Com els clients poden fer un seguiment del seu estat de fidelització

Els clients poden consultar el seu estat de fidelització des de Cash App.

Cash App és una aplicació que et permet enviar, gastar, estalviar i invertir diners de manera segura, fàcil i gratuïta. Amb Cash App, els clients consultar el seu estat de fidelització referent a qualsevol venedor de Square que estigui subscrit a Fidelització Square, així ho tenen més fàcil per poder fer un seguiment dels punts i de les recompenses que reben al teu negoci.

Quan un client completi una transacció a la teva empresa de manera presencial o a través de Factures Square o de Vendes en línia Square, rebrà una notificació per missatge de text en què se’l convidarà a consultar els canvis en el seu estat de fidelització des de Cash App. Si el client no disposa de Cash App, des del missatge se’l redirigirà a una pàgina d’aterratge on podrà consultar més informació sobre Cash App i Fidelització Square, i també s’hi podrà  descarregar l’aplicació a través de l’App Store d’Apple o de Google Play.

A part de consultar el seu estat de fidelització a Cash App, els clients també poden comprovar quants punts han acumulat des del rebut digital (si completen una compra que compleixi els requisits pertinents). També poden fer clic a l’enllaç de la pàgina d’estat de fidelització que hi ha al rebut per consultar més informació sobre el programa, com ara les recompenses disponibles i un registre de la seva activitat.

Nota: en aquests moments, els clients només poden acumular punts quan completin el pagament d’una factura. No poden bescanviar cap recompensa disponible mitjançant els pagaments amb Factures Square. Les recompenses es poden demanar durant el procés de pagament al TPV o a través del teu web de Vendes en línia Square.

Com funciona?

Quan un client s’inscriu al teu programa de fidelització o quan guanya una recompensa, se li envia un missatge de text en què se’l convida a descarregar-se Cash App.

El client configura el seu compte de Cash App amb el número de telèfon. En cas que el seu telèfon de fidelització no estigui vinculat a un compte de Cash App, rebrà un missatge de text amb més informació sobre l’aplicació i sobre com crear un compte per fer un seguiment del seu estat de fidelització.

Si el seu número de telèfon ja està vinculat a un compte de Cash App actiu, podrà consultar el seu estat de fidelització des de Cash App i visitar la pàgina d’estat del comprador per a més informació.

Els clients també rebran notificacions a través de l’aplicació cada vegada que guanyin una recompensa al teu negoci. Els clients poden configurar les notificacions de Cash App directament des de l’aplicació.

Consultar l’estat de fidelització des de Cash App

Els clients poden consultar el seu estat de fidelització des de Cash App. Per fer-ho, hauran de:

1. Obrir Cash App > tocar la icona per consultar la seva Activitat.

2. Fer un toc a un venedor específic de Square per consultar els punts de fidelització i les recompenses que han aconseguit al seu negoci.

3. Tocar el saldo de punts per consultar-ne tots els detalls.

Si el client no vol descarregar Cash App, pot consultar la informació del programa de fidelització a través de la seva pàgina online d’estat del comprador.

Desactivar la integració Cash App

Si no vols que es dirigeixi els clients a Cash App perquè consultin el seu estat de fidelització, pots desactivar aquesta funció directament des del Tauler de control en línia de Square:

1. Inicia la sessió des del Tauler de control en línia de Square > Fidelització.

2. Fes clic a la pestanya Configuració i deshabilita Activa la integració amb l’aplicació Cash App.

3. Prem Desa

Si aquesta integració està desactivada, es dirigirà els clients a una pàgina web on podran consultar els detalls del seu estat de fidelització.

Passi de fidelització digital

Tot i que les targetes de fidelització físiques no estan disponibles actualment, pots fer servir Apple Pay per inscriure’t o registrar-te al programa de fidelització d’un venedor. Rebràs una notificació perquè afegeixis un passi digital de fidelització d’aquesta empresa a l’Apple Wallet a l’iPhone. Un cop hagis fet clic a la notificació, hauràs de verificar la informació de contacte, acceptar les condicions i afegir el passi de fidelització al moneder digital.

Al passi de fidelització digital s’hi mostra el nom de l’empresa, el saldo de punts disponible, la data d’inici de la subscripció i el nom i el número de telèfon del titular del compte. Un cop hagis afegit el passi al moneder, apropa el telèfon per la pantalla del venedor o pel lector de targetes sense contacte quan facis una transacció i així marcaràs la visita al programa de fidelització, acumularàs punts i podràs bescanviar recompenses. Els passis digitals de fidelització també es poden demanar a través dels rebuts digitals i de la pàgina online d’estat del comprador amb el programa de fidelització d’una empresa.

Nota: només es poden afegir passis de fidelització als telèfons amb iOS. Per rebre la notificació que permeti afegir el passi digital de fidelització a un moneder digital, cal que les transaccions es completin en un dispositiu TPV Square amb iOS o en un Square Register.