Inici

Consulta i ajusta els informes de vendes directes des del Tauler de control de Square

A qui va dirigit aquest article?
Als propietaris de negocis i als empleats que hagin de prendre decisions de compra i ajustar els preus supervisant i identificant les existències sense sortida. Aquesta funció està disponible amb el pla Plus de Square per a comerços. Consulta més informació sobre Personal Square i els permisos personalitzats.

Quant als informes de vendes directes

Amb l’informe de vendes directes de Square per a comerços tindràs un resum diari de tota la informació que necessites per gestionar l’inventari de manera eficaç, prendre decisions de compra, ajustar els preus i identificar els articles més difícils de vendre. I tot això molt fàcilment!

Abans de començar

Si bé les taxes de vendes directes poden interpretar-se de diverses maneres en funció del sector i el tipus d’article, per norma general, els articles amb un valor superior al 80 % tenen un rendiment òptim, mentre que aquells per sota del 40 % s’haurien de revisar. Una taxa superior al 100 % indica que s’han venut més existències de l’article o variant de les que hi ha disponibles i l’inventari ha quedat en negatiu.

Per generar l’informe de vendes directes, has d’activar el seguiment de l’inventari al tauler de control en línia de Square, a Articles > Configuració > Inventari. A més, l’article o variant en qüestió s’ha d’haver venut o modificat a l’inventari en els últims 365 dies.

La taxa de vendes directes representa el percentatge d’inventari d’un proveïdor que has venut en un període determinat.

Consulta i ajusta l’informe de vendes directes

Per consultar-lo:

  1. Inicia la sessió al tauler de control en línia de Square.

  2. Selecciona Informes > Informes d’inventari > Vendes directes de l’inventari.

Per ajustar-lo:

  1. Inicia la sessió al Tauler de control  en línia de Square.

  2. Selecciona Informes > Informes d’inventari > Vendes directes de l’inventari.

  3. Selecciona Accions i tria l’opció que pertoqui, com ara aplicar un descompte, crear una campanya de màrqueting, ajustar el preu d’un article o modificar els avisos de nivell baix d’existències.

Articles relacionats

No trobes el que necessites?