Integra aplicacions de recollida a l’establiment i entrega a domicili amb Square per a restaurants

A qui va dirigit aquest article?
Als propietaris de negocis que vulguin integrar aplicacions de recollida i entrega a domicili de tercers amb el TPV de Square per a restaurants.

Abans de començar

Amb Square per a restaurants, pots integrar les plataformes més populars per a les comandes amb entrega a domicili i recollida a l’establiment. Selecciona els socis amb qui vols treballar al Tauler de control de Square i completa la configuració a les seves plataformes. Un cop fet, pots seleccionar els dispositius on vols acceptar les comandes.

Si fas servir integracions de tercers específiques amb Square, s’assignaran camps predefinits als articles i variants de la col·lecció, coneguts com a atributs personalitzats. Amb aquests atributs podràs afegir més informació als articles que ja tinguis i que creïs, així com proporcionar-ne context als desenvolupadors de tercers. Per exemple, a un negoci de vins li interessaria tenir com a atributs personalitzats la verema, l’origen i les notes de tast. Consulta més informació sobre com gestionar els atributs personalitzats.

Integra un soci de comandes

1. Inicia la sessió al Tauler de control de Square i selecciona Articles i comandes > Comandes > Socis de comandes.

2. Selecciona el soci amb qui vols treballar i, a continuació, Comença. Si no el trobes a la llista, selecciona Mostra totes les aplicacions per consultar més opcions.

3. Accedeix a Accepta comandes amb recollida a l’establiment i entrega a domicili al TPV, fes clic a Gestiona, selecciona els dispositius on vols acceptar les comandes i fes clic a Desa.

Si tens problemes amb la integració, contacta directament amb el soci per rebre ajuda.

Passos següents

Consulta més informació sobre com acceptar comandes amb Square per a restaurants en els articles següents del Centre d’ajuda: