Inici>Reserva en línia

Fes servir Reserva amb Google amb Cites Square

Utilitzar Reserva amb Google i Cites Square et permet crear, cancel·lar i reprogramar cites directament des d’una cerca de Google. Les noves reserves se sincronitzaran amb Cites Square i podràs veure si s’ha reservat una cita des de Google mitjançant-ne els detalls al calendari i al correu electrònic de notificació d’aquesta.

Amb aquesta funció, els clients poden fer servir Cerca de Google, Google Maps, i Reserva amb Web de Google per reservar ràpidament amb el teu negoci.

Activa Reserva amb Google

Pots activar Reserva amb Google directament des del tauler de control de Cites Square o des de l’aplicació Cites. Per activar aquesta opció mitjançant l’aplicació, descarrega la darrera versió de l’App Store.

Des del tauler de control de Cites:

1. Ves a la secció Cites del tauler de control en línia de Square i selecciona Reserva en línia.

2. Fes clic a Reserva amb Google > Comença.

3. Reclama el teu negoci a Google si encara no ho has fet.

4. Verifica que el domicili social que has introduït a Google coincideixi amb l’adreça desada a Cites Square.

5. Selecciona Demana l’activació > Confirma la sol·licitud per enviar la sol·licitud a Google.

Des de l’aplicació mòbil:

1. Obre el menú Cites i toca Reserva en línia.

2. A Canals de reserva, selecciona Reserva amb Google.

3. Reclama el teu negoci a Google si encara no ho has fet.

4. Toca Demana l’activació. > Confirma.

Si després de 72 hores no veus l’opció de reservar una cita per al teu negoci a Google, comprova l’adreça física i Restriccions de Google per als negocis.

Atenció: per poder utilitzar Reserva amb Google, has de ser propietari o llogater del negoci físic. Malauradament, els llogaters de cabines o habitacions no compleixen els requisits.

Desactiva Reserva amb Google

Pots desactivar Reserva amb Google per a tots els punts de venda del negoci des del tauler de control de Cites Square o des de l’aplicació mòbil en qualsevol moment.

Des del tauler de control de Cites:

1. Inicia la sessió al Tauler de control de Reserves i selecciona Reserva en línia.

2. Fes clic a Reserva amb Google i després a Gestiona.

3. Fes clic a Desactiva i, a continuació, confirma que vols desactivar-lo.

Des de l’aplicació Cites:

1. Obre l’aplicació Cites i toca Reserva en línia.

2. Selecciona Reserva amb Google > Desactiva i després confirma que vols desactivar-ho.

Espera fins a 48 hores perquè la sol·licitud de desactivació quedi reflectida al compte.

Preguntes més freqüents sobre Reserva amb Google

Puc cobrar comissions d’absència amb Reserva amb Google?

No. Si acceptes reserves a través de Google, no podràs cobrar comissió per absència.

Hi ha alguna restricció per a Reserva amb Google?

Google té alguns restriccions segons el tipus d’activitat que poden afectar la teva idoneïtat per utilitzar Reserva amb Google. A més, les cites reservades mitjançant aquesta via tenen les limitacions següents:

• Els clients no poden reservar diversos serveis en una mateixa cita.

• Les cites no es poden garantir amb el pagament per avançat o la protecció contra absències.

• Les cites s’acceptaran automàticament en fer la reserva

• Es poden reservar serveis amb un preu fix i amb hora prefixada.

Si tens activades aquestes funcions a Cites Square, podràs continuar fent servir Reserva amb Google, però aquestes funcions no seran compatibles amb les reserves que rebràs de Google.

Puc utilitzar Reserva amb Google en un negoci amb diversos punts de venda?

Sí.