Estableix restriccions d’edat per als articles amb Square per a comerços

A qui va dirigit aquest article?
Als propietaris de negocis i empleats amb permisos per crear articles que configuren articles amb restriccions d’edat amb una subscripció als plans Gratuiït, Plus o Prèmium de Square per a comerços. Consulta més informació sobre els permisos personalitzats i la configuració de l’equip amb Square per a comerços.

Informació sobre les restriccions d’edat per als articles

Amb Square per a comerços, pots establir restriccions d’edat per als articles de la col·lecció. Des de l’aplicació de TPV de Square per a comerços podràs sol·licitar que es verifiqui l’edat del client quan venguis aquest tipus d’articles.

Abans de començar

Per establir restriccions d’edat, has d’accedir al Tauler de control de Square. Cada vegada que afegeixis un article amb restricció d’edat a la cistella d’un client, rebràs una notificació per verificar l’edat.

Els negocis que ofereixen productes amb restricció d’edat han de seguir la normativa local pel que fa a la verificació de l’edat sempre que un client adquireixi un d’aquests articles, com ara begudes alcohòliques o tabac.

L’objectiu d’aquestes restriccions és ajudar-te a complir amb la normativa local. Block, Inc. no es fa responsable de la venda d’articles amb restricció d’edat a menors.

Estableix una restricció d’edat

1. Inicia la sessió al Tauler de control de Square i fes clic a Articles i comandes > Articles > Col·lecció d’articles.

2. Fes clic a Crea un article o selecciona’n un.

3. Fes clic a Estableix al costat de Restricció d’edat.

4. Per defecte, tindràs tres opcions:

• El client ha de tenir més de 18 anys

• El client ha de tenir més de 19 anys

• El client ha de tenir més de 21 anys

5. Tria una restricció d’edat mínima i fes clic a Estableix.

6. També pots configurar-ne una de personalitzada. Fes clic a Personalitza, introdueix l’edat que hagis triat i fes clic a Estableix.

Elimina una restricció d’edat

1. Inicia la sessió al Tauler de control de Square i fes clic a Articles i comandes > Articles > Col·lecció d’articles.

2. Fes clic a un article amb restricció d’edat.

3. Fes clic a la fletxa (>) al costat de Restricció d’edat.

4. Selecciona l’edat que vulguis eliminar i fes clic a Elimina.

5. Fes clic a Desa.

Modifica les restriccions d’edat en bloc

1. Inicia la sessió al Tauler de control de Square i fes clic a Articles i comandes > Articles > Col·lecció d’articles.

2. Marca la casella al costat de cada article que vulguis modificar.

3. Fes clic a Modifica els articles.

4. A la columna Restricció d’edat, selecciona una de les opcions següents:

• Cap

• El client ha de tenir més de 18 anys

• El client ha de tenir més de 19 anys

• El client ha de tenir més de 21 anys

• Personalitzada

5. Torna a afegir una restricció predeterminada o personalitzada per a tots els articles seleccionats.

6. Un cop fet, fes clic a Actualitza les variants per desar els canvis.

Article relacionat