Actualitzacions del sistema

Estem tenint problemes que poden afectar els serveis de Square que necessites. Continuarem actualitzant la nostra pàgina d’estat amb més informació.

Torna a l’inici

OpenTable i Square per a restaurants

Vincula el compte del Pla Plus de Square per a restaurants amb el teu compte d’OpenTable. OpenTable és la plataforma de reserves de restaurants més gran del món. El personal de sala pot veure l’estat dels plats i la despesa de les consumicions a l’establiment des de l’aplicació d’OpenTable, mentre que els cambrers fan servir l’aplicació de TPV per a restaurants de Square. La informació del plànol de planta, les taules i l’organització dels plats es comparteix entre totes dues aplicacions quan se sincronitzen.

Amb Square per a restaurants i OpenTable, pots:

  • Acomodar més comensals i millorar els torns de taula amb les notificacions d’estat de la taula en temps real des de TPV.

  • Donar un servei més personalitzat fent servir les dades de la reserva, com ara les al·lèrgies o les preferències de la taula.

  • Donar al personal de sala i als cambrers accés complet als plànols de planta i a la informació dels plats que se sincronitza entre OpenTable i TPV.

OpenTable Reservation Data on iPad

Requisits per a la sincronització

Per fer servir la integració, hauràs de tenir un compte actiu d’OpenTable i una subscripció de pagament al Pla Plus de Square per a restaurants o bé estar fent la prova gratuïta de 30 dies del Pla Plus de Square per a restaurants. Si ara mateix fas servir el pla Gratuït de Square per a restaurants o l’aplicació de TPV Square, hauràs de passar al pla Plus de Square per a restaurants per poder fer la integració amb OpenTable. Ves al Tauler de control de Square per canviar al pla Plus de Square per a restaurants.

Quan canviïs al pla Plus de Square per a restaurants, tota la informació que tinguis al compte estarà disponible a Square per a restaurants, com ara els articles, els clients, els empleats i les dades bancàries. Si canvies de pla des de l’aplicació de TPV Square, hauràs de configurar les cartes, el plànol de planta i l’organització dels plats abans de sincronitzar-ho amb OpenTable.

Si no tens cap compte d’OpenTable, aquí t’expliquem com registrar-se a OpenTable.

Nota: la integració de l’aplicació de TPV per a Restaurants està disponible per als restaurants amb OpenTable que facin servir els productes OpenTable GuestCenter, Core i Pro. Els comptes bàsics d’OpenTable no compleixen els requisits per a la integració amb l’aplicació de TPV per a Restaurants perquè no disposen de plànols de planta.

Sincronitza el pla Plus de Square per a restaurants i OpenTable

Si ja tens un compte Plus de Square per a restaurants i un compte d’OpenTable que compleixi els requisits, pots activar la integració seguint els passos descrits a continuació:

  1. Inicia la sessió al Compte d’OpenTable.

  2. Fes clic a Menú.

  3. Fes clic a Integracions.

  4. Fes clic al mòdul de Square i segueix les indicacions per iniciar la sessió al compte de Square.

Fes coincidir els noms de les taules i activa l’organització dels plats

Perquè la integració d’OpenTable i Square funcioni, necessites:

  • Un plànol de planta al compte de Square per a restaurants que coincideixi amb el plànol de planta d’OpenTable.

  • Que hagis activat l’organització dels plats al compte de Square per a Restaurants.

Fes coincidir els noms de les taules

Els noms de les taules del compte de Square per a restaurants han de coincidir exactament amb els noms de taula d’OpenTable. OpenTable té un límit de quatre caràcters per nom de taula. Per exemple, si tens una taula a l’aplicació de Square per a restaurants que es diu «Barra 210», hauràs de canviar-li el nom a «B210» a Square.

Per fer coincidir els noms de les taules:

  1. Inicia la sessió al Tauler de control de Square i selecciona Dispositius > TPV > Plànols de planta. Des d’aquí, pots modificar i crear plànols de planta i noms de taula.

  2. Per canviar diversos noms de taula a la vegada, selecciona una secció i ajusta l’etiqueta perquè no hi hagi cap número de taula que tingui més de quatre caràcters.

Activa la funció d’Organització dels plats

Els plats de Square per a restaurants han d’incloure els tres plats per defecte que hi ha disponibles a OpenTable: Aperitius, Entrants i Postres. L’aplicació de TPV per a Restaurants permet afegir un màxim de deu plats, però tres d’ells han de coincidir amb els d’OpenTable.

Per activar la funció d’Organització dels plats:

  1. Ves a Configuració > Dispositius al Tauler de control en línia de Square.

  2. Fes clic a TPV > Dispositius TPV.

  3. Tria un dispositiu o fes clic a Afegeix un TPV per crear-ne un de nou.

  4. A Organització dels plats, activa l’opció Activa la gestió dels plats. Des d’aquí, pots modificar o crear plats amb noms personalitzats des de la Configuració del servei.

  5. Ajusta els noms perquè els plats de Square per a restaurants coincideixin amb els noms dels plats a OpenTable: Appetizer (Primer plat), Entree (Segon plat) i Dessert (Postres). Consulta la llista següent per veure com fer coincidir els plats de Square amb els d’OpenTable.

    1. Entrants: Appetizer (Primer plat)

    2. Plats principals: Entree (Segon plat)

    3. Postres: Dessert (Postres)

OpenTable mostrarà l’últim plat desat a la comanda. Per exemple, si un client demana un còctel de gambes com a primer plat i una amanida de segon, OpenTable la mostrarà al compte com a Appetizer (primer plat).

L’organització dels plats és específica per a cada punt de venda. Si en tens més d’un, hauràs de crear plats per a cadascun.

Aquí pots consultar més informació sobre l’Organització dels plats amb Square per a restaurants.

Estat de comensal a taula

Millora els processos de treball dels cambrers, crea comptes automatitzats i fes un seguiment de com van les taules amb OpenTable i Square per a restaurants. Quan actives aquesta opció, les reserves d’OpenTable creen una nova comanda automàticament per a cada taula quan un comensal s’hi asseu. Aquí tens més informació sobre com fer el seguiment de l’distribució de comensals amb les integracions de reserves.

Resolució de problemes

Si la integració no se sincronitza correctament, prova els passos següents:

  • Comprova que els noms de les taules coincideixin exactament als comptes de Square per a Restaurants i d’OpenTable.

  • Assegura’t d’haver activat l’organització dels plats al compte de Square per a Restaurants.

  • Ajusta els noms dels plats al compte de Square per a Restaurants perquè coincideixin amb els del compte d’OpenTable.

  • Comprova que hagis creat cartes amb Square per a restaurants.

  • Confirma que les subscripcions al pla Plus de Square per a restaurants i OpenTable estiguin actives i actualitzades.

Si tens problemes amb l’aplicació o el web d’OpenTable, posa’t en contacte amb el servei d’Atenció al client d’OpenTable. Si els problemes són amb l’aplicació de Square per a restaurants o el Tauler de control de Square, ves al Centre d’ajuda.

Preguntes més freqüents

Quines subscripcions necessito perquè la integració funcioni?

Si bé qualsevol venedor amb un compte d’OpenTable actiu pot activar una integració, hauràs de tenir una subscripció al pla Plus de Square per a restaurants perquè la integració funcioni correctament. La integració de l’aplicació de TPV per a Restaurants està disponible per a restaurants amb OpenTable que facin servir els productes OpenTable GuestCenter, Core i Pro. Els comptes bàsics d’OpenTable no compleixen els requisits per a la integració amb l’aplicació de TPV per a Restaurants, ja que no disposen de plànols de planta.

Com puc assegurar-me que les dades se sincronitzen entre Square per a restaurants i OpenTable?

Per fer que la majoria de reserves i de comptes coincideixin, i també per tenir una bona panoràmica del menjador, hauràs d’ajustar els plànols de planta i l’organització dels plats a Square per a restaurants perquè coincideixin amb els que hi ha a OpenTable.

Per què OpenTable només mostra tres plats del meu compte de Square per a restaurants?

Es tracta d’una funció d’OpenTable. El teu compte d’OpenTable només mostrarà tres plats, però l’aplicació de TPV per a Restaurants de Square podrà mostrar fins a 10 noms de plats.

Què passarà amb les reserves si desactivo el pla Plus de Square per a restaurants?

Si desactives el pla Plus de Restaurants, també desactivaràs la integració amb OpenTable. La informació no es perdrà, però no se sincronitzaran més dades entre OpenTable i Square.

No trobes el que necessites?