Actualitzacions del sistema

Estem tenint problemes que poden afectar els serveis de Square que necessites. Continuarem actualitzant la nostra pàgina d’estat amb més informació.

Inici>Comença

Creació de calendaris per l’equip amb Torns Square

Amb Torns Square i el pla Plus de Torns Square, pots crear, gestionar i publicar calendaris per a tu i per a tot el personal. A més, Torns Square s’integra automàticament amb el TPV Square, Cites Square i Square per a restaurants. Els subscriptors del pla Plus de Square per a comerços gaudeixen d’accés al pla Gratuït de Torns Square sense límit d’empleats.

Obtén més informació sobre elsPreus i funcions de Torns Square.

Glossari

A la taula següent, hi trobaràs més detalls sobre els termes més utilitzats en relació amb la programació d’equips.

Terme Definició
Torn Un torn fa referència al període de temps que un empleat treballa amb un càrrec determinat. El calendari de torns inclou diversos estats de torns, com ara els de torn programat, torn en curs o torn completat. Es poden assignar diversos torns al mateix empleat durant una jornada laboral.
Registre d’hores Un registre d’hores és l’informe d’un conjunt de torns, normalment associats al període de pagament de l’empresa. En funció del registre d’hores que es consulti, aquest pot incloure tant torns en curs com torns completats.
Jornada laboral Una jornada laboral és el període de 24 hores en què es desenvolupa tota l’activitat empresarial. La jornada laboral de la majoria de negocis s’alinea amb la jornada estàndard (12:00 - 12:00). Pel que fa als negocis que obren fins més tard de mitjanit, la jornada laboral s’ha d’alinear amb el moment en què tots els empleats registren la seva sortida (per exemple, la jornada laboral dels bars sol ser de 04:00 a 04:00 per comptar les hores que tenen obert passada la mitjanit).
Hores pagades Les hores pagades fan referència al nombre total d’hores treballades, restant els descansos no retribuïts. Per exemple, un empleat que treballa de 09:00 a 17:00 i té un descans no retribuït de 30 minuts per dinar treballa un total de 7,5 hores pagades.
Disponibilitat La disponibilitat fa referència als dies i les hores en què pot treballar un empleat. Generalment, la disponibilitat és recurrent i independent de les peticions de temps lliure puntuals. Per exemple, la disponibilitat d’un empleat pot indicar que pot treballar de dilluns a divendres de 10:00 a 21:00.
Temps lliure El temps lliure fa referència a quan un empleat sol·licita estar no disponible d’una manera puntual. No es tracta d’un concepte recurrent. Un empleat pot demanar un o diversos dies lliures, o demanar estar lliure un dia de manera parcial.
Càrrec El càrrec fa referència a la posició que té un empleat al negoci. Els empleats poden tenir fins a 12 càrrecs, cadascun amb el seu sou assignat. Els sous associats es determinen en funció del càrrec que sustenti l’empleat quan registri l’entrada. Per exemple, un empleat que tingui els càrrecs de caixer i de cambrer pot cobrar 15 $ quan fa de caixer i 17 $ quan fa de cambrer.
Notificacions Les notificacions són missatges actius enviats de manera automàtica (per exemple, una notificació enviada automàticament per Square al propietari del compte o a un empleat en nom de l’altra part). Nota: en aquests moments, Torns Square només és compatible amb les notificacions automàtiques per correu electrònic o a l’aplicació.
Notificacions Les alertes són missatges passius que normalment es mostren als informes del Tauler de control en línia de Square i inclouen infraccions del temps de descans, infraccions dels torns i notificacions d’hores extres, entre d’altres.

Comença

Abans de crear el teu primer calendari, et recomanem que duguis a terme unes quantes accions per assegurar-te que el procés de creació sigui fluid.

 • Afegeix-hi empleats: Abans d’aplicar un calendari, has d’haver creat l’equip i assignat als empleats una adreça electrònica per iniciar la sessió, un càrrec, un o diversos sous i un conjunt de permisos.

 • Convida el teu equip a descarregar-se l’aplicació: Per tal que els empleats puguin gestionar el calendari allà on siguin, assegura’t que descarreguin l’aplicació de Square per a equips. D’aquesta manera, els empleats podran accedir al seu calendari i sol·licitar canvis, tant si són al lloc de treball com a casa.

Configura el calendari

Disponibilitat

Un cop hagis configurat l’equip, comprova també que la seva disponibilitat sigui correcta i estigui actualitzada. Pots demanar als empleats que configurin la seva disponibilitat a través de l’aplicació de Square per a equips o bé fer-ho tu per ells des del Tauler de control de Square. Per fer-ho tu:

 • Ves a Personal > Torns al Tauler de control en línia de Square > Disponibilitat.

 • Selecciona el punt de venda corresponent al menú desplegable que hi ha a sobre de la llista d’empleats. Si cal, pots seleccionar diversos punts de venda per consultar-ne conjuntament els torns i la disponibilitat. Si consultes diversos punts de venda alhora, el càlcul total d’hores s’actualitzarà per reflectir tots els punts de venda que hagis seleccionat. 

 • Per obrir la pàgina de disponibilitat d’un empleat en un dia concret, fes clic a la icona + de la fila de l’empleat en qüestió.

 • Activa l’opció Disponible tot el dia si l’empleat està disponible durant tot l’horari comercial programat, o bé introdueix una Hora d’inici i una Hora de finalització per especificar quan ho està.

 • Per afegir una altra capa de disponibilitat, fes clic a Afegeix la disponibilitat o copia la informació a altres dies de la setmana. Per fer-ho, marca els dies corresponents a la secció Repeteix el.

 • Fes clic a Desa.

El teu equip també pot definir la seva disponibilitat a l’aplicació de Square per a equips. Per fer-ho:

 • A la pestanya Inici de l’aplicació de Square per a equips, toca Més.

 • Toca Disponibilitat. Nota: si fas servir Nòmina, accedeix a Més > Disponibilitat.

 • Toca el dia de la setmana que vols modificar per obrir la pantalla Afegeix la disponibilitat i fes-hi els canvis que calgui.

 • Toca Desa els canvis per tornar a la secció Disponibilitat i repeteix el procés per a la resta de dies que calgui actualitzar.

Nota: la disponibilitat només es pot actualitzar des del tauler de control en línia de Square i l’aplicació de Square per a equips. Cada empleat té un màxim de quatre blocs de disponibilitat. Els propietaris del compte i els empleats que hi tinguin accés complet o que tinguin el permís «Gestiona la disponibilitat» poden actualitzar-la al tauler de control en línia de Square en qualsevol moment. Els empleats amb permisos limitats tindran l’opció d’actualitzar la disponibilitat des de l’aplicació de Square per a equips.

Torns

Un cop hagis configurat la disponibilitat de l’equip, podràs començar a crear el calendari assignant Torns a cada empleat. Per començar:

 • Ves a Personal > Torns al Tauler de control en línia de Square > Torns.

 • Selecciona el període de temps i el punt de venda en qüestió als menús desplegables que hi ha a sobre de la llista d’empleats. Si cal, pots seleccionar diversos punts de venda per consultar conjuntament els torns de tots ells. Si consultes diversos punts de venda alhora, el càlcul total d’hores s’actualitzarà per reflectir tots els punts de venda que hagis seleccionat. Nota: fes clic al menú desplegable Tots els empleats per poder filtrar per empleats o càrrecs específics. Per exemple, si no cal afegir al calendari el propietari del negoci, pots aplicar un filtre per afegir-hi tots els empleats excepte el propietari.

 • Des de la fila d’un empleat, fes clic a la icona + per obrir la pantalla Afegeix un torn per a un dia concret.

 • Comprova que l’empleat, el càrrec i les dates siguin correctes i introdueix una Hora d’inici i una Hora de finalització. Nota: si l’empleat que has seleccionat no està disponible o té disponibilitat parcial per a aquell dia, se’t mostrarà una nota amb aquesta informació.

 • També pots afegir notes i associar un color a cada empleat al calendari. Nota: si hi ha una nota associada al torn d’un empleat, el color del seu bloc de torn serà una mica més clar que els altres. Els empleats poden consultar les notes quan reben el seu calendari per correu electrònic. Actualment les notes no es mostren a l’aplicació de Square per a equips.

 • Si necessites repetir el mateix torn un altre dia de la setmana, marca el dia que correspongui al menú desplegable Repeteix el torn a la part inferior de la pantalla Afegeix un torn.

 • Fes clic a Desa.

 • Repeteix els passos anteriors per a cada empleat fins que tinguis el calendari prou cobert.

També pots arrossegar i deixar anar els torns que ja s’han programat. Només has de fer clic a qualsevol torn programat i arrossegar-lo a la cel·la corresponent per passar d’un empleat a un altre. També pots copiar un torn mantenint premudes les tecles Opció/ALT del teclat. Un cop s’hagi deixat el torn en una nova cel·la, el canvi es desarà automàticament, però no es publicarà.

Nota: el nombre màxim de torns que pots aplicar per empleat al dia és de tres. Les sol·licituds de dies lliures aprovades es bloquejaran en crear el calendari i es poden cancel·lar fent clic al bloc de torn.

Torns disponibles

Si no pots omplir un torn concret i vols que l’opció estigui disponible per a tots els empleats associats a un determinat càrrec, pots fer servir la funció de torns disponibles. Per començar:

 • Ves a Personal > Torns al Tauler de control en línia de Square > Torns.

 • Selecciona el període de temps i el punt de venda en qüestió als menús desplegables que hi ha a sobre de la llista d’empleats. Si cal, pots seleccionar diversos punts de venda per consultar-ne conjuntament els torns i la disponibilitat. Si consultes diversos punts de venda alhora, el càlcul total d’hores s’actualitzarà per reflectir tots els punts de venda que hagis seleccionat.

 • Des de la fila Torns disponibles, fes clic a la icona + per obrir la pantalla Afegeix un torn per a un dia concret. Nota: si filtres per càrrecs, fes clic a la icona + a la fila corresponent i selecciona Torn disponible al menú desplegable de l’empleat a la pantalla Afegeix un torn.

 • Comprova que el càrrec i les dates siguin correctes i introdueix una Hora d’inici i una Hora de finalització.

 • També pots afegir-hi notes i associar un color a cada torn disponible del calendari. Nota: si hi ha una nota associada al torn d’un empleat, el color del seu bloc de torn serà una mica més clar que els altres. Les notes només es mostren a la persona que crea el calendari i no als empleats.

 • Si necessites repetir el mateix torn disponible a un altre dia de la setmana, marca el dia que correspongui al menú desplegable Repeteix el torn a la part inferior de la pantalla Afegeix un torn.

 • Fes clic a Desa.

 • Repeteix els passos anteriors per a tots els dies per als quals vulguis donar l’opció d’agafar un torn disponible.

Els torns disponibles que creïs des d’aquí es mostraran a tots els empleats que encara no tinguin programat treballar durant aquest període de temps concret i que tinguin el mateix càrrec. Els empleats poden triar un torn disponible directament des de l’aplicació de Square per a equips. Per fer-ho, indica a l’empleat que faci el següent:

 • Inicia la sessió a l’aplicació de Square per a equips i toca Torns > Calendari.

 • Fes servir el selector de dates per triar el període de temps corresponent al calendari.

 • Localitza un torn que estigui marcat com a Torn disponible de color blau i toca’l per obrir la pantalla Informació del torn.

 • Toca Demana el torn.

Un cop un empleat hagi sol·licitat un torn disponible, rebràs una notificació al tauler de control en línia de Square o a l’aplicació de Square per a equips. Al tauler de control en línia de Square, pots fer clic a Revisa la sol·licitud directament des de la notificació o fer clic a la icona de tres punts de Registres d’hores > Torns per revisar-la manualment. Des de l’aplicació de Square per a equips, accedeix al centre de notificacions a la pestanya Inici per consultar les sol·licituds disponibles. Se’t demanarà que triïs entre Denega o Aprova la sol·licitud de torn i l’empleat rebrà una notificació automàtica a l’aplicació de Square per a equips on es confirma l’acció que hagis escollit.

També pots arrossegar i deixar anar els torns que ja s’han programat. Només has de fer clic a qualsevol torn programat i arrossegar-lo a la cel·la corresponent per passar d’un empleat a un altre. També pots copiar un torn mantenint premudes les tecles Opció/ALT del teclat. Un cop el torn s’hagi deixat a una nova cel·la, el canvi es desarà automàticament, però no es publicarà.

Canvia torns

Si fas servir Pla Plus de Torns Square, els empleats també podran intercanviar-se els torns si canvia la seva disponibilitat o simplement prefereixen un altre horari. Per fer-ho, indica a l’empleat que faci el següent:

 • Inicia la sessió a l’aplicació de Square per a equips i toca Torns > Calendari.

 • Fes servir el selector de dates per triar el període de temps corresponent al calendari.

 • Toca el torn en qüestió per obrir la pantalla Informació del torn.

 • Toca Canvia el torn.

 • A la llista de torns disponibles, selecciona el que et vagi millor i toca Fes una sol·licitud d’intercanvi.

L’empleat a qui s’hagi demanat el canvi de torn rebrà un correu electrònic o una notificació de l’aplicació de Square per a equips (en funció de com hagi configurat les notificacions). Aquesta l’avisarà que un altre empleat vol canviar-li el torn, petició que pot acceptar o rebutjar. Nota: els empleats que hagin demanat intercanviar els torns rebran una notificació prèvia a la sol·licitud indicant-los que són responsables del seu torn fins que se n’hagi acceptat el canvi.

Sol·licituds de dies lliures

A més de canviar els torns, Pla Plus de Torns Square ofereix al teu equip l’opció de sol·licitar dies lliures directament des de l’aplicació de Square per a equips per a qualsevol calendari que no s’hagi publicat. Un cop un empleat sol·liciti dies lliures, rebràs una notificació per correu electrònic i una altra al tauler de control en línia de Square o al centre de notificacions de l’aplicació de Square per a equips, en funció de com hagis configurat les notificacions. Des d’aquí, pots aprovar o denegar la sol·licitud, i l’empleat rebrà una notificació sobre la teva decisió. També rebràs una notificació si un altre empleat ja té autoritzats dies lliures durant el mateix període que una altra persona. Per començar les sol·licituds de dies lliures, indica als empleats que facin el següent:

 • Inicia la sessió a l’aplicació de Square per a equips i toca Més.

 • Toca Dies lliures > Demana dies lliures.

 • Fes servir el selector de dates per triar el període de temps corresponent i afegeix una nota a la secció Motiu.

 • Toca Demana dies lliures.

Els empleats poden fer el seguiment de les sol·licituds i cancel·lar-les (tant si estan pendents com aprovades) des d’aquesta mateixa secció de l’aplicació de Square per a equips. 

Nota: els empleats no poden demanar dies lliures per a calendaris que ja s’hagin publicat.

Per aprovar o denegar les sol·licituds de dies lliures fetes pels empleats des del Tauler de control en línia de Square:

 • Ves a Personal > Torns del Tauler de control en línia de Square i després selecciona Calendari > Torns.

 • Fes clic al botó «...» i selecciona Sol·licituds.

 • Fes clic a Revisa la sol·licitud per veure els detalls de la sol·licitud de dies lliures i fes clic a Denega o Aprova. També tindràs l’opció de deixar una nota.

 • Un cop aprovis o deneguis la sol·licitud, l’empleat que l’ha enviada rebrà una notificació per correu electrònic, així com una notificació automàtica de l’aplicació de Square per a equips, si les té activades.

Per aprovar o denegar les sol·licituds des de l’aplicació de Square per a equips:

 • Obre l’aplicació i toca la icona de notificació a la pestanya Inici.

 • Selecciona la sol·licitud de dies lliures en qüestió.

 • Toca Aprova o Denega per a la sol·licitud del registre d’hores.

 • Un cop aprovis o deneguis la sol·licitud, l’empleat que l’ha enviada rebrà una notificació per correu electrònic, així com una notificació automàtica de l’aplicació de Square per a equips, si les té activades.

També pots aprovar o denegar sol·licituds directament des de qualsevol calendari en curs; només has de fer clic al torn que vols editar per obrir la pantalla Detalls del torn. Abans de publicar-lo, rebràs una notificació si cal aprovar o denegar qualsevol sol·licitud de dies lliures pendent. Pots aprovar o denegar individualment aquestes sol·licituds o denegar automàticament totes les que hi hagi pendents.

Nota: si els plans canvien, pots cancel·lar fàcilment una sol·licitud de dies lliures que ja s’hagi aprovat; només cal fer clic al bloc del torn amb els dies lliures aprovats i seleccionar Cancel·la.

Alertes i notificacions

Gràcies al Pla Plus de Torns Square, rebràs alertes i notificacions d’accions específiques relacionades amb els calendaris que crees. Les alertes són problemes que es marquen al tauler de control en línia de Square i les notificacions són missatges proactius enviats per correu electrònic i pel centre de notificacions del Tauler de control. També pots optar per rebre determinats canvis de programació o sol·licituds del teu equip a l’aplicació de Square per a equips. Per gestionar les alertes i les notificacions que reps de l’activitat de programació i del registre d’hores, actualitza la configuració al Tauler de control en línia de Square. Per començar:

 • Ves a Personal > Torns al Tauler de control en línia de Square i selecciona Configuració > Alertes i notificacions. A l’aplicació de Square per a equips, toca el centre de notificacions a la pestanya Inici

 • A les seccions Alertes i Notificacions per correu electrònic marca els tipus d’alertes que vols tenir activades. Per desactivar una alerta, desmarca-la.

 • Fes clic a Desa.

Un cop desis la configuració, només rebràs alertes i notificacions per correu electrònic dels tipus d’alerta que hagis seleccionat.

Publica el calendari

Un cop hagis acabat de crear el calendari i confirmis que no calen més modificacions, fes clic al botó Publica a l’extrem superior esquerre de la pantalla de Torns. Revisa el resum per consultar la quantitat total d’empleats programats, el nombre total de torns i el nombre total d’hores, i selecciona si vols enviar una notificació als empleats afectats o a tots els empleats. Des d’aquí, fes clic a Publica el calendari. Els empleats rebran una notificació per correu electrònic amb el seu nou calendari, juntament amb l’opció de consultar-lo des de l’aplicació de Square per a equips.

També pots duplicar fàcilment qualsevol calendari existent, sigui complet o no, fent clic a la icona Duplica situada al costat de la icona Publica. A la pantalla Duplica el calendari, selecciona a quina setmana vols copiar el calendari i fes clic a Duplica el calendari per completar el procés. Quan dupliques un calendari, se’t notificarà qualsevol conflicte de programació i se t’oferirà l’opció de convertir-lo en torns disponibles per a la resta de l’equip.

Imprimeix el calendari

Per imprimir el calendari:

 • al Tauler de control en línia de Square, ves a Personal > Torns .

 • Fes clic a la icona de tres punts de la part superior de la pàgina i selecciona Imprimeix.

Gestió del calendari

Per minimitzar els errors i la confusió quan es registra l’entrada o sortida o es consulta el calendari, és important que t’asseguris que tens activada la configuració adequada a Torns Square. Dona una ullada als tipus de configuració següents per saber-ne més.

Configuració del calendari

La teva setmana laboral i la teva jornada laboral afecten la manera de calcular les hores extres. A efectes d’informes, és millor establir les hores de la jornada laboral després de l’hora que l’últim empleat sol registrar la sortida. Per actualitzar la configuració de la setmana laboral i la jornada laboral:

 • Ves a Personal > Torns al Tauler de control en línia de Square i selecciona Configuració > Calendari.

 • Al menú desplegable Jornada laboral, selecciona el dia de la setmana en qüestió.

 • Fes clic a Jornada laboral per seleccionar l’hora del dia que pertoqui. Nota: a la majoria de les empreses, l’hora d’inici és a les 0:00. Tanmateix, si al teu negoci hi ha empleats que treballen més enllà de la mitjanit (p. ex., bars, restaurants, etc.), hauries d’adaptar l’inici de la jornada laboral perquè es correspongui amb el moment en què tots els empleats hagin registrat la sortida.

 • Fes clic a Cancel·la per descartar els canvis o a Desa per confirmar-los.

Amb Pla Plus de Torns Square, també pots fer que els empleats s’intercanviïn torns i demanin dies lliures, sempre amb la teva aprovació, és clar. Per començar:

 • Ves a Personal > Torns al Tauler de control en línia de Square i selecciona Configuració > Calendari.

 • Activa o desactiva a l’aplicació la configuració de l’Intercanvi de torns i les Sol·licituds de dies lliures segons el que et convingui.

 • Fes clic a Cancel·la per descartar els canvis o a Desa per confirmar-los.

Configuració de les hores extres

Les hores extres vary by state i és importantíssim complir amb la normativa corresponent per evitar problemes amb l’administració competent en matèria de treball a nivell local o estatal. Per actualitzar la configuració de les hores extres:

 • Ves a Personal > Torns al Tauler de control en línia de Square > Configuració > Hores extres.

 • Activa o desactiva les normes pertinents sobre les hores extres i inclou les hores Després de l’horari laboral vinculades a qualsevol normativa vigent sobre hores extres.

 • Fes clic a Cancel·la per descartar els canvis o a Desa per confirmar-los.

Configuració dels descansos

La normativa sobre les pauses per menjar i descansar varia segons l’Estat i especifica el moment en què els empleats han de fer els descansos i si aquests són remunerats o no. Nota: pots crear un màxim de 3 descansos per punt de venda. Per actualitzar la configuració dels descansos:

 • Ves a Personal > Torns al Tauler de control en línia de Square > Configuració > Descansos.

 • Fes clic a Afegeix un descans per obrir la pantalla Descans nou. Des d’aquí, indica el nom i la durada del descans i selecciona si serà Remunerat o No remunerat.

 • Fes clic a Cancel·la per descartar els canvis o a Desa per confirmar-los.

Si tens una subscripció al Pla Plus de Torns Square, pots activar la configuració Bloqueja acabar els descansos abans i Converteix l’excés de temps d’un descans remunerat en un descans no remunerat des d’aquesta mateixa secció. També pots permetre que alguns empleats anul·lin aquesta configuració activant el permís Anul·la registres d’entrada anticipats i no programats en fer servir els permisos personalitzats.

Configuració del registre d’entrada i sortida

L’aplicació de Square per a equips permet que el teu equip registri l’entrada o la sortida i demani modificacions dels registres d’hores. A més, pots configurar registres específics per punt de venda per evitar registres d’entrada anticipats i no programats. Per començar:

 • Ves a Personal > Torns al Tauler de control en línia de Square; seguidament, selecciona Configuració > Registra l’entrada o la sortida.

 • Activa o desactiva les opcions Registra l’entrada o la sortida des de l’aplicació per a equips, Modifica el registre d’hores i Bloqueja els registres d’entrades anticipats i no programats segons el que més et convingui.

 • Fes clic a Cancel·la per descartar els canvis o a Desa per confirmar-los.

Preguntes més freqüents

Puc modificar un calendari un cop ja s’ha publicat?

Sí. Per modificar un calendari que ja s’ha publicat, simplement has de localitzar el calendari en qüestió a la secció Torns del Tauler de control en línia de Square i modificar-lo com et convingui. Un cop hagis fet les modificacions necessàries, fes clic al botó Publica per tornar a enviar el calendari actualitzat.

Un dels meus empleats no ha rebut el seu calendari. Puc tornar-lo a enviar?

Sí, però també es tornarà a enviar als altres empleats que tinguin torns programats en aquell mateix període de temps. Demana-li a l’empleat que comprovi la seva configuració de notificacions a l’aplicació d’Equips per confirmar que pot rebre notificacions automàtiques de l’aplicació. També pot ser que el correu amb el calendari s’hagi enviat a una adreça electrònica antiga o hagi anat a parar a la carpeta de correu brossa de l’empleat. Et recomanem que l’empleat confirmi que té l’adreça electrònica actualitzada i que ha tornat a revisar la safata d’entrada.

Com puc programar un empleat fora de la seva disponibilitat?

Pots actualitzar la disponibilitat del teu personal en qualsevol moment a través de la pàgina Disponibilitat a Personal > Torns del teu Tauler de control en línia de Square. També pots, senzillament, crear una programació encara que hi hagi un conflicte de disponibilitat. Quan creïs un calendari per algú fora de la seva disponibilitat, es mostrarà un avís que indica que el torn està fora de la disponibilitat de l’empleat, però t’apareixerà l’opció Desa-ho de totes maneres. Abans de fer qualsevol canvi, et recomanem que consultis la disponibilitat dels empleats directament amb ells per evitar possibles confusions o problemes amb el calendari en qüestió. Nota: cada empleat pot tenir fins a quatre blocs de disponibilitat.

Els empleats poden demanar fer modificacions als registres d’hores?

Sí, però primer t’has d’assegurar que tens una subscripció al pla Plus de Torns i que has activat l’opció Modificacions del registre d’hores.

 1. Al Tauler de control en línia de Square, ves a Personal > Torns > Configuració > Aplicació per a Equips.
 2. Activa la configuració de modificacions del registre d’hores. Amb això, els empleats tenen la possibilitat de modificar un registre d’hores per a qualsevol torn anterior.

Un cop feta una sol·licitud, el propietari del compte o qualsevol empleat amb el permís Respon a les sol·licituds dels registres d’hores rebrà una notificació que els demanarà que aprovin o deneguin la sol·licitud.

Nota: les sol·licituds de modificació vencen al cap de 30 dies.

Tinc l’opció de distribuir les propines entre els empleats?

Sí. Amb el pla Plus de Torns, pots agrupar les propines que els clients deixen quan paguen amb targeta de crèdit i dividir-les de manera equitativa entre els empleats amb dret a propines que estiguin treballant en el moment de la transacció. L’agrupació de les propines garanteix que la repartició sigui justa i puntual, i t’evita la complicació de distribuir-les manualment, la qual cosa et deixa més temps per dedicar-te a altres aspectes del negoci. Pots obtenir més informació sobre l’agrupació de les propines amb el pla Plus de Torns.

A més, també pots demanar als empleats que declarin les propines en efectiu quan registrin la sortida o canviïn de càrrec en un TPV o a l’aplicació de Square per a Equips. Pots activar aquesta configuració a la secció Torns al Tauler de control en línia de Square.

No trobes el que necessites?