Actualitzacions del sistema

Estem tenint problemes que poden afectar els serveis de Square que necessites. Continuarem actualitzant la nostra pàgina d’estat amb més informació.

Torna a l’inici

Distintius d’estat per a articles de Vendes en línia Square

Nota: per mostrar més distintius d’estat dels articles, has de canviar el pla del teu web de Vendes en línia Square.

Pots col·locar distintius als articles del teu web de Vendes en línia Square perquè els clients vegin amb un cop d’ull les existències, les ofertes i altra informació important. També pots personalitzar-los perquè segueixin l’estil del disseny del web. D’aquesta manera tothom que visiti la teva botiga en línia gaudirà d’una experiència de compra senzilla i agradable.

Activa els distintius

Per activar els distintius per als articles del web:

  1. A la Vista general de Vendes en línia Square, ves a Articles > Preferències de l’article o Configuració compartida > Preferències de l’article.

  2. A Estats dels articles, selecciona Modifica per triar les opcions del distintiu.

    1. Activa Indicador de venda per mostrar un distintiu sobre els articles que estan a la venda.

    2. Activa l’Indicador de nivell baix d’existències perquè es mostri quan el recompte d’existències d’un article estigui per sota de la quantitat que especifiquis. Has d’introduir una quantitat igual o superior a 2.

    3. Activa l’Indicador d’existències exhaurides per mostrar un distintiu sobre els articles que s’han exhaurit. Si optes per mostrar els articles exhaurits, pots seleccionar l’Indicador d’existències exhaurides perquè es mostri quan les existències d’un article estiguin a 0.

  3. Selecciona Desa quan hagis acabat.

També pots mostrar automàticament els distintius de comandes anticipades o de descompte quan configuris les comandes anticipades i els descomptes a la Col·lecció d’articles de Square.

Personalitza els distintius

Per personalitzar el disseny dels distintius d’estat dels articles:

  1. A l’editor de webs de Vendes en línia Square, selecciona Disseny del web.

  2. A Articles del web, selecciona Distintius.

  3. Tria un color, una forma i el text que vols mostrar als distintius Primaris, Secundaris i Terciaris.

  4. Selecciona Estil dels distintius dels articles per aplicar els estils que hagis creat a cada tipus de distintiu activat. També pots canviar la posició dels distintius en pàgines individuals perquè es mostrin a les imatges o a sota o a sobre del text.

  5. Publica el web perquè s’hi mostrin els canvis.

Consulta com dissenyar i personalitzar el teu lloc web de Vendes en línia Square per obtenir més informació sobre les opcions de disseny que tens per al web.

Experiència interactiva

No veuràs els distintius al web, tret que hi hagi com a mínim un article que:

  • tingui un preu de venda

  • tingui un recompte d’inventari amb la quantitat especificada o inferior

  • estigui esgotat

  • estigui disponible per a comandes anticipades

  • tingui descompte

Si has marcat un article com a esgotat manualment, se sincronitzarà i es mostrarà al web automàticament, fins i tot si se li ha desactivat l’estat d’article esgotat. Amb això s’informa els clients que l’article no està disponible i s’impedeix que l’afegeixin a la cistella.

No trobes el que necessites?