Actualitzacions del sistema

Estem tenint problemes que poden afectar els serveis de Square que necessites. Continuarem actualitzant la nostra pàgina d’estat amb més informació.

Inici>Comença

Organitza el calendari de l’equip amb Torns Square

Amb Torns Square i el pla Plus de Torns Square, pots crear, gestionar i publicar calendaris per a tu i per a tot el personal. A més, Torns Square s’integra automàticament amb el TPV Square, Cites Square i Square per a restaurants. Els subscriptors del pla Plus de Square per a comerços tenen accés al pla Gratuït de Torns Square sense límit d’empleats.

Consulta més informació sobre els Preus i funcions de Torns Square.

Glossari

Consulta la taula següent per conèixer el significat dels termes més habituals associats a la programació de torns.

Terme Definició
Torn Un torn és el període de temps durant el qual un empleat treballa en un càrrec determinat. La programació de torns inclou diversos estats de torns, com ara programat, en curs o completat. En una jornada laboral es poden assignar diversos torns a un empleat.
Registre d’hores El registre d’hores és el registre d’un conjunt de torns, normalment associats a un període retributiu de l’empresa. En funció del període de temps que es consulti, un registre d’hores pot incloure tant els torns en curs com els completats.
Jornada laboral Una jornada laboral és un període continu de 24 hores en què es desenvolupa tota l’activitat del negoci. Per a la majoria de negocis, el dia estàndard (de 0:00 a 24:00) es correspon amb la seva jornada laboral. Pel que fa als negocis que estan oberts passada la mitjanit, la jornada laboral s’ha de correspondre amb el moment en què tots els empleats han registrat la sortida del dia (p. ex., en el cas dels bars, la jornada laboral pot ser de les 4:00 a les 4:00 per comptabilitzar les hores que tenen obert passada la mitjanit).
Hores pagades Les hores pagades són el nombre total d’hores treballades, menys els descansos no retribuïts. Per exemple, un empleat que treballa de 9:00 a 17:00 i té un descans no retribuït de 30 minuts per dinar, ha treballat un total de 7,5 hores pagades.
Disponibilitat La disponibilitat fa referència als dies i les hores en què pot treballar un empleat. En general, és recurrent i independent de les sol·licituds puntuals d’hores lliures. Per exemple, la disponibilitat d’un empleat podria indicar que pot treballar de dilluns a divendres de 10:00 a 21:00.
Temps lliure El temps lliure fa referència a la no disponibilitat puntual sol·licitada per un empleat i no és un concepte recurrent. Un empleat pot demanar-ne per a part d’un dia, tot un dia o una sèrie de dies.
Càrrec El càrrec és lloc de treball que ocupa un empleat en un negoci. Els empleats poden tenir fins a 12 càrrecs, amb un sou assignat a cadascun. Els sous associats es determinen en funció del càrrec que tingui l’empleat quan registri l’entrada. Per exemple, un empleat que tingui els càrrecs de personal de caixa i de personal de barra pot cobrar 15 € per la feina que fa a la caixa i 17 € per la que fa a la barra.
Notificacions Les notificacions són missatges actius enviats de manera automàtica (per exemple, una notificació que Square envia automàticament al propietari del compte o a un empleat en nom de l’altra part). Nota: en aquests moments, Torns Square només admet correus electrònics i notificacions automàtiques a l’aplicació.
Avisos Els avisos són missatges passius que normalment es mostren als informes del tauler de control en línia de Square. Inclouen, entre d’altres, infraccions del temps de descans i dels torns, i notificacions d’hores extres.

Comença

Abans de crear el teu primer calendari, assegura't de seguir aquests passos perquè tot vagi com una seda:

  • Afegeix-hi empleats: Per implementar un calendari, has de crear els perfils dels empleats i assignar-los una adreça electrònica per iniciar la sessió, un càrrec, un sou i un conjunt de permisos.

  • Convida el teu equip a descarregar-se l’aplicació: Perquè els empleats puguin gestionar els seus horaris des de qualsevol lloc, hauran de descarregar l’aplicació de Square per a equips. D’aquesta manera, podran accedir al calendari i sol·licitar canvis, tant si són a l’oficina com a casa.

Configura el calendari

Disponibilitat

Un cop hagis configurat l’equip, comprova que la seva disponibilitat sigui correcta i estigui actualitzada. Pots demanar als empleats que la configurin a través de l’aplicació de Square per a equips o bé fer-ho tu des del Tauler de control de Square. Per fer-ho tu:

  • Ves a Personal > Torns al Tauler de control en línia de Square > Disponibilitat.

  • Selecciona el punt de venda corresponent al menú desplegable que hi ha a sobre de la llista d’empleats. Si cal, pots seleccionar diversos punts de venda per consultar-ne els torns i la disponibilitat. Si en consultes diversos alhora, el càlcul total d’hores s’actualitzarà per incloure tots els que hagis seleccionat. 

  • A la fila d’un empleat, fes clic a la icona + per obrir la pàgina de disponibilitat d’un dia concret.

  • Activa l’opció Disponible tot el dia si l’empleat està disponible durant tot l’horari comercial programat, o bé introdueix una Hora d’inici i una Hora de finalització per especificar quan ho estarà.

  • Per afegir una altra capa de disponibilitat, fes clic a Afegeix la disponibilitat o copia la informació a altres dies de la setmana. Per fer-ho, marca els dies corresponents a la secció Repeteix el.

  • Fes clic a Desa.

Els empleats també poden indicar la seva disponibilitat a l’aplicació de Square per a equips. Per fer-ho:

  • A la pestanya Inici de l’aplicació, hauran de tocar Més.

  • A continuació, hauran de seleccionar Disponibilitat. Nota: si fas servir Gestió de nòmines Square, hauran d’accedir a Més > Disponibilitat.

  • Hauran de tocar el dia de la setmana que vulguin modificar per obrir la pantalla Afegeix la disponibilitat i fer-hi els canvis que calgui.

  • Per acabar, hauran de tocar Desa els canvis per tornar a la secció Disponibilitat i repetir el procés per a la resta de dies que calgui actualitzar.

Nota: la disponibilitat només es pot actualitzar des del Tauler de control en línia de Square i l’aplicació de Square per a equips. Cada empleat té un màxim de quatre blocs de disponibilitat. Els propietaris del compte i els empleats que hi tinguin accés complet o el permís Gestiona la disponibilitat poden actualitzar la disponibilitat al Tauler de control en línia de Square en qualsevol moment. Els empleats amb permisos limitats tindran l’opció d’actualitzar-la des de l’aplicació de Square per a equips.

Torns

Un cop hagis configurat la disponibilitat de l’equip, podràs començar a crear el calendari assignant Torns a cada empleat. Per començar:

  • Ves a Personal > Torns al Tauler de control en línia de Square > Torns.

  • Selecciona el període de temps i el punt de venda en qüestió als menús desplegables que hi ha a sobre de la llista d’empleats. Si cal, pots seleccionar diversos punts de venda per consultar-ne els torns. Si en consultes diversos alhora, el càlcul total d’hores s’actualitzarà per incloure tots els que hagis seleccionat. Nota: fes clic al menú desplegable Tots els empleats per filtrar els resultats per empleats o càrrecs específics. Per exemple, si no cal assignar torns al propietari del negoci, pots aplicar un filtre per excloure‘l.

  • A la fila d’un empleat, fes clic a la icona + per obrir la pantalla Afegeix un torn per a un dia concret.

  • Comprova que l’empleat, el càrrec i les dates siguin correctes i introdueix una Hora d’inici i una Hora de finalització. Nota: si l’empleat que has seleccionat no està disponible o té disponibilitat parcial per a aquell dia, es mostrarà una nota amb aquesta informació.

  • També pots afegir notes al calendari i associar-hi un color a cada empleat. Nota: si hi ha una nota associada al torn d’un empleat, el color del bloc del seu torn serà una mica més clar que els altres. Els empleats poden consultar les notes quan reben el calendari per correu electrònic. Actualment, les notes no es mostren a l’aplicació de Square per a equips.

  • Si necessites repetir el mateix torn un altre dia de la setmana, marca el dia que correspongui al menú desplegable Repeteix el torn a la part inferior de la pantalla Afegeix un torn.

  • Fes clic a Desa.

  • Repeteix els passos anteriors per a cada empleat fins a cobrir cada dia del calendari que necessitis.

Una vegada que hagis definit els horaris de l’equip, pots consultar el total previst del cost de la mà d’obra dels empleats que treballaran durant la setmana, incloent-hi els ingressos estimats per hores extres. També pots consultar l’estimació del cost de la mà d’obra de cada empleat a la pestanya Jornada laboral. Aquestes estimacions no apareixeran als informes de torns impresos: només es poden consultar al Tauler de control en línia de Square i no tenen en compte els descansos no pagats.

També pots arrossegar i deixar anar els torns que ja s’hagin programat. Només has de fer clic a qualsevol torn programat i arrossegar-lo a la cel·la corresponent per moure’l d’un empleat a un altre. També pots copiar un torn mantenint premudes les tecles Opció/ALT del teclat. Un cop s’hagi deixat el torn en una cel·la nova, el canvi es desarà automàticament, però no es publicarà.

Nota: es poden aplicar com a màxim tres torns al dia per empleat. Les sol·licituds de dies lliures aprovades es bloquejaran en crear el calendari i es poden cancel·lar fent clic al bloc del torn corresponent.

Torns disponibles

Si no pots omplir un torn concret i vols que l’opció estigui disponible per a tots els empleats associats a un càrrec determinats, pots fer servir la funció de torns disponibles. Per començar:

  • Ves a Personal > Torns al Tauler de control en línia de Square > Torns.

  • Selecciona el període de temps i el punt de venda en qüestió als menús desplegables que hi ha a sobre de la llista d’empleats. Si cal, pots seleccionar diversos punts de venda per consultar-ne els torns i la disponibilitat. Si en consultes diversos alhora, el càlcul total d’hores s’actualitzarà per incloure tots els que hagis seleccionat.

  • Des de la fila Torns disponibles, fes clic a la icona + per obrir la pantalla Afegeix un torn per a un dia concret. Nota: si filtres els resultats per càrrecs, fes clic a la icona + a la fila corresponent i selecciona Torn disponible al menú desplegable de l’empleat a la pantalla Afegeix un torn.

  • Comprova que el càrrec i les dates siguin correctes i introdueix una Hora d’inici i una Hora de finalització.

  • També pots afegir notes al calendari i associar-hi un color per cada torn disponible. Nota: si hi ha una nota associada al torn d’un empleat, el color del bloc del seu torn serà una mica més clar que els altres. Les notes només es mostren a la persona que crea el calendari i no als empleats.

  • Si necessites repetir el mateix torn disponible un altre dia de la setmana, marca el dia que correspongui al menú desplegable Repeteix el torn a la part inferior de la pantalla Afegeix un torn.

  • Fes clic a Desa.

  • Repeteix els passos anteriors per a cada dia per al qual vulguis donar l’opció de seleccionar un torn disponible.

Els torns disponibles que creïs des d’aquí es mostraran a tots els empleats que no tinguin programat treballar durant aquest període de temps i que tinguin el mateix càrrec. Els empleats poden triar un torn disponible directament des de l’aplicació de Square per a equips. Per fer-ho, demana’ls que facin el següent:

  • Iniciar la sessió a l’aplicació de Square per a equips i tocar Torns > Calendari.

  • Fer servir el selector de dates per triar el període corresponent al calendari.

  • Localitzar un Torn disponible en blau i tocar-lo per obrir la pantalla Informació del torn.

  • Tocar Sol·licita el torn.

Quan un empleat sol·liciti un torn disponible, rebràs una notificació al Tauler de control en línia de Square i podràs clic a la icona de tres punts a Registres d’hores > Torns per revisar la sol·licitud manualment. Des de l’aplicació de Square per a equips, accedeix al centre de notificacions a la pestanya Inici per consultar les sol·licituds disponibles. Hauràs de triar entre l’opció Denega o Aprova la sol·licitud de torn i l’empleat rebrà una notificació automàtica a l’aplicació de Square per a equips amb la teva decisió.

També pots arrossegar i deixar anar els torns que ja s’hagin programat. Només has de fer clic a qualsevol torn programat i arrossegar-lo a la cel·la corresponent per moure’l d’un empleat a un altre. També pots copiar un torn mantenint premudes les tecles Opció/ALT del teclat. Un cop el torn s’hagi deixat a una cel·la nova, el canvi es desarà automàticament, però no es publicarà.

Canvis i substitucions de torns

Si fas servir Pla Plus de Torns Square, els empleats també podran sol·licitar canvis de torn o demanar que els substitueixin durant un torn concret si la seva disponibilitat canvia o simplement prefereixen un altre horari.

Per enviar una sol·licitud de canvi de torn:

  1. Inicia la sessió a l’aplicació de Square per a equips i toca Torns > Calendari.

  2. Fes servir el selector de dates per triar el període de temps corresponent al calendari.

  3. Toca el torn en qüestió per obrir la pantalla Informació del torn.

  4. Toca Canvia el torn.

  5. A la llista de torns disponibles, selecciona el que et vagi millor i toca Sol·licita un canvi.

L’empleat a qui s’hagi demanat el canvi de torn rebrà un correu electrònic o una notificació de l’aplicació de Square per a equips (en funció de com hagi configurat les notificacions). D’aquesta manera, se li comunicarà que un altre empleat vol canviar-li el torn i podrà acceptar o rebutjar la sol·licitud. Nota: abans d’enviar una sol·licitud de canvi de torn, els empleats rebran una notificació per comunicar-los que són responsables del seu torn fins que se n’hagi acceptat el canvi.

Per enviar una sol·licitud de substitució de torn: 

  1. Inicia la sessió a l’aplicació de Square per a equips i toca Torns > Calendari

  2. Fes servir el selector de dates per triar el període de temps corresponent al calendari.

  3. Toca el torn en qüestió per obrir la pantalla Informació del torn i selecciona Sol·licita la substitució del torn.

  4. Tria si vols enviar-la a tot l’equip del punt de venda i toca Sol·licita.

Un cop enviada, la sol·licitud es mostrarà com a pendent i rebràs notificacions de l’aplicació de Square per a equips quan un responsable o un empleat l’aprovi, la rebutgi o en cas que venci. Si la sol·licitud venç, es pot tornar a enviar seguint els passos anteriors. Si un empleat ha de cancel·lar una sol·licitud de substitució de torn, pot tornar a la vista Informació del torn i tocar Cancel·la la sol·licitud de substitució de torn.

La resta d’empleats poden acceptar-les o rebutjar-les des de la vista Calendari de l’aplicació de Square per a equips i seleccionar el torn corresponent. Els responsables poden aprovar-les des de la secció Torns > Notificacions del Tauler de control en línia de Square.

Sol·licituds de dies lliures

A més de canviar els torns, amb Pla Plus de Torns Square els empleats podran sol·licitar dies lliures directament des de l’aplicació de Square per a equips per a qualsevol calendari que no s’hagi publicat. Quan algú sol·liciti dies lliures, rebràs una notificació per correu electrònic i un avís al Tauler de control en línia de Square. Des d’aquí, pots aprovar o denegar la sol·licitud, i l’empleat rebrà una notificació amb la teva decisió. També rebràs una notificació si un altre empleat ja té autoritzats dies lliures durant el mateix període. Demana als empleats que segueixin aquests passos per sol·licitar dies lliures:

  • Iniciar la sessió a l’aplicació de Square per a equips i tocar Més.

  • Tocar Dies lliures > Sol·licita dies lliures.

  • Fer servir el selector de dates per triar el període de temps corresponent i afegir una nota a la secció Motiu.

  • Tocar Sol·licita dies lliures.

Els empleats poden consultar les sol·licituds i cancel·lar-les (tant si estan pendents com aprovades) des d’aquesta mateixa secció de l’aplicació de Square per a equips. 

Nota: els empleats no poden demanar dies lliures que coincideixin amb calendaris que ja s’hagin publicat.

Per aprovar o denegar les sol·licituds de dies lliures dels empleats des del Tauler de control en línia de Square:

  • Ves a Personal > Torns del Tauler de control en línia de Square i selecciona Calendari > Torns.

  • Fes clic al botó ... i selecciona Sol·licituds.

  • Fes clic a Revisa la sol·licitud per veure’n els detalls i fes clic a Denega o Aprova. També podràs deixar-hi una nota.

  • Un cop aprovis o deneguis la sol·licitud, l’empleat que l’ha enviat rebrà una notificació per correu electrònic i a través de l’aplicació de Square per a equips, si les té activades.

També pots aprovar o denegar sol·licituds directament des de qualsevol calendari en curs; només has de fer clic al torn que vols editar per obrir la pantalla Informació del torn. Abans de publicar-lo, rebràs una notificació si cal aprovar o denegar qualsevol sol·licitud de dies lliures pendent. Pots aprovar o denegar aquestes sol·licituds d’una en una o denegar automàticament totes les que hi hagi pendents.

Nota: si els plan canvien, pots cancel·lar fàcilment una sol·licitud de dies lliures que ja s’hagi aprovat; només cal fer clic al bloc del torn amb els dies lliures aprovats i seleccionar Cancel·la.

Alertes i notificacions

Gràcies al Pla Plus de Torns Square, rebràs alertes i notificacions associades a accions específiques relacionades amb els calendaris que creïs. Les alertes són problemes que es marquen al Tauler de control en línia de Square i les notificacions són missatges que s’envien per correu electrònic i a través del centre de notificacions del Tauler de control. També pots activar l’opció de rebre determinats canvis de programació o sol·licituds dels empleats a l’aplicació de Square per a equips. Pots gestionar les alertes i les notificacions que reps sobre la programació dels torns i el registre d’hores des del Tauler de control en línia de Square. Per començar:

  • Ves a Personal > Torns al Tauler de control en línia de Square i selecciona Configuració > Alertes i notificacions. A l’aplicació de Square per a equips, toca el centre de notificacions a la pestanya Inici

  • A les seccions Alertes i Notificacions per correu electrònic, tria les comunicacions que vols rebre.

  • Fes clic a Desa.

Un cop desis la configuració, només rebràs les alertes i notificacions per correu electrònic que hagis seleccionat.

Publica el calendari

Un cop hagis acabat de crear el calendari i no calguin més modificacions, fes clic al botó Publica a l’extrem superior esquerre de la pantalla Torns. Revisa el resum per consultar el nombre total d’empleats, torns i hores, i selecciona si vols enviar una notificació a les persones afectades o a tota la plantilla. Fes clic a Publica el calendari. Els empleats rebran una notificació per correu electrònic amb el calendari nou, juntament amb l’opció d’obrir-lo a l’aplicació de Square per a equips.

També pots duplicar fàcilment qualsevol calendari, tant si està complet com si no. Per fer-ho, fes clic a la icona Duplica situada al costat de la icona Publica. A la pantalla Duplica el calendari, selecciona la setmana que vulguis repetir i fes clic a Duplica el calendari. En duplicar un calendari, se’t notificarà qualsevol conflicte que hi hagi amb els horaris i podràs oferir torns disponibles per a la resta de l’equip.

Imprimeix el calendari

Per fer-ho:

  • Al Tauler de control en línia de Square, ves a Personal > Torns.

  • Fes clic a la icona dels tres punts de la part superior de la pàgina i selecciona Imprimeix.

Gestiona el calendari

Per minimitzar els errors i la confusió quan es registra l’entrada o sortida o es consulta el calendari, comprova que la configuració de Torns Square sigui la correcta. Dona una ullada als tipus de configuració següents per a més informació.

Configuració del calendari

La teva setmana i jornada laborals afecten la manera de calcular les hores extres. A efectes d’informes, és millor configurar l’horari de la jornada laboral després de l’hora que l’últim empleat acostuma a registrar la sortida. Per actualitzar la configuració de la setmana i la jornada laborals:

  • Ves a Personal > Torns al Tauler de control en línia de Square i selecciona Configuració > Calendari.

  • Al menú desplegable Jornada laboral, selecciona el dia de la setmana en qüestió.

  • Fes clic a Jornada laboral per seleccionar l’hora del dia que pertoqui. Nota: a la majoria de les empreses, l’hora d’inici és la mitjanit. Tanmateix, si al teu negoci hi ha empleats que treballen més enllà de la mitjanit (p. ex., bars, restaurants, etc.), hauries d’adaptar l’inici de la jornada laboral perquè es correspongui amb el moment en què tots els empleats hagin registrat la sortida.

  • Fes clic a Cancel·la per descartar els canvis o a Desa per confirmar-los.

Amb Pla Plus de Torns Square, també pots fer que els empleats s’intercanviïn torns i sol·licitin dies lliures, sempre amb la teva aprovació, és clar. Per començar:

  • Ves a Personal > Torns al Tauler de control en línia de Square i selecciona Configuració > Calendari.

  • Activa o desactiva la configuració de Canvi de torns i les Sol·licituds de dies lliures segons el que et convingui.

  • Fes clic a Cancel·la per descartar els canvis o a Desa per confirmar-los.

Configuració de les hores extres

Les hores extres vary by state i és fonamental complir amb la normativa corresponent per evitar problemes amb el Departament de Treball o l’administració local. Per actualitzar la configuració de les hores extres:

  • Ves a Personal > Torns al Tauler de control en línia de Square > Configuració > Hores extres.

  • Activa o desactiva les normes pertinents sobre les hores extres i inclou l’opció Després de l’horari laboral quan sigui necessari.

  • Fes clic a Cancel·la per descartar els canvis o a Desa per confirmar-los.

Configuració dels descansos

La normativa sobre les pauses per menjar i descansar varia depenent del lloc i especifica quan poden fer els descansos els empleats i si són remunerats o no. Nota: pots crear un màxim de 3 descansos per punt de venda. Per actualitzar la configuració dels descansos:

  • Ves a Personal > Torns al Tauler de control en línia de Square > Configuració > Descansos.

  • Fes clic a Afegeix un descans per obrir la pantalla Descans nou. Des d’aquí, indica el nom i la durada del descans i selecciona si serà Remunerat o No remunerat.

  • Fes clic a Cancel·la per descartar els canvis o a Desa per confirmar-los.

Si tens una subscripció al Pla Plus de Torns Square, pots activar la configuració Bloqueja acabar els descansos abans i Converteix l’excés de temps d’un descans remunerat en un descans no remunerat des d’aquesta mateixa secció. Si fas servir permisos personalitzats, també pots activar l’opció Anul·la els registres d’entrada anticipats i no programats perquè els empleats puguin anul·lar aquesta configuració.

Configuració del registre d’entrada i sortida

Amb l’aplicació de Square per a equips, els empleats poden registrar l’entrada o la sortida i sol·licitar que es facin canvis en els registres d’hores. A més, pots configurar aquesta opció per punt de venda per evitar que es registren entrades anticipades i no programades. Per començar:

  • Ves a Personal > Torns al Tauler de control en línia de Squarei selecciona Configuració > Registra l’entrada o la sortida.

  • Activa o desactiva les opcions Registra l’entrada o la sortida des de l’aplicació de Square per a equips, Modifica el registre d’hores i Bloqueja els registres d’entrades anticipats i no programats segons el que més et convingui.

  • Fes clic a Cancel·la per descartar els canvis o a Desa per confirmar-los.

Preguntes més freqüents

Puc modificar un calendari un cop ja s’ha publicat?

Sí. Per modificar un calendari que ja s’ha publicat, simplement has de localitzar el calendari en qüestió a la secció Torns del Tauler de control en línia de Square i modificar-lo com et convingui. Un cop hagis fet les modificacions necessàries, fes clic al botó Publica per tornar a enviar el calendari actualitzat.

Un dels meus empleats no ha rebut el seu calendari. Puc tornar-lo a enviar?

Sí, però també es tornarà a enviar als altres empleats que tinguin torns programats en aquell mateix període de temps. Demana-li a l’empleat que comprovi la seva configuració de notificacions a l’aplicació d’Equips per confirmar que pot rebre notificacions automàtiques de l’aplicació. També pot ser que el correu amb el calendari s’hagi enviat a una adreça electrònica antiga o hagi anat a parar a la carpeta de correu brossa de l’empleat. Et recomanem que l’empleat confirmi que té l’adreça electrònica actualitzada i que ha tornat a revisar la safata d’entrada.

Com puc programar un empleat fora de la seva disponibilitat?

Pots actualitzar la disponibilitat del teu personal en qualsevol moment a través de la pàgina Disponibilitat a Personal > Torns del teu Tauler de control en línia de Square. També pots, senzillament, crear una programació encara que hi hagi un conflicte de disponibilitat. Quan creïs un calendari per algú fora de la seva disponibilitat, es mostrarà un avís que indica que el torn està fora de la disponibilitat de l’empleat, però t’apareixerà l’opció Desa-ho de totes maneres. Abans de fer qualsevol canvi, et recomanem que consultis la disponibilitat dels empleats directament amb ells per evitar possibles confusions o problemes amb el calendari en qüestió. Nota: cada empleat pot tenir fins a quatre blocs de disponibilitat.

Els empleats poden demanar fer modificacions als registres d’hores?

Sí, però primer t’has d’assegurar que tens una subscripció al pla Plus de Torns i que has activat l’opció Modificacions del registre d’hores.

  1. Al Tauler de control en línia de Square, ves a Personal > Torns > Configuració > Aplicació per a Equips.
  2. Activa la configuració de modificacions del registre d’hores. Amb això, els empleats tenen la possibilitat de modificar un registre d’hores per a qualsevol torn anterior.

Un cop feta una sol·licitud, el propietari del compte o qualsevol empleat amb el permís Respon a les sol·licituds dels registres d’hores rebrà una notificació que els demanarà que aprovin o deneguin la sol·licitud.

Nota: les sol·licituds de modificació vencen al cap de 30 dies.

Tinc l’opció de distribuir les propines entre els empleats?

Sí. Amb el pla Plus de Torns, pots agrupar les propines que els clients deixen quan paguen amb targeta de crèdit i dividir-les de manera equitativa entre els empleats amb dret a propines que estiguin treballant en el moment de la transacció. L’agrupació de les propines garanteix que la repartició sigui justa i puntual, i t’evita la complicació de distribuir-les manualment, la qual cosa et deixa més temps per dedicar-te a altres aspectes del negoci. Pots obtenir més informació sobre l’agrupació de les propines amb el pla Plus de Torns.

A més, també pots demanar als empleats que declarin les propines en efectiu quan registrin la sortida o canviïn de càrrec en un TPV o a l’aplicació de Square per a Equips. Pots activar aquesta configuració a la secció Torns al Tauler de control en línia de Square.

No trobes el que necessites?