Actualitzacions del sistema

Estem tenint problemes que poden afectar els serveis de Square que necessites. Continuarem actualitzant la nostra pàgina d’estat amb més informació.

Torna a l’inici

Crea i gestiona els pressupostos

Amb Factures Square pots enviar un pressupost als clients perquè el revisin abans d’adquirir els productes o serveis. Quan el client accepta el pressupost, pots convertir-lo en factura en un moment per a poder cobrar sense demora.

També pots enviar pressupostos amb diverses opcions per a oferir diferents articles i serveis en un únic document. Nota: oferir pressupostos amb diverses opcions és una funció de Factures Square Plus.

Envia un pressupost en línia

Crea un pressupost en línia

 1. Ves a Factures al Tauler de control de Square en línia.
 2. Fes clic a Pressupostos > Crea un pressupost.
 3. Selecciona un client del Directori de clients o introdueix un nom i una adreça electrònica o número de telèfon nous. Pots introduir fins a nou destinataris addicionals.
 4. Afegeix un títol opcional de pressupost o modifica l’identificador de la factura perquè coincideixi amb el teu registre.
 5. Afegeix un missatge personal opcional.
 6. Afegeix un fitxer adjunt opcional. Nota: pots adjuntar fins a 10 fitxers amb un màxim de 25 MB en total. Els fitxers compatibles són JPG, PNG, GIF, TIFF, BMP i PDF. No adjuntis informació personal delicada ni continguts il·legals. Square pot fer servir el contingut que hagis pujat per respondre devolucions del pagament en nom teu.
 7. Fes clic a Següent.
 8. Selecciona la data de venciment i la data del servei (si escau).
 9. Afegeix articles i després aplica-hi modificadors, notes o impostos.
 10. Fes clic a Afegeix un descompte per afegir descomptes aplicables a tota la factura.
 11. Afegeix un calendari de pagaments per sol·licitar un ingrés inicial o divideix el saldo en terminis. Nota: el pagament a terminis és una funció de Factures Plus.
 12. Si escau, afegeix fins a nou opcions. Nota: aquesta és una funció de Factures Plus.
 13. Fes clic a Següent.
 14. Tria si vols compartir el pressupost per correu electrònic o manualment. També pots seleccionar una data d’enviament i una data de venciment.
 15. Fes clic a Desa com a esborrany per continuar amb l’esborrany o fes clic a Envia un cop hagis finalitzat el pressupost.

Per descarregar un fitxer .CSV dels pressupostos de la factura, fes clic a Exporta a la pestanya de Pressupostos.

Envia un pressupost mitjançant l’aplicació de Factures

Crea un pressupost a través de l’aplicació de Factures Square

 1. A l’aplicació de Factures Square, toca + > Pressupost.
 2. Crea un client nou o afegeix un client existent des del Directori de clients.
 3. Afegeix un títol opcional o un identificador personalitzat del pressupost.
 4. Adjunta un fitxer opcional.
 5. Toca Afegeix pressupost.
 6. Afegeix articles o descomptes (si escau).
 7. Afegeix un calendari de pagaments per demanar un ingrés inicial o dividir el saldo en terminis. Nota: la funció de Terminis forma part de Factures Plus.
 8. Afegeix la data del servei (si escau) i la data de venciment.
 9. Afegeix fins a 9 opcions per proposar als clients. Nota: el pressupost amb diverses opcions és una funció de Factures Plus.
 10. Toca Previsualitza i envia.
 11. Confirma el mètode de comunicació, la data d’enviament i la data de venciment.
 12. Activa Converteix en factura automàticament quan el client l’accepti automatitzar la conversió del pressupost en factura.
 13. Toca Envia el pressupost.

Nota: l’enviament d’un pressupost encara no està disponible a l’aplicació de TPV Square. Per accedir als pressupostos, fes servir l’aplicació de Factures o el Tauler de control en línia de Square.

Crea pressupostos amb diverses opcions

Factures Square Plus et permet enviar pressupostos amb diverses opcions que incloguin agrupacions d’articles o serveis amb preus complementaris. Així, el client pot triar quina opció prefereix comprar i, alhora, tu pots dedicar menys temps a remetre pressupostos diferents per a la mateixa feina i més a tancar vendes.

Per a crear un pressupost amb diverses opcions:

 1. Ves a la Vista general de Vendes en línia Square i fes clic a Pressupostos.

 2. Fes clic a Crea un pressupost.

 3. Omple les dades del client i els detalls del pressupost. Fes clic a Següent.

 4. Introdueix els detalls del pagament i les partides per al pressupost.

 5. A "Afegeix un paquet" fes clic a la icona +. Omple un títol i una descripció (opcional). També pots duplicar o eliminar el paquet. Fes clic a Següent.

 6. Omple les opcions de comunicació i previsualitza el pressupost. Fes clic a Envia.

Nota: pots enviar un mínim de dues i un màxim de nou opcions.

Converteix un pressupost en factura

Un cop el client accepti un pressupost, hauràs de convertir-lo en factura perquè pugui pagar.

Converteix un pressupost en línia

 1. A la pestanya Pressupostos del Tauler de control en línia de Square.
 2. Fes clic a ••• i després toca Converteix en factura.
 3. Revisa els detalls de la factura i fes els canvis que convinguin.
 4. Fes clic a Envia.

Convertir un pressupost a l’aplicació

 1. Obre el pressupost.
 2. Desplaça’t cap avall i toca Converteix a factura.
 3. Revisa els detalls de la factura i fes els canvis que convinguin.
 4. Toca Continua > Envia la factura.

Converteix pressupostos acceptats en factures automàticament

Amb Factures Square Plus, tens l’opció de fer que el pressupost es converteixi en una factura automàticament un cop el client l’accepti, o bé desar la factura com a esborrany per enviar-la en una data posterior. Si tries que els pressupostos es converteixin en factures automàticament, el títol i la descripció de la factura continuaran sent els mateixos que els del pressupost i el client podrà completar el pagament en el moment d’acceptar-lo.

Activa la funció de conversió automàtica

 1. Al pas Detalls, activa Converteix el pressupost en factura automàticament quan el client l’accepti.
 2. Per convertir el pressupost en factura, es faran servir les preferències predeterminades de la plantilla de factura. Pots canviar les preferències de la plantilla al menú desplegable, i modificar o crear plantilles noves al Tauler de control en línia de Square.

Cal tenir-ho en compte

 • Quan un pressupost es converteix en factura automàticament, la factura convertida farà servir el mateix mètode d’enviament que el pressupost. Així, si un pressupost s’envia per SMS, la factura convertida també s’enviarà per SMS.
 • La configuració predeterminada de les factures es fa servir per als camps que no es comparteixen al pressupost. Per exemple, els recordatoris de les factures funcionen a partir de la configuració predeterminada de les factures. Pots desactivar aquesta funció en qualsevol moment per a qualsevol pressupost.

Preguntes més freqüents sobre els pressupostos

Com accedeixo a les funcions de Factures Plus?

Subscriu-te a Factures Square Plus per actualitzar el procés de facturació. Accedeix a pressupostos amb diverses opcions, converteix els pressupostos acceptats en factures automàticament, crea camps personalitzats i plantilles de contingut i molt més. Comença amb una prova gratuïta de 30 dies.

Com localitzo els pressupostos al Tauler de control de Square?

Un cop s’ha enviat un pressupost amb diverses opcions, apareixerà a la pestanya Pressupostos. Pots fer clic al pressupost per veure’n els detalls, veure els paquets rebutjats (si n’hi ha), Modificar o Marcar com a acceptat. Si el client ha acceptat el pressupost, veuràs l’opció de Convertir a factura manualment.

Puc enviar pressupostos amb diverses opcions des de l’aplicació de TPV Square?

Els pressupostos amb diverses opcions tenen una funcionalitat limitada a l’aplicació de Square TPV. La funció no està disponible a l’aplicació de Factures Square en aquest moment. Per fer-ne un ús complet, pots utilitzar la funció al Tauler de control en línia de Square.

Quantes diverses opcions puc enviar en un sol pressupost?

Els pressupostos amb diverses opcions tenen un mínim de dues i un màxim de nou opcions. Pots duplicar o eliminar segons sigui necessari.

Els pressupostos apareixeran als meus informes de Square?

Els pressupostos no apareixeran com a transacció a cap dels teus informes. Un pressupost no implica cap transferència de diners i només s’ha de fer servir per proporcionar un pressupost del cost i l’abast d’un servei a prestar.