Actualitzacions del sistema

Estem tenint problemes que poden afectar els serveis de Square que necessites. Continuarem actualitzant la nostra pàgina d’estat amb més informació.

Torna a l’inici

Gestiona les existències a Vendes en línia Square

Amb Vendes en línia Square pots fer un seguiment dels teus articles. Si tens diversos punts de venda, pots introduir les existències de cada article a cada punt de venda. L’inventari s’actualitza automàticament quan els clients compren articles al teu lloc web, i aquest està sincronitzat amb la teva Col·lecció d’articles de Square.

Actualitza les existències

Per modificar les existències d’un article, ves a la Vista general de Vendes en línia Square &gt Articles > Articles del web i selecciona un article de la llista.

Nota: si afegeixes un article nou, hauràs d’introduir algunes dades (títol, descripció, preu, etc.) i desar-lo abans d’introduir-ne les existències. D’aquesta manera, l’article se sincronitza amb la Col·lecció d’articles de Square. Un cop desat el nou article, el pots modificar quan vulguis per ajustar-ne les existències. Més informació sobre com afegir articles i categories a Vendes en línia Square.

Desplaça’t cap avall per veure la taula d’opcions dels articles i selecciona un botó d’existències per obrir les opcions d’aquesta variant concreta. Amb l’interruptor pots activar o desactivar l’historial del seguiment de les existències per cada punt de venda.

Fes el seguiment de l’historial d’existències

Quan modifiquis les existències hauràs de seleccionar un dels motius següents:

  • Existències rebudes: afegeix el nombre que introdueixes al total de les existències actuals en el cas dels articles existents i estableix el nombre d’existències en el cas dels articles nous.

  • Recompte d’inventari: substitueix el total d’existències actual pel nombre que introdueixes en el cas dels articles existents i estableix el nombre d’existències en el cas dels articles nous.

  • Devolució d’existències: afegeix el nombre que introdueixes al total d’existències.

  • En mal estat: resta el nombre que introdueixes del total d’existències.

  • Robatori: resta el nombre que introdueixes del total d’existències.

  • Pèrdua: resta el nombre que introdueixes del total d’existències.

Aquesta informació es mostra a l’historial d’existències per cada article de la Col·lecció d’articles de Square, de manera que tens una vista general dels canvis a les existències i seus els motius, que pots filtrar per tipus i punt de venda.

Selecciona Actualitza les existències quan acabis de modificar-les per actualitzar les quantitats. Segueix els mateixos passos per a les variants addicionals que tinguis, i llavors Desa per aplicar els canvis.

Nota: si un article es ven per unitats relacionades amb el seu pes o llargada, hauràs de gestionar les existències des de la Col·lecció d’articles de Square. Consulta més informació sobre els tipus d’unitat.

No trobes el que necessites?