Gestiona els enviaments al Tauler de control de Square

Estalvia temps amb la pàgina d'Enviaments del Tauler de control de Square, amb la qual podràs gestionar l'enviament de les comandes rebudes a través de Factures Square, Vendes en línia Square, TPV Square i Square per a comerços.

Consulta la pàgina d'enviaments

1. Inicia la sessió al Tauler de control de Square i fes clic a Comandes > Enviaments

2. Fes clic a la pestanya Per fer per consultar totes les comandes amb enviament que requereixen alguna acció i que tenen l'estat de Nova o En curs.

3. Fes clic a la pestanya Enviades per consultar totes les comandes marcades com a Enviada.

Consulta els detalls de l'enviament

Selecciona una comanda per consultar-ne la informació addicional, com ara les dades de la comanda, els detalls de l'enviament i els articles tramitats, en funció del lloc on el client l'hagi creat.

Cerca i filtra enviaments

Ordena i filtra les comandes en funció del seu estat i el punt de venda de tramitació.

1. Inicia la sessió al Tauler de control de Square i fes clic a Comandes > Enviaments.

2. Fes clic a la pestanya Per fer o Enviades.

3. Introdueix informació de la comanda a la casella Cerca per localitzar una comanda en concret.

4. Fes clic a Punt de venda de la tramitació per veure els punts de venda i marca la casella al costat del que vols consultar.

Actualitza l’estat de tramitació

Per actualitzar l’estat de tramitació de tota una comanda d’enviament:

1. Inicia la sessió al Tauler de control de Square i fes clic a Comandes > Enviaments.
  2. Selecciona la pestanya Pendents. Nota: l’estat de tramitació no es pot actualitzar a les comandes Enviades.
  3. Selecciona una comanda.
  4. Fes clic a Accions i tria Marca com a En curs o Marca com a Enviada.
  5. Introdueix la informació de seguiment i selecciona l’empresa de transport.

Quan actualitzis l’estat d’una comanda a Enviada, el client rebrà un correu electrònic informant-lo de l’entrega.

Per actualitzar l’estat de tramitació de diversos enviaments alhora:

1. Inicia la sessió al Tauler de control de Square i fes clic a Comandes > Enviaments.
  2. Selecciona la pestanya Pendents. Nota: l’estat de tramitació no es pot actualitzar a les comandes Enviades.
  3. Marca la casella al costat de cada comanda d’enviament per a la qual vulguis actualitzar l’estat.
  4. A la part inferior de la pàgina, fes clic a Accions > Marca com a en curs o Marca com a enviada.
  5. Fes clic a Marca com a en curs o Marca com a enviada per confirmar-ho.

Nota: pots seleccionar fins a 25 comandes a la vegada per fer una acció en bloc.

Afegeix o modifica la informació de tramitació

Pots afegir o modificar la informació de les comandes en funció del seu estat. Nota: no podràs afegir ni modificar el transportista, el seguiment, l'adreça d'enviament o la data d'enviament un cop la comanda s'actualitzi com a Enviada.

Afegeix o modifica el transportista

1. Inicia la sessió al Tauler de control de Square i fes clic a Comandes > Enviaments.
  2. Fes clic a la pestanya Pendents.
  3. Fes clic a una comanda per mostrar-ne més detalls.
  4. Fes clic a Afegeix al costat de Transportista o fes clic a un transportista existent per modificar-lo.
  5. Selecciona un transportista.
  6. Fes clic a Fet.

Afegeix una data d’enviament

Per incloure la data en què cal enviar la comanda al client:

1. Inicia la sessió al Tauler de control de Square i fes clic a Comandes > Enviaments.
  2. Fes clic a la pestanya Pendents.
  3. Fes clic a una comanda per mostrar-ne més detalls.
  4. Fes clic a Estableix una data al costat de Tramita abans del dia i introdueix la data.

Nota: Quan canviïs l’estat d’una comanda a Enviada, la data apareixerà automàticament a «Enviada el dia».

Modifica l’adreça d’enviament

1. Inicia la sessió al Tauler de control de Square i fes clic a Comandes > Enviaments.
  2. Fes clic a la pestanya Pendents.
  3. Fes clic a una comanda per mostrar-ne més detalls.
  4. Fes clic a l’adreça que hi ha al costat d’Envia a.
  5. Introdueix la nova adreça d’enviament.
  6. Selecciona Desa.

Nota: si no es pot verificar l’adreça, fes clic a Torna per modificar per revisar la informació que has introduït o bé fes clic a Desa de totes maneres per continuar sense verificar-la.

Seguiment de l'enviament

Consulta la informació de seguiment de l’enviament

Pots consultar una llista de les comandes amb enviament, amb els seus estats de seguiment i les dates estimades d’entrega. Per mostrar la informació de seguiment de les comandes amb enviament:

1. Inicia la sessió al Tauler de control de Square i fes clic a Comandes > Enviaments.
  2. Fes clic a Pendents per mostrar les comandes Noves i En curs.
  3. Fes clic a una comanda per modificar-ne l’estat, afegir la informació de seguiment i marcar-la com a Enviada.
  4. Fes clic a Enviades per mostrar les comandes enviades.
  5. Per filtrar les comandes de diversos punts de venda, selecciona el menú desplegable Punt de venda de la tramitació i tria els que escaigui.
  6. Fes clic al menú desplegable Estat de l’entrega per filtrar per estat de l’entrega.
  7. Selecciona una comanda per consultar-ne l’estat, la informació, els detalls de l’enviament i els articles tramitats.

Afegeix o modifica un número de seguiment

1. Inicia la sessió al Tauler de control de Square i fes clic a Comandes > Enviaments.
  2. Fes clic a la pestanya Pendents.
  3. Fes clic a una comanda per mostrar-ne més detalls.
  4. Fes clic a Afegeix al costat d’Informació de seguiment per introduir manualment el número de seguiment.
  5. Fes clic al número de seguiment existent per modificar-lo. Apareixerà un missatge d’error si el número de seguiment no coincideix amb el del transportista.
  6. Fes clic a Fet.

Nota: no pots afegir ni modificar la informació de seguiment si l’estat de la comanda s’ha actualitzat a Enviada.

Consulta el número de seguiment i fes un seguiment de l’enviament

1. Inicia la sessió al Tauler de control de Square i fes clic a Comandes > Enviaments.
  2. Fes clic a la pestanya Pendents o Enviades.
  3. Busca la columna Informació de seguiment.
  4. Fes clic a l’enllaç del número de seguiment per anar a la pàgina de seguiment del transportista.

Imprimeix un albarà

1. Inicia la sessió al Tauler de control de Square i fes clic a Comandes > Enviaments.

2. Fes clic a la pestanya Per fer o Enviades.

3. Fes clic a una comanda per mostrar-ne més detalls.

4. Fes clic a Imprimeix l'albarà per generar un albarà de 8,5 x 11" i incloure'l a la comanda.

5. Fes clic a la icona d'impressió per imprimir-lo.

A l'albarà hi constarà el client, el transportista, la tarifa d'enviament, el nom o la quantitat de l'article, el nom i l'adreça del negoci i el logotip.

Divideix un enviament

Per dividir una comanda en diversos enviaments:

1. Inicia la sessió al Tauler de control de Square i fes clic a Comandes > Enviaments.

2. Fes clic a la pestanya Per fer.

3. Fes clic a una comanda per mostrar-ne més informació.

4. Fes clic a Enviament dividit.

5. Marca la casella al costat dels articles que vols enviar de manera conjunta.

6. Fes clic a Següent > Crea nous enviaments. Nota: aquesta acció dividirà la comanda en dos enviaments nous i no es podrà desfer.

L'estat dels enviaments dividits es mostrarà com a Dividit.

Nota: si la comanda forma part d’un enviament parcial, no podràs fer servir l'opció Enviament dividit a la pàgina d'Enviaments.

Registre de l’activitat

El registre de l'activitat mostra els passos relacionats amb la tramitació de les comandes i les accions específiques que el personal ha dut a terme. Els passos apareixeran al registre de l’activitat quan la informació d'enviament es modifiqui de manera manual o automàtica.

Per començar:

1. Inicia la sessió al Tauler de control de Square i fes clic a Comandes > Enviaments.

2. Fes clic a la pestanya Per fer o Enviades.

3. Fes clic a una comanda.

4. Desplaça't cap avall per veure els passos al registre de l’activitat.

Esdeveniments

Al registre de l’activitat hi podràs consultar esdeveniments com ara:

• Tramitacions en curs
  • Tramitacions completades
  • Clients actualitzats
  • Informació de les tramitacions actualitzades
  • Enviaments dividits
  • Estat de l’entrega i Subestat de l’entrega dels enviaments.

Detalls del registre de l’activitat

Al registre de l’activitat podràs consultar detalls dels esdeveniments com ara:

• Nom de l’empleat que ha actualitzat l’estat de tramitació de la comanda
  • Àlies del punt de venda — Nota: l’àlies del punt de venda no apareixerà si tens diversos punts de venda.
  • Data i hora de l’actualització