Inici>Aplicació Square per a equips

Aplicació d’Square per a equips per a empleats

L’aplicació de Square per a equips ofereix als empleats la possibilitat de consultar i gestionar informació important en qualsevol dels Productes del personal de Square des de l’iPhone o dispositiu Android.

A l’aplicació de Square per a equips, els empleats poden registrar les entrades i les sortides (segons els permisos), consultar les hores treballades i els pròxims torns, demanar temps lliure, enviar missatges als altres empleats i gestionar la seva disponibilitat. També proporciona una opció higiènica i sense contacte per registrar l’entrada, fet que redueix la necessitat de compartir superfícies i possibles aglomeracions a prop del TPV.

Nota: els empleats han d’acceptar una invitació al negoci de Square corresponent per accedir a l’aplicació de Square per a equips.

Envia una invitació als empleats nous perquè es descarreguin l’aplicació de Square per a equips

1. Ves a Personal > Equip al online Square Dashboard.

2. Fes clic a Crea un empleat.

3. Introdueix el nom i els cognoms de l’empleat, juntament amb la seva adreça electrònica o el número de telèfon.

4. Des del perfil d’equip que se li ha creat, selecciona Configuració completa.

5. Un cop hagis introduït la informació corresponent a Càrrec, selecciona Configura els permisos.

6. Tria Permisos de l’equip, un conjunt de permisos existent o Crea un conjunt de permisos.

7. Activa els permisos pertinents per a l’empleat, com ara la possibilitat de registrar l’entrada i la sortida, i selecciona els punts d’accés que li vulguis atorgar.

8. Fes clic a Desa.

Un cop s’hagi creat el perfil d’un empleat, aquest empleat rebrà un correu electrònic d’invitació per crear un compte de Square o iniciar la sessió en un compte existent, rebrà el seu codi d’accés personal per a l’aplicació de TPV Square i es descarregarà l’aplicació de Square per a equips.

Comença

Per poder iniciar la sessió a l’aplicació de Square per a equips, l’empresa t’ha d’enviar una invitació. Quan la rebis per correu electrònic o missatge de text, se’t demanarà que creïs una contrasenya associada amb la teva adreça electrònica o el teu número de telèfon. Si ja has creat un compte de Square amb aquesta adreça o número, hauràs d’iniciar la sessió amb la contrasenya que ja tens.

Si no tens la invitació, assegura’t que l’empresa afegeixi una adreça electrònica o un número de telèfon al teu perfil d’empleat, així com els permisos corresponents. Quan ho faci, rebràs una invitació per crear un compte de Square per a equips que podràs fer servir amb aquesta aplicació.

Nota: les invitacions caduquen al cap de 30 dies.

Un cop hagis creat el compte, podràs descarregar l’aplicació directament a l’iPhone o dispositiu Android. Per descarregar l’aplicació:

Descarrega l’aplicació de Square per a equips per a iPhone

1. Toca la icona de l’App Store a l’iPhone.

2. Toca la icona de cerca (lupa) > cerca Square per a equips.

3. Toca Obtenir al costat de la icona de l’aplicació de Square per a equips i segueix les instruccions per completar la descàrrega.

4. Segueix les instruccions per configurar l’aplicació.

Nota: si necessites ajuda amb l’Apple ID, posa’t en contacte amb AppleCare.

Descarrega l’aplicació de Square per a equips per a Android

1. Toca la icona de Google Play al dispositiu.

2. Toca el camp o la icona de cerca (lupa) > cerca Square per a equips.

3. Toca el resultat Square per a equips > Instal·la i segueix les instruccions que apareixen a la pantalla per completar la descàrrega.

4. Un cop hagis descarregat l’aplicació, toca Obre o cerca la icona de Square per a equips a la pantalla d’inici > obre l’aplicació.

Nota: si necessites ajuda per configurar el compte de Google, posa’t en contacte amb Ajuda de Google.

Registra l’entrada i la sortida en remot

Com a empleat, només podràs registrar l’entrada i la sortida de manera remota en un torn o descans si l’empresa ha activat la funció al Tauler de control en línia de Square i tens activat el seguiment de la ubicació per a l’aplicació de Square per a equips. Encara que no activis aquesta opció, podràs continuar consultant els torns.

Podràs registrar l’entrada i la sortida, començar un descans o canviar de càrrec des de la pantalla d’inici de l’aplicació.

Disseny de l’aplicació

Un cop hagis descarregat l’aplicació de Square per a equips, podràs fer-ne servir diverses funcions al llarg de la jornada laboral. A continuació t’expliquem com navegar per l’aplicació de Square per a equips.

Pantalla d’inici principal

A la pantalla principal pots registrar l’entrada i la sortida, així com consultar els torns i les hores treballades i els ingressos estimats per al termini de pagament en curs. Quan registris l’entrada, també podràs tocar el botó Afegeix una nota per incloure-hi informació del torn d’aquell dia. Nota: el càlcul dels ingressos estimats es fa a partir de les dades que ha introduït l’empresa. És el càlcul estimat dels teus ingressos setmanals bruts i pot ser que no reflecteixi el sou real que se t’ha de pagar. No inclou comissions, deduccions ni impostos.

Toca el botó Registra l’entrada, Fes un descans o Registra la sortida a la pantalla d’inici de l’aplicació de Square per a equips per portar un seguiment de les hores que treballes. També pots tocar el botó Afegeix una nota quan registris l’entrada per deixar una nota al propietari o als administradors del compte. Si l’empresa ha activat el seguiment de les propines en efectiu, se’t demanarà que indiquis l’import de les que hagis rebut durant el torn abans de registrar la sortida o canviar de càrrec. L’empresa haurà d’activar uns permisos perquè puguis fer el seguiment de les hores a l’aplicació.

Nota: en funció de la configuració del Compliment de les hores que l’empresa hagi establert a Torns Square, pot ser que no puguis registrar l’entrada o acabar els descansos abans d’hora. Si una d’aquestes configuracions o totes dues estan activades, només podràs registrar l’entrada quan comenci el teu torn i hauràs de fer els descansos sencers.

Torns

A la secció Torns > Registres d’hores de l’aplicació, pots gestionar els torns tenint en compte les hores treballades i els descansos que has fet. Podràs tocar un registre d’hores concret per consultar les hores regulars, les hores extres i el total d’hores treballades en aquell torn, juntament amb les notes associades al registre d’hores en qüestió. Si l’empresa té una subscripció al pla Plus de Torns Square, també pots sol·licitar fer modificacions a torns anteriors, com ara canviar el càrrec, l’hora d’entrada, l’hora de sortida, els descansos i les notes associades al torn.

A la secció Torns > Calendari de l’aplicació, també pots consultar la informació del calendari i els torns, com ara les hores i el càrrec del torn que tens programat. D’altra banda, si selecciones Més a la pàgina d’inici, podràs actualitzar la Disponibilitat i les Notificacions associades al calendari. Amb el pla Plus de Torns també rebràs recordatoris per registrar l’entrada i la sortida als torns programats.

Equip

Configuració addicional

Toca Més a la barra de navegació inferior per consultar i modificar:

Informació i configuració personal

En aquesta secció, pots consultar i modificar el teu nom, la informació de contacte i la informació de seguretat del compte.

Codi d’accés personal al TPV

Els empleats poden consultar el codi d’accés personal del TPV des d’aquesta secció de l’aplicació de Square per a equips. Només els propietaris del compte o els empleats amb els permisos adequats poden modificar o generar un codi d’accés o assignar mètodes d’accés nous des de l’aplicació de Square per a equips o del Tauler de control de Square.

Disponibilitat

En aquesta secció pots indicar la teva disponibilitat horària per als torns.

Temps lliure

Per sol·licitar temps lliure, toca el botó Demana temps lliure, selecciona el període que vols demanar amb l’eina de selecció de dates, afegeix una nota (opcional) i toca Demana temps lliure. Nota: aquesta funció només està disponible si es disposa d’una subscripció al pla Plus de Torns.

Tanca la sessió

Toca Tanca la sessió per sortir de l’aplicació.