Actualitzacions del sistema

Estem tenint problemes que poden afectar els serveis de Square que necessites. Continuarem actualitzant la nostra pàgina d’estat amb més informació.

Inici>Creació d’informes

Personalitza les tasques de tancament amb Square per a restaurants

Personalitzar el tancament del dia és la millor manera de garantir que els empleats finalitzin tots els passos necessaris abans d’acabar els torns o de tancar el restaurant. Pots actualitzar la configuració del tancament del dia en qualsevol moment des del Tauler de control en línia de Square.

Nota: la configuració del tancament del dia és específica per a cada punt de venda. Procura actualitzar-la a cada punt de venda en què s’hagi d’aplicar.

Configuració del tancament del dia

L’informe de tancament del dia és l’últim informe que extrauràs cada dia abans d’abaixar la persiana del restaurant. En funció de com el configuris, tu i els teus empleats podreu tancar comandes obertes, modificar les propines, registrar la sortida i tancar qualsevol caixa d’efectiu que estigui oberta.

Per personalitzar el tancament del dia, ves al Tauler de control en línia de Square:

  1. A la subfinestra de navegació, fes clic a TPV.

  2. Selecciona Configuració del servei > Tasques de tancament.

Per defecte, els empleats no podran processar un informe de tancament del dia fins que no hagin completat cadascuna de les accions següents:

  • Tanca tots els comptes oberts

  • Ajusta totes les propines fetes amb targetes de pagament (si escau)

  • Tanca totes les caixes d’efectiu

  • Registra la sortida de tots els empleats

L’informe de torns de l’empleat també mostra alguns elements de la configuració. Quan s’activa la configuració per a tots dos (per exemple, ajustar totes les propines amb targeta de pagament), si un empleat oblida executar un informe del torn, el cap del torn encara podrà afegir un import de propina abans d’executar l’informe de tancament del dia.

Recorda: l’informe de tancament del dia no posarà l’informe de vendes a zero. Si vols ajustar el període a l’informe de vendes de l’aplicació, toca Personalitza per consultar dates, hores i empleats concrets.

Configuració de l’informe de torns

L’informe de tancament del dia t’ofereix una descripció general completa de les vendes del restaurant, mentre que l’informe de torns està pensat per als empleats de manera individual. Cada empleat pot consultar l’informe del torn per veure el total de vendes, les hores treballades i els diners que ha de rebre o que van al negoci.

Els empleats han de tancar tots els comptes: els empleats amb comptes assignats no podran registrar la sortida fins que tots els comptes estiguin tancats o s’assignin a un altre empleat.

Els empleats han d’ajustar totes les propines amb targetes de pagament: els empleats amb vendes amb targeta sense propines no podran registrar la sortida fins que no s’hagin ajustat totes les propines amb targetes de pagament.

També podràs incloure o excloure dades a l’informe de torns dels empleats. L’informe de torns sempre inclourà un resum bàsic de les vendes, però si vols que els empleats puguin veure el desglossament d’un article o categoria d’articles, també ho pots fer.

Més informació sobre l’informe de torns d’un empleat.

Paga la propina inclosa al compte

Pots triar que la propina inclosa al compte es pagui automàticament a partir de l’informe de la caixa d’efectiu o bé que s’hagi de fer un pagament manual des de la gestió de caixa. Quan tramites un pagament manual, pots afegir una nota indicant quin empleat el rebrà.

La propina inclosa al compte quedarà reflectida com a Propines que no són en efectiu a l’informe de torns dels empleats, juntament amb totes les propines dels pagaments amb targeta.

Si has activat l’opció Declara les propines en efectiu a la secció Torns del Tauler de control, els empleats han d’introduir l’import que han rebut en propines durant el torn abans de canviar de càrrec. Per fer el seguiment de les propines en efectiu cal una subscripció a Pla Plus de Square per a restaurants.

Més informació sobre la declaració de propines en efectiu i l’agrupació de les propines amb la gestió dels registres d’hores per als empleats.