Guia per començar amb Fidelització Square

Amb Fidelització Square, pots crear un programa digital de recompenses de fidelització que doni incentius als clients amb cada compra i així fer que sempre tornin.

Aquesta guia t’ajudarà a configurar un programa de fidelització, a gestionar-lo i a treure’n el màxim profit.

Crea un Programa de fidelització

En registrar-te a Fidelització Square, els teus clients guanyen punts amb cada compra que facin des de l’aplicació de TPV Square, encara que paguin en efectiu. Per començar a crear-te un Programa de fidelització, tria què guanyaran els clients.

Per acumular punts, els clients no han de rebre cap rebut digital; només cal que introdueixin el seu número de telèfon després del procés de pagament i que acceptin unir-se al Programa de fidelització. Un cop s’hi hagin registrat, cada vegada que guanyin una recompensa rebran un missatge de text amb un enllaç que els dirigirà a una pàgina d’estat del comprador, en què podran veure la seva activitat de fidelització.

A continuació, tria el tipus de programa: pot basar-se en les visites, en l’import gastat, en el tipus d’article o en la categoria.

Configura les recompenses de Fidelització

Per poder revisar les ofertes del Programa de fidelització, primer configura les recompenses. Pots crear-ne fins a 15 tipus únics. Els noms de les recompenses poden tenir fins a 100 caràcters, però et recomanem que no en facis servir més de 50 perquè es vegin millor al TPV, als rebuts i durant el procés d’inscripció dels compradors.

Gestiona el Programa de fidelització

Modifica el Programa de fidelització

Actualitza el Programa de fidelització des de la pàgina Configuració del Tauler de control en línia de Square en qualsevol moment, sense que afecti els punts que ja tenen els clients.

Afegeix nivells al programa de fidelització

Afegeix nivells al programa des del Tauler de control en línia de Square i els clients acumularan punts per obtenir recompenses en funció d’uns nivells predefinits. Més informació sobre com crear un programa de fidelització.

Bescanvia les recompenses

Un cop hagis configurat el Programa de fidelització, amb l’aplicació de Square podràs consultar i bescanviar fàcilment les recompenses dels clients.

Assigna els permisos de Fidelització a l’equip

Pots assignar permisos a l’equip per permetre’ls fer diverses accions al teu compte de Fidelització, com ara consultar informes de fidelització, gestionar les dades dels clients i configurar el programa de fidelització.

Crea una promoció de fidelització

En crear una promoció dintre d’un programa, incentives els clients a tornar al teu negoci per a gaudir d’esdeveniments com ara l’hora feliç o promocions per guanyar recompenses addicionals i fas que augmentin les vendes del negoci. Més informació sobre com promocionar el programa de Fidelització Square.

Gestiona els clients del Programa de fidelització

Inscriu els clients

Un cop hagis configurat i activat el programa de Fidelització i la subscripció, els clients veuran una pantalla després de cada transacció convidant-los a inscriure’s al programa, tant si han obtingut punts com recompenses amb la compra.

Consulta l’estat de fidelització d’un client

Pots fer un seguiment de l’estat de fidelització dels clients des del Directori de clients. Accedint al fil d’activitat del seu perfil, podràs veure quan es va inscriure al programa, els punts i recompenses que ha acumulat, els bescanvis que ha fet i molt més.

Modifica l’estat de fidelització d’un client manualment

Per modificar el total de punts d’un client, cerca el seu perfil al Tauler de control en línia de Square o a l’aplicació de TPV Square i assigna-li la quantitat correcta de punts.

Mostra les recompenses i els cupons del client

Desplaça’t fins a la secció Recompenses al perfil del directori d’un client al Tauler de control en línia de Square per veure els cupons i recompenses que ha obtingut i, si escau, anul·lar-ne algun.

Actualitza el telèfon de fidelització d’un client

Actualitza o corregeix el telèfon de fidelització d’un client des del seu perfil del Directori.

Preus de Fidelització Square

El cost de la subscripció a Fidelització Square es basa en la participació dels teus clients en el programa, així com en el nombre total de Visites de fidelització en tots els punts de venda actius.

Cost mensual per punt de venda Visites de fidelització
40 € Fins a 500
70 € Entre 501 i 1500
100 € Entre 1501 i 10 000
Posa’t en contacte amb l’equip de vendes de Square Més de 10 000

Configura diversos punts de venda: si el teu negoci té més d’un punt de venda, pots crear un Programa de fidelització per a alguns dels punts de venda o per a tots. Els clients poden guanyar punts i bescanviar recompenses en qualsevol dels punts de venda que participen en el programa.