Crea articles amb Square per a restaurants

A qui va dirigit aquest article?
És per a propietaris de negocis i empleats amb permisos per crear articles amb Square per a restaurants. Consulta més informació sobre els permisos dels empleats amb Square per a restaurants.

Abans de començar

Amb Square per a restaurants, pots crear articles per elaborar les cartes. Una carta és un conjunt específic de grups i articles que apareixerà al TPV durant un període determinat del dia o un torn concret.

Tens tres opcions per crear articles amb Square per a restaurants:

• Des de l’editor de cartes al Tauler de control de Square

• Des de l’aplicació de TPV de Square per a restaurants en una tauleta iOS

• Des del TPV de Square per a restaurants a l’Square Register o l’Square Terminal

També pots fer-ho des de la col·lecció d’articles, però en aquest cas hauràs d’afegir-los manualment. Consulta més informació sobre com pots crear un article des de la col·lecció.

Si vols crear un article amb Square per a restaurants, has d’accedir al Tauler de control de Square, a l’aplicació del TPV de Square per a restaurants en una tauleta iOS, a l’Square Register o l’Square Terminal. Cal tenir com a mínim una carta per crear articles i afegir-los-hi. Si encara no en tens cap, consulta com crea una carta.

Crea un article

Editor de cartes del Tauler de control de Square

Pots crear diversos articles alhora des de les cartes.

1. Inicia la sessió al Tauler de control de Square i fes clic a Articles i comandes > Cartes.
  2. Selecciona una carta d’entre les opcions disponibles.
  3. Fes clic a Afegeix un article i escriu-ne el nom. A continuació, fes clic a Afegeix un article nou. També pots seleccionar l’opció Afegeix diversos articles.
  4. Introdueix el Nom de l’article, el Nom per a la cuina, el Preu i la Categoria (si escau).
  5. A Mostra a, selecciona el grup on vulguis que aparegui l’article a l’aplicació de TPV de Square per a restaurants.
  6. Si vols que s’afegeixi automàticament a un compte quan se seleccioni, activa l’opció Afegeix l’article al compte automàticament.
  7. Fes clic a Desa.

Aplicació de TPV de Square per a restaurants

1. Obre l’aplicació de TPV de Square per a restaurants i toca Compte > Articles > Tots els articles.
  2. Toca Crea un article.
  3. Introdueix-ne el Nom i selecciona una Categoria, si escau.
  4. A Preu i inventari, introdueix l’SKU, la Unitat, el Preu i les Existències disponibles.
  5. Selecciona Conjunts de modificadors per a l’article, si escau.
  6. Afegeix una Descripció.
  7. Toca Desa.

L’Square Register o l’Square Terminal amb el TPV de Square per a restaurants

1. Toca Serveis > Articles > Tots els articles.
  2. Toca Crea un article.
  3. Introdueix-ne el Nom i selecciona una Categoria, si escau.
  4. A Preu i inventari, introdueix l’SKU, la Unitat, el Preu i les Existències disponibles.
  5. Selecciona Conjunts de modificadors per a l’article, si escau.
  6. Afegeix una Descripció.
  7. Toca Desa.

Passos següents

Consulta més informació sobre les cartes i els articles en aquestes entrades del Centre d’ajuda: