Actualitzacions del sistema

Estem tenint problemes que poden afectar els serveis de Square que necessites. Continuarem actualitzant la nostra pàgina d’estat amb més informació.

Inici>Requisits del compte

Documentació necessària per registrar-s’hi

Crear un compte amb Square

Registra't gratis, sense comissions ocultes

Com a empresa de serveis financers regulada, Square ha de verificar la identitat de qualsevol persona que vulgui utilitzar els nostres serveis de pagament. Per fer-ho, fem servir un sistema de verificació basat en documents que comprova la teva identitat a partir d’un document d’identitat amb fotografia, com ara un passaport.

La normativa també ens obliga a verificar la identitat de qualsevol altre propietari, accionista, director, soci i beneficiari efectiu del negoci, segons correspongui. És impossible activar el teu compte de Square per acceptar pagaments sense que totes les parts corresponents completin la verificació.

Acceptem els documents següents:

  • Passaport

  • Carnet d’identitat de la UE, l’EEE o el Regne Unit

  • Permís de residència

Nota: els empleats que el titular afegeixi al compte no hauran de proporcionar informació personal addicional, tret del nom legal complet.

Com pots verificar els documents?

Un cop hagis introduït la informació personal i del negoci com a part del registre, se’t dirigirà a l’inici del nostre procés de verificació de documents.

Et recomanem que facis servir un telèfon intel·ligent per completar aquest pas. Si no en tens un, hauràs de fer servir una tauleta o demanar-ne un a algú. Per començar, pots escanejar el codi QR per iniciar el procés de verificació al teu telèfon o bé introduir el teu número de telèfon mòbil per rebre un SMS amb un enllaç a la verificació.

Se’t demanarà que pugis una foto d’un document d’identitat amb fotografia perquè el verifiquem, així que assegura’t de tenir-lo a mà. Només podem acceptar documents oficials, com ara els següents:

  • Passaport

  • Carnet d’identitat de la UE, l’EEE o el Regne Unit

  • Permís de residència

Quan pugis els documents i les fotos per a la verificació:

  • Assegura’t que les imatges siguin clares i incloguin el document d’identitat o la pàgina d’identificació al complet. Si puges imatges borroses, amb una brillantor excessiva o amb les vores tallades, és possible que l’empresa que gestiona la verificació tingui dificultats per completar-la. Per obtenir bons resultats, fes la foto del document sobre un fons llis, com ara una taula clara o una paret blanca.

  • Assegura’t que fas una foto del document d’identitat real i no una captura de pantalla o una foto d’una foto del document. Si envies una foto d’una foto o una captura de pantalla, no podrem verificar el teu compte.

  • També se’t demanarà que pugis una autofoto per comparar-la amb el teu document d’identitat. Per obtenir uns bons resultats, fes-te una foto de cara en una habitació ben il·luminada. Si la foto és borrosa o té massa ombres, no la podrem comparar correctament amb el document d’identitat.

Estat de la verificació

Un cop hagis pujat la foto del document d’identitat i l’autofoto, l’empresa que gestiona la verificació farà les seves comprovacions en segon pla mentre tu completes la resta del procés de registre de Square.

Un cop hagis acabat de registrar-te per obrir el teu compte de Square, pots consultar l’estat de la verificació a la Guia de configuració que trobaràs al Tauler de control de Square. Pots anar a la Guia de configuració fent clic a la icona del porta-retalls que hi ha a la part superior dreta del Tauler de control. A continuació tens més informació sobre els diversos estats de la verificació.

Verifica la teva identitat

Pots completar el procés de registre de Square sense enviar el document d’identitat amb foto per a la verificació, però no podràs acceptar pagaments fins que no hagis completat aquest pas. 

Si encara has de completar la verificació, apareixerà un missatge a la Guia de configuració que dirà Verifica la teva identitat. Fes-hi clic per tornar al procés de verificació, on podràs pujar el document d’identitat amb fotografia.

Verificació pendent

Si durant el procés de registre has pujat la foto del document d’identitat i l’autofoto per a la verificació, pots consultar si s’ha aprovat o continua pendent a la Guia de configuració del Tauler de control de Square.

Si el teu estat de verificació és Pendent, t’avisarem si necessitem res més de part teva i rebràs una notificació al Tauler de control tan bon punt la verificació s’hagi completat. Hauries de rebre una notificació en 1 o 2 dies feiners.

S’ha denegat la verificació - S’ha tornat a demanar

Si la foto del document o l’autofoto que has enviat són de baixa qualitat, és possible que encara no puguem completar la verificació. En aquest cas, rebràs una notificació al Tauler de control de Square demanant-te que tornis a intentar-ho.

Comprova la següent informació abans de tornar a enviar les fotografies:

  • Assegura’t que les imatges siguin clares i incloguin el document d’identitat o la pàgina d’identificació al complet. No pugis imatges borroses, amb una brillantor excessiva o amb les vores tallades. Per obtenir bons resultats, fes la foto del document sobre un fons llis, com ara una taula clara o una paret blanca.

  • Assegura’t que fas una foto del document d’identitat real i no una captura de pantalla o una foto d’una foto del document. 

  • Per obtenir uns bons resultats quan et facis l’autofoto, fes-te una foto de cara en una habitació ben il·luminada. Si la foto és borrosa o té massa ombres, no la podrem comparar correctament amb el document d’identitat.

Verificació denegada

En alguns casos, és possible que no puguem verificar la teva identitat. 

Malauradament, en aquest cas no podrem activar el teu compte de Square per acceptar pagaments amb targeta. Tanmateix, pots descarregar l’aplicació de TPV Square per gestionar el negoci i registrar altres mètodes de pagament, com ara efectiu o xecs.

Completar la verificació com a societat limitada o anònima

Si et registres com a societat limitada o anònima, cadascun dels corresponents propietaris, directors o accionistes del negoci haurà de completar el procés de verificació.

Durant el procés de registre, demanarem al propietari del compte de Square que confirmi la informació de les persones corresponents i que proporcioni les seves adreces electròniques. A continuació, Square els enviarà un correu electrònic amb un enllaç i instruccions per completar la verificació. 

Si la informació d’alguna d’aquestes persones és incorrecta, corregeix-la abans d’afegir les seves adreces electròniques perquè puguin completar la verificació. Si les dades no són correctes, la verificació no es podrà completar i no podràs processar pagaments amb el teu compte de Square.

Nota: l’enllaç que s’envia als altres propietaris caduca al cap de dues setmanes. Si passat aquest temps no han completat el procés de verificació, podràs tornar a enviar-los un enllaç des del Tauler de control de Square.

Per consultar l’estat de la verificació dels teus socis, ves al Tauler de control de Square. Fes clic a Compte i configuració > Negoci > Propietaris i directors

Preguntes freqüents sobre la verificació

Per què no s’accepten els meus documents d’identitat?

Quan pugis els documents i les fotos per a la verificació, assegura’t que les imatges siguin clares i incloguin el document d’identitat o de la pàgina d’identificació al complet. Si puges imatges borroses, amb una brillantor excessiva o amb les vores tallades, és possible que el nostre soci de verificació tingui dificultats per completar la verificació. Has de pujar una foto del document físic, no podrem acceptar ni verificar còpies.

Ara mateix no puc accedir als meus documents d’identitat. Puc pujar-ne una còpia?

No. Per completar la verificació, necessitem que pugis una foto del document d’identitat original. Si puges una còpia del document, pot ser que no puguem dur a terme la verificació.

He de proporcionar una foto del meu document d’identitat per completar la verificació?

Sí. Actualment, la verificació amb documentació és l’única manera en què podem verificar i activar el teu compte.

No tinc cap document nacional d’identitat de la Unió Europea, el Regne Unit o l’Espai Econòmic Europeu. Què puc fer servir per a la verificació?

Si no tens cap document nacional d’identitat de la Unió Europea, el Regne Unit o l’Espai Econòmic Europeu, pots fer servir el teu passaport per a la verificació.

M’he registrat com a empresa. Com puc saber si els altres propietaris s’han verificat i s’ha activat el compte?

Pots comprovar l’estat de la verificació dels altres propietaris del negoci al Tauler de control de Square. Per fer-ho, fes clic a Compte i configuració > Negoci > Propietaris i directors.

La resta de propietaris i directors del negoci no han rebut el seu correu electrònic per completar la verificació.

Si els altres propietaris i directors del negoci no han rebut el correu electrònic per completar la verificació, pots tornar a enviar-lo des del Tauler de control de Square. Per fer-ho, fes clic a Compte i configuració > Negoci > Propietaris i directors. A continuació, hauries de veure l’opció de Torna’l a enviar o Modifica l’adreça electrònica si no s’ha introduït correctament. Nota: l’enllaç de verificació del correu electrònic caducarà al cap de dues setmanes. Si, passat aquest temps, els altres propietaris i directors no han completat el procés de verificació, hauràs de tornar a enviar-los l’enllaç.

Com puc saber l’estat de la verificació?

Pots consultar l’estat de la verificació a la Guia de configuració que trobaràs al Tauler de control de Square.

Square diu que la verificació s’ha denegat. Què he de fer?

Per motius de seguretat, el nostre equip d’Atenció al venedor no pot consultar la informació de la teva sol·licitud. Com que no hem pogut verificar la teva identitat, el compte no s’ha activat i no hi ha cap altra acció possible. Malauradament, no podem proporcionar-te més informació.

No trobes el que necessites?