Genera SKU automàticament amb Square per a comerços

Un software TPV per a comerços

Gestiona la teva botiga més fàcilment amb el TPV per a comerços de Square

Amb Square per a comerços, pots generar automàticament SKU úniques quan afegeixis una variant d’article nova, perquè puguis dedicar menys temps a configurar els articles i el puguis aprofitar per prendre decisions importants per al teu negoci. A més, pots activar una sola configuració per omplir automàticament SKU úniques en grup per a totes les variants d’article existents a la col·lecció d’articles que no tinguin SKU.

Nota: en aquests moments, la generació automàtica de SKU està disponible mitjançant el Tauler de control en línia de Square i l’aplicació de Square per a comerços a iOS.

Comença

La configuració Genera SKU automàticament s’activarà per defecte, però pots desactivar-la en qualsevol moment a Articles i comandes > Articles > Configuració > Inventari al Tauler de control en línia de Square. Un cop confirmis que la configuració està activada, pots començar a generar SKU automàticament seguint aquests passos:

1. Ves a Articles i comandes > Articles al Tauler de control en línia de Square.

2. Al menú desplegable Accions, selecciona Genera SKU. Nota: mentre duri l’actualització, pot ser que l’accés a la col·lecció d’articles estigui limitat durant uns minuts.

3. Un cop hagis confirmat que vols generar SKU automàticament fent clic al botó Genera SKU, totes les variants d’articles que no en tinguin rebran les seves SKU úniques. Si totes les variants d’articles ja tenen SKU, s’obrirà una finestra emergent per confirmar que no n’hi ha cap més per generar.

4. Fes clic a Desa.

Les SKU es generaran automàticament cada vegada que creïs un article nou o una variant d’article des de l’aplicació de Square per a comerços a iOS. També es generaran automàticament per als articles importats del Tauler de control en línia de Square, sempre que la variant d’article encara no en tingui una i la configuració Genera SKU automàticament estigui activada.

Per als articles existents, si l’article o la variant d’article no té cap valor de SKU i la configuració de generació automàtica de SKU està activada al Tauler de control, el botó Genera SKU apareixerà al seu costat. Selecciona aquest botó per generar una SKU única per a aquest article.

Nota: si el dispositiu no té connexió o aquesta és inestable, les SKU no es generaran automàticament i el botó Genera SKU no apareixerà, encara que la configuració estigui activada.

Opcions dels articles

Les SKU també es generaran automàticament quan afegeixis opcions de l’article durant el procés de creació de l’aquest. Per començar:

1. Ves a Articles i comandes > Articles al Tauler de control en línia de Square i fes clic a Crea un article.

2. A la pantalla Crea un article, fes clic a Afegeix opcions. Emplena el nom del conjunt d’opcions, el nom de la visualització i les opcions que vols afegir, i fes clic a Següent. Quan hagis acabat, fes clic a Crea variants.

3. Quan les variants es mostrin a la pantalla Crea un article i apareixeran les SKU úniques.

4. Fes clic a Desa.

També pots duplicar les variants i SKU fent clic a Accions > Duplica. Les SKU també es generaran automàticament cada vegada que creïs un article nou a l’aplicació de Square per a comerços a iOS.

Preguntes més freqüents

Si suprimeixo un article, podré tornar a fer servir la mateixa SKU generada de manera automàtica?

No. Els SKU generats automàticament no apareixeran de nou, encara que se suprimeixin les variants d’article amb les quals estaven associades. Com a solució alternativa, pots assignar de manera manual una SKU generada automàticament a una variant d’article nova.

Aquesta funció també em permet generar els GTIN automàticament?

En aquest moment, no hi ha cap funció disponible per generar automàticament els GTIN per a les variants d’article. Com que són els fabricants de productes els qui estableixen els GTIN, Square per a comerços no n’admet la generació automàtica.