Actualitzacions del sistema

Estem tenint problemes que poden afectar els serveis de Square que necessites. Continuarem actualitzant la nostra pàgina d’estat amb més informació.

Inici>Aplicació Square per a equips

Aplicació de Square per a equips per a les empreses

Vista general

L’aplicació de Square per a equips permet que els empleats registrin l’entrada i la sortida, consultin els seus horaris i torns treballats, sol·licitin temps lliure, vegin el sou de la setmana i el seu perfil, tot des del seu propi dispositiu iPhone o Android, sense cap cost addicional. Això no només t’ajuda a gestionar millor l’equip, sinó que proporciona opcions per a registrar l’entrada d’una manera higiènica i sense contacte, reduint la necessitat de tenir superfícies compartides i evitant que la gent es concentri prop del TPV físic.

Comença

Hi ha diverses maneres de començar amb l’aplicació de Square per a equips. Si hi ha empleats amb adreces electròniques associades al seu perfil d’equip, i si a més poden iniciar la sessió al TPV mòbil o al Tauler de control, poden descarregar l’aplicació directament al seu dispositiu iPhone o Android.

Nota: als empleats que ja tenen adreces electròniques associades al seu perfil d’equip, els hauràs de reassignar el conjunt de permisos per a convidar-los a fer servir l’aplicació de Square per a equips. Per fer-ho, ves al perfil de l’empleat al teu Tauler de control en línia de Square i selecciona Modifica a la secció Permisos. Un cop comprovis que tenen els permisos correctes, fes clic a Desa.

Per a descarregar l’aplicació:

Descarrega l’aplicació de Square per a equips per a iPhone

 1. Toca la icona App Store a l’iPhone.

 2. Toca la icona de cerca (lupa) > cerca Square per a equips.

 3. Toca Obtenir al costat de la icona de l’aplicació de Square per a equips i segueix les instruccions per completar la descàrrega.

 4. Segueix les instruccions per configurar l’aplicació.

Nota: si necessites ajuda amb l’ID d’Apple, posa’t en contacte amb AppleCare.

Descarrega l’aplicació de Square per a equips per a Android

 1. Toca la icona de Google Play al teu dispositiu.

 2. Toca el camp de cerca o la icona (lupa) > cerca Square per a equips.

 3. Toca el resultat Square per a equips > Instal·la > segueix les instruccions que apareixen a la pantalla per completar la descàrrega.

 4. Un cop hagis descarregat l’aplicació, toca Obre o cerca la icona de Square per a equips a la pantalla d’inici > obre l’aplicació.

Nota: si necessites ajuda per configurar el teu compte de Google, contacta amb Ajuda de Google.

Per als empresaris que creen nous empleats o actualitzen els permisos dels empleats existents, s’enviarà un correu electrònic d’incorporació directament a l’empleat un cop s’hagin creat o actualitzat correctament el seu perfil i els permisos corresponents. Nota: cal afegir una adreça electrònica al perfil d’equip per poder rebre el correu electrònic d’incorporació a l’aplicació de Square per a equips. Per fer-ho:

Envia un correu electrònic a l’empleat nou per incorporar-se a l’aplicació de Square per a equips.

 1. Ves a Personal > Equip al Tauler de control en línia de Square.

 2. Fes clic a Crea un empleat.

 3. Introdueix el nom i cognoms de l’empleat juntament amb la seva adreça electrònica. Nota: també tindràs l’opció d’introduir el seu número de telèfon i un identificador únic d’empleat.

 4. Des del perfil d’equip que se li ha creat, selecciona Configuració completa.

 5. Un cop hagis introduït el seu Càrrec, selecciona Configura els permisos.

 6. Tria Permisos de l’equip, un conjunt de permisos existent o Crea un conjunt de permisos nou.

 7. Habilita els permisos adequats per a l’empleat, incloent-hi la capacitat de registrar l’entrada i la sortida, i selecciona els punts d’accés.

 8. Fes clic a Desa.

També pots actualitzar els permisos dels empleats existents anant als seus perfils des de la secció Equip al Tauler de control en línia de Square i fent clic a Modifica al costat de Permisos. Un cop s’hagin assignat els nous permisos, els empleats nous o existents rebran un correu electrònic d’incorporació per a descarregar l’aplicació de Square per a equips.

Registra l‘entrada i la sortida en remot

Pots activar i desactivar la possibilitat de registrar l’entrada i la sortida des de l’aplicació de Square per a equips en qualsevol moment. Per fer-ho, visita la secció Configuració dels torns al teu Tauler de control en línia de Square.

Disseny de l’aplicació

Un cop els empleats hagin descarregat l’aplicació de Square per a equips, podran fer servir funcions diferents al llarg de la jornada laboral. A continuació trobaràs més informació sobre com moure’t per l’aplicació de Square per a equips.

Pantalla de vista general principal

Des de la pantalla principal, els empleats poden visualitzar les seves hores treballades i els ingressos estimats per al termini de pagament actual, registrar l’entrada i la sortida i consultar els seus torns. Nota: el càlcul d’ingressos estimats es basa en les dades que has introduït com a empresari; és el càlcul estimat dels ingressos setmanals bruts de l’empleat i poden no reflectir els sous reals a pagar. No inclou propines, comissions, deduccions ni impostos.

Inici

Els empleats poden tocar els botons Registra l’entrada, Fes un descans o Registra la sortida des de la pantalla d’inici de l’aplicació de Square per a equips per fer un seguiment dels seus horaris. Quan registrin l’entrada també tindran la possibilitat de tocar el botó Afegeix una nota per incloure una nota amb detalls del torn per a aquell dia. Nota: per accedir a les notes dels torns, hauràs de comprovar que el negoci estigui subscrit a Equips Plus o altres serveis, com ara Cites Square o el pla Plus de Restaurants. També hauràs d’habilitar els empleats per fer un seguiment de les hores des de l’aplicació de Square per a equips.

Si has assignat diferents càrrecs o punts de venda als empleats, pots actualitzar-ho tocant la icona d’engranatge a l’extrem superior dret de la pantalla d’inici. Els empleats que facin servir l’aplicació de Square per a equips tindran l’opció de canviar de punt de venda i de càrrec a l’aplicació, però no podran fer actualitzacions. Per garantir el rigor dels torns, tots els empleats hauran de permetre que l’aplicació accedeixi a la seva ubicació mentre la facin servir. Més informació sobre com activar els serveis per punt de venda.

Torns

Els empleats poden gestionar els seus torns prestant atenció a les hores que han treballat i els descansos que han fet. Tindran l’opció de tocar un torn específic per veure les hores habituals, les hores extres i les hores totals que hagin treballat en un torn concret. Si estàs subscrit a Equips Plus, també podran sol·licitar modificacions per a qualsevol torn anterior directament des de l’aplicació.

Calendari

Els empleats poden veure els detalls dels seus torns i horaris, incloses les hores programades i el càrrec per al qual tenen programat el torn. A més, en seleccionar Més a la pàgina d’inici, poden actualitzar la seva Disponibilitat i les Notificacions associades al seu calendari.

Configuració addicional

Toca les tres línies horitzontals a la barra de navegació inferior per a veure i modificar:

Perfil

Per veure la seva informació personal, els empleats tocaran el seu nom a la part superior de la barra de navegació.

Temps lliure

Els empleats poden demanar temps lliure a la secció Temps lliure tocant Demana temps lliure.

Tanca la sessió

Toca Tanca la sessió per a sortir de l’aplicació.