Inici

Preguntes freqüents sobre les valoracions dels negocis de Square

Per què Square fa valoracions dels negocis?

Com que Square és una empresa de processament de targetes, a vegades hem de conèixer més a fons els negocis que ajudem. Això vol dir, per exemple, conèixer bé l’historial financer del negoci, entendre’n la solidesa i estar al corrent del possible risc de crèdit que pot tenir associat. Tot això forma part del nostre esforç per mantenir un entorn de processament de targetes totalment segur. En funció de la quantitat de diners que processis i de com operis, és possible que el teu negoci entri en una categoria per a la qual cal dur a terme una valoració. Quan aquest sigui el cas, un dels nostres avaluadors analitzarà la teva sol·licitud.

Què és el risc creditici?

En processar pagaments, Square assumeix un risc creditici, ja que paguem i liquidem diners amb el teu negoci immediatament, fins i tot si encara no s’han entregat els béns i serveis, per la qual tens accés anticipat als futurs ingressos de les vendes.

Si els béns i serveis no s’entreguen (o no de la manera en què t’havies compromès), els clients poden demanar una devolució de pagament al seu banc. La quantitat de béns i serveis no entregats s’anomena «exposició per prevenda» i el nombre de dies d’accés anticipat als ingressos, «dies de prevenda». Quan un negoci no pot fer l’entrega, l’exposició per prevenda es converteix en devolucions de pagament. I si el venedor no pot cobrir les devolucions de pagament associades a l’exposició per prevenda, aquests imports es converteixen en pèrdues.

Pots consultar més informació a https://squareup.com/us/en/the-bottom-line/managing-your-finances/what-is-a-chargeback-what-makes-it-happen.

Durant aquest procés, què passarà?

Els nostres avaluadors busquen informació com ara:

  • El teu model de negoci

  • Com factures als clients

  • Quins productes de Square fas servir

  • El teu historial de processament amb Square

  • L’estabilitat financera del teu negoci

Probablement et demanarem documents com ara els següents:

Estats financers

  • Estats financers auditats de dos o més anys al tancament de l’exercici fiscal, com ara balanços, pèrdues i guanys i estats del flux de caixa

  • Estats financers preparats per l’empresa des de principis d’any fins ara, com ara balanços, pèrdues i guanys i estats del flux de caixa

  • Informe d’ingressos ajornats i/o informe de reserves

Extractes bancaris:

  • Els extractes bancaris dels darrers tres mesos per al compte del negoci vinculat a Square, així com qualsevol altre extracte bancari que inclogui proves de capitalització

La revisió dels teus extractes bancaris i estats financers ens permet entendre millor el teu negoci. Alguns exemples d’aquestes dades poden ser les entrades i sortides d’efectiu i la capacitat d’afrontar una devolució de pagament, en cas que se’n faci alguna. Ens volem assegurar que el teu negoci rebi la millor protecció i disposi d’un capital i un flux de caixa adequats si alguna cosa va malament.

Què passa si no tinc la informació que se’m demana?

Si ens facilites informació completa i precisa quan te la demanem, ens ajudes a garantir que no hi hagi retards imprevistos o que no s’hagin de mitigar riscos inesperats que puguin afectar el teu negoci. Si tens problemes per proporcionar la informació sol·licitada, posa’t en contacte amb nosaltres immediatament per saber quines dades alternatives ens podries facilitar.

Què passa quan s’acaba el procés de valoració del negoci?

Al final del procés de valoració, des de Square tenim diferents opcions en funció del nivell de risc del teu negoci. En el cas de la major part dels negocis, podràs continuar processant pagaments amb normalitat.

Per als negocis que tenen un risc més elevat, Square pot aplicar una d’aquestes accions al teu compte:

Reserves

Les reserves són una pràctica habitual entre els processadors de pagaments i altres institucions financeres. Es fan servir per garantir que els comerços puguin fer front a les devolucions de pagament dels seus clients. Square fa servir el que es coneix com a dipòsit de garantia, que vol dir que s’aparta un percentatge dels pagaments amb targeta que estan subjectes a una reserva i s’allibera un cop hagi passat el termini establert. Aquests fons continuen sent teus i només es fan servir en cas que no puguis fer front a una devolució del pagament. I, si no cal fer-ne cap, rebràs l’import íntegre del dipòsit.

Pots consultar més informació a les Reserves FAQ.

Límits de pagament

Els límits de pagament són restriccions que posen un límit temporal al fet de processar transaccions amb el compte de Square. Square no limita els pagaments perquè hagis fet res malament. No obstant això, posem límits en determinades situacions per protegir el teu compte i l’ecosistema de Square de les transaccions que puguin resultar en reclamacions de pagament.

Pots obtenir més informació a les Payment Limits FAQ

Es faran més valoracions del meu negoci?

A Square també revisem els comptes dels negocis de manera periòdica. D’aquesta manera, ens assegurem que el teu negoci gaudeix de bona salut a mesura que passa el temps i evoluciona. La freqüència de les revisions oscil·la entre una vegada a l’any i una vegada al mes, i depèn de criteris interns. Les revisions són una pràctica habitual entre les empreses de serveis financers. La informació que es recopila durant aquest procés es fa servir per confirmar que Square disposa d’una avaluació precisa i actualitzada del teu negoci i ens ajuda a protegir tots els usuaris de la plataforma, i també els seus clients.

Com gestionarà Square les meves dades de manera segura?

A Square tenim el compromís de mantenir tota la teva informació completament segura i protegida. La informació que ens facilitis només passarà per l’equip de Comptes i únicament la farem servir amb l’objectiu de revisar-la.

Per obtenir més informació, revisa les nostres funcions de Security i la Privacy Policy.

No trobes el que necessites?