Inici>Aplicació Square per a equips

Aplicació de Square per a equips per a les empreses

Vista general

L’aplicació de Square per a equips permet que els empleats registrin l’entrada i la sortida, consultin els torns i les hores que han treballat, demanin dies lliures, consultin la paga setmanal i accedeixin al seu perfil d’empleat. Tot des del seu iPhone o dispositiu Android sense cap càrrec addicional. D’aquesta manera, a més de gestionar millor l’equip, podràs registrar l’entrada sense contacte de manera higiènica i reduir així l’ús de superfícies compartides i la possibilitat d’aglomeracions al voltant del TPV.

Comença

Hi ha diverses maneres de començar amb l’aplicació de Square per a equips. Si hi ha empleats que ja tenen una adreça electrònica o un número de telèfon associats al perfil d’empleat, així com la capacitat d’iniciar la sessió al TPV mòbil o al Tauler de control, poden descarregar-se l’aplicació directament al seu dispositiu iPhone o Android.

Pots descarregar l’aplicació de Square per a equips per a iPhone des de l’App Store en un iPhone o des de Google Play en un dispositiu Android.

Si l’empresa actualitza els permisos dels empleats o crea perfils per a empleats nous, se’ls enviarà una invitació directament un cop s’hagi fet correctament. Nota: cal que hi hagi una adreça electrònica o un número de telèfon al perfil de l’empleat perquè pugui rebre la invitació.

Envia una invitació als empleats nous perquè es descarreguin l’aplicació de Square per a equips

  • Ves a Personal > Equip al Tauler de control en línia de Square.

  • Fes clic a + Empleat.

  • Introdueix el nom i cognoms de l’empleat, juntament amb la seva adreça electrònica o número de telèfon. Nota: també tindràs l’opció d’introduir un identificador d’empleat.

  • Fes clic a Següent per afegir els detalls del càrrec i la paga de l’empleat.

  • Un cop hagis introduït els detalls del Càrrec, fes clic a Següent.

  • Tria Permisos de l’equip, un conjunt de permisos existent o Crea un conjunt de permisos.

  • Introdueix els detalls del punt de venda corresponent a la feina, les credencials i assigna un codi d’accés. A continuació, fes clic a Següent.

  • Activa els permisos pertinents per a l’empleat, com ara la possibilitat de registrar l’entrada i la sortida, i selecciona els punts d’accés que li vulguis atorgar.

  • Revisa que tot sigui correcte al perfil de l’empleat i fes clic a Fet.

Un cop hagis creat el perfil de l’empleat, podràs enviar-li una invitació perquè s’uneixi al compte mitjançant la pestanya Equip de l’aplicació de Square per a equips. Per actualitzar els permisos dels empleats existents, ves a la secció Equip del Tauler de control en línia de Square, ves al seu perfil i fes clic a Modifica al costat de Permisos. Un cop hagis assignat els permisos, els empleats (siguin nous o existents) rebran una invitació per descarregar-se l’aplicació de Square per a equips.

Registra l’entrada o la sortida en remot

Sempre que vulguis, pots activar o desactivar la possibilitat de registrar l’entrada i la sortida des de l’aplicació de Square per a equips. Per fer-ho, ves a la secció de Configuració dels torns del Tauler de control en línia de Square.

Disseny de l’aplicació

Un cop els empleats hagin descarregat l’aplicació de Square per a equips, podran fer-ne servir diverses funcions al llarg de la jornada laboral. A continuació, trobaràs informació sobre com navegar per l’aplicació de Square per a equips.

Pantalla d’inici principal

A la pantalla principal hi pots consultar les hores treballades i els ingressos estimats per al termini de pagament en curs, registrar l’entrada i la sortida i consultar els torns. Quan registris l’entrada, també podràs tocar el botó Afegeix una nota per incloure una nota amb detalls del torn d’aquell dia. Nota: el càlcul dels ingressos estimats es fa a partir de les dades que ha introduït l’empresa. Es calculen els teus ingressos setmanals bruts, cosa que pot no reflectir el sou real que se t’ha de pagar. No s’hi inclouen comissions, deduccions ni impostos.

Toca el botó Registra l’entrada, Fes un descans o Registra la sortida a la pantalla d’inici de l’aplicació de Square per a equips per portar un seguiment de les hores que treballes. També pots tocar el botó Afegeix una nota quan registris l’entrada per deixar una nota al propietari o a l’administrador del compte. Si l’empresa ha activat el seguiment de les propines en efectiu, se’t demanarà que indiquis l’import de les propines en efectiu que hagis rebut durant el torn abans de registrar la sortida o canviar de càrrec. L’empresa haurà d’activar uns permisos perquè puguis fer el seguiment de les hores a l’aplicació.

Nota: en funció de la configuració de Compliment de les hores que l’empresa hagi establert a Torns Square, pot ser que no puguis registrar l’entrada o acabar els descansos abans d’hora. Si una d’aquestes opcions, o totes dues, estan activades, només podràs registrar l’entrada quan comenci el teu torn i hauràs de fer els descansos sencers.

Torns

A la secció Torns > Registres d’hores de l’aplicació, pots gestionar els torns tenint en compte les hores treballades i els descansos que has fet. Podràs tocar un registre d’hores concret per consultar les hores regulars, les hores extres i el total d’hores treballades en aquell torn, a més de les notes associades al registre en qüestió. Si l’empresa té una subscripció al pla Plus de Torns Square, també pots sol·licitar fer modificacions a torns anteriors, com ara canviar el càrrec, l’hora d’entrada i de sortida, els descansos i les notes associades al torn.

A la secció Torns > Calendari de l’aplicació, també pots consultar la informació del calendari i els torns, com ara les hores programades i el càrrec amb el qual treballaràs. D’altra banda, si selecciones Més a la pàgina d’inici, podràs actualitzar la Disponibilitat i les Notificacions associades al calendari. Amb el pla Plus de Torns també rebràs recordatoris per registrar l’entrada i la sortida als torns programats.

Equip

Configuració addicional

Toca Més a la barra de navegació inferior per consultar i modificar el següent:

Informació i configuració personal

En aquesta secció pots consultar i actualitzar el teu nom, la informació de contacte i la informació de seguretat del compte.

Disponibilitat

En aquesta secció pots indicar la teva disponibilitat horària per als torns.

Dies lliures

Per sol·licitar dies lliures, toca el botó Demana dies lliures, selecciona el període que vols demanar amb l’eina de selecció de dates, afegeix una nota (opcional) i toca Demana dies lliures. Nota: aquesta funció només està disponible si es disposa d’una subscripció al pla Plus de Torns. 

Tanca la sessió

Toca Tanca la sessió per sortir de l’aplicació.

No trobes el que necessites?