web de Vendes en línia Square i els clients es queixen que hi ha contingut desactualitzat, és possible que el tallafoc estigui mal configurat.

Nota: com que hi ha diversos tipus i proveïdors de tallafocs, aquest article d’ajuda proporciona una orientació general, però no inclou instruccions específiques per configurar el que tinguis ni fer-ne diagnòstics. Per tant, posa’t en contacte amb l’administrador del tallafoc per obtenir informació sobre el funcionament de la memòria cau.

Abans de començar

• Comprova que fas servir un tallafoc amb el web de Vendes en línia Square.

• Posa’t en contacte amb l’administrador del tallafoc perquè t’informi de la configuració de la memòria cau que fa servir.

Quant als tallafocs

Pots fer servir un tallafoc per millorar el rendiment del web, però has de tenir en compte el funcionament de la memòria cau.

Igual que passa amb la memòria cau del navegador, que emmagatzema les dades dels usuaris per agilitzar la navegació, el tallafoc també pot emmagatzemar contingut web. En aquests casos, es pot configurar un tallafoc perquè sempre emmagatzemi el contingut web, que és útil per a webs estàtics, és a dir, webs en què el contingut no canvia. El web de Vendes en línia Square, però, és dinàmic i, per tant, fa servir capçaleres de memòria cau HTTP per indicar quin contingut es pot emmagatzemar.

Passos per resoldre el problema

Per començar, tingues en compte aquests consells a l’hora de modificar la configuració:

• Fes el canvi fora de l’horari comercial o durant un període de poca activitat.

• Prova el web de Vendes en línia Square en diversos navegadors i dispositius per assegurar-te que funciona amb normalitat.

Quan ho tinguis tot a punt, segueix aquestes directrius generals:

1. Un cop a la configuració del tallafoc, al teu compte, cerca una secció que faci referència a opcions de memòria cau o a opcions d’emmagatzematge a la memòria cau.

2. Selecciona l’opció d’emmagatzematge a la memòria cau que respecti les capçaleres HTTP. Aquesta opció també es coneix com a emmagatzematge estàndard a la memòria cau. Nota: no triïs l’opció d’emmagatzemar-ho tot a la memòria cau.

3. Posa’t en contacte amb l’administrador del tallafoc per canviar-ne la configuració.