Inici>Gestió de factures

Programa diversos pagaments en una única factura Square

Amb les factures a terminis, pots programar diversos pagaments per a qualsevol feina o projecte, de manera que pots configurar un calendari de pagaments a partir d’objectius o fases concretes d’una feina. Aquesta funció t’ho posa fàcil per gestionar els pagaments i generar flux de caixa a mesura que la feina avança, tot des d’una factura de Square.

Pots configurar fins a 12 pagaments a terminis en una factura. Això no inclou l’ingrés inicial de la factura (si se’n va demanar).

Les factures a terminis només estan disponibles amb la subscripció al Square Invoices Plus.

Crea factures a terminis al Tauler de control de Square

1. A la Vista general de Factures Square, selecciona Envia una factura.

2. Selecciona un client del Directori de clients o introdueix un nom i una adreça electrònica nous.

3. Afegeix les partides i, si escau, aplica modificadors, notes i impostos seleccionant Personalitza.

4. Selecciona Afegeix un calendari de pagaments.

5. Activa Demana un ingrés inicial i Divideix l’import en terminis.

6. Introdueix l’import o percentatge que has programat, tria una data de venciment i selecciona Desa.

7. Fes clic a Envia.

Nota: per personalitzar la data de venciment d’un pagament o un recordatori programat, selecciona la data de venciment o el recordatori programat de cada pagament.

Crea factures a terminis des de l’aplicació de Square

1. Al menú de navegació, toca Factures > Crea una factura.

2. Selecciona un client del Directori de clients o introdueix un nom i una adreça electrònica nous.

3. Afegeix les partides i, si escau, aplica modificadors, notes i impostos seleccionant Personalitza.

4. Selecciona Afegeix un calendari de pagaments.

5. Activa Demana un ingrés inicial i Divideix l’import en terminis.

6. Introdueix l’import o percentatge que has programat, tria una data de venciment i selecciona Desa.

7. Toca Envia.

Nota: per personalitzar la data de venciment d’un pagament o un recordatori programat, toca Modifica a cada pagament que vulguis personalitzar.

Si fas un seguiment de l’inventari amb Square, els articles només s’ajustaran quan la factura s’hagi pagat íntegrament. El pagament de l’ingrés inicial no modificarà el recompte d’articles.

Quan es fan servir les factures a terminis, les vendes no es registren als informes fins que no es paga tota la factura. Aquestes vendes s’atribueixen a la data en què la factura queda pagada, no quan es va pagar l’ingrés inicial ni en la data d’enviament de la factura.