Afegeix recordatoris automàtics per a les factures en línia

Activa els recordatoris automàtics per als clients quan s’apropi la data de venciment d’una factura o ja hagi vençut.

1. Quan estiguis creant una factura, desplaça’t a Més opcions > marca Programa recordatoris de pagament per a aquesta factura. Per defecte, s’enviarà un recordatori automàticament un dia i tres dies després de la data de venciment.

2. Per a configurar recordatoris personalitzats, selecciona Modifica recordatoris.

3. Modifica les dues opcions predefinides o selecciona Afegeix recordatori per afegir una altra opció.

Nota: no s’enviaran recordatoris automàtics per a factures enviades per missatge de text; només per a factures enviades manualment o per correu electrònic.

Ara mateix, les notificacions automàtiques per a factures només es poden activar des de l’aplicació de Factures Square.

Pots consultar més informació sobre el Configuració de les notificacions de Factures Square.