Actualitzacions del sistema

Estem tenint problemes que poden afectar els serveis de Square que necessites. Continuarem actualitzant la nostra pàgina d’estat amb més informació.

Torna a l’inici

Explicació de les Condicions del servei i les Directrius de prohibició de l’odi de Square

L’objectiu de Square és potenciar les teves capacitats i les del teu negoci. Volem oferir-te les eines que necessites per participar plenament en l’economia. El plantejament de la nostra empresa es basa a protegir-te, tant a tu com als teus clients, a mesura que fas créixer el negoci.

Square no tolera la incitació a l’odi a través dels seus productes ni de la seva plataforma. Això es reflecteix a les Condicions del servei de Square, que estableixen que «No pots fer servir els Serveis de pagament per a les empreses o activitats empresarials següents: ...(26) productes que inciten l’odi o nocius».

El nostre equip avalua contínuament les nostres polítiques i procediments, i revisa els comptes per determinar si l’ús de la nostra plataforma constitueix un cas d’incitació a l’odi. La guia següent explica detalladament com definim els termes rellevants per a l’aplicació de la nostra prohibició dels casos d’incitació a l’odi i explica què passa si es detecta una infracció.

Definició dels termes sobre la incitació a l’odi dins de Square

L’odi, segons la definició de Square, és la promoció de la violència, la discriminació o la deshumanització contra una persona o un grup de persones basant-se en una classe protegida.

Què és la discriminació?

La discriminació, a la plataforma de Square, és el tracte injust o perjudicial respecte a una persona o grup de persones basant-se en classes protegides segons la definició de Square. La promoció de classes protegides històricament excloses o desafavorides no pot constituir discriminació.

Què és la deshumanització?

La deshumanització és la relació o la comparació d’una classe protegida segons la definició de Square amb qualsevol dels següents conceptes:

  • Insectes.

  • Animals que es perceben culturalment com a intel·lectualment o físicament inferiors.

  • Brutícia, bacteris, malalties o excrements.

  • Depredadors sexuals.

  • Subhumanitat.

  • Delinqüents violents o sexuals.

  • Burlar-se del concepte, dels esdeveniments o de les víctimes dels delictes d’odi, encara que no es representi cap persona real en una imatge.

Què passa amb els negocis no admesos?

Supervisem regularment totes les transaccions a la plataforma per garantir la seguretat en tots els negocis. Prendrem mesures en qualsevol compte que infringeixi les nostres Condicions del servei, independentment de quan s’identifiqui la infracció. És el que hem de fer per garantir que el nostre servei continuï disponible per a tants negocis com sigui possible.

Si determinem que un negoci fa servir els productes o serveis de Square per promoure la violència, la discriminació o la deshumanització contra una classe protegida tal com la defineix Square, el compte es desactivarà i s’informarà el seu propietari. Tenim en compte el context i la intenció quan prenem aquestes decisions.

Pots obtenir més informació consultant les Condicions del servei i les Condicions de pagament.

No trobes el que necessites?