Inici>Primers passos

Configura l’equip amb Square per a comerços

El pla Plus de Square per a comerços inclou funcions bàsiques per organitzar el personal. Registra’t a Accés avançat si necessites eines més avançades per gestionar el personal, com ara targetes d’identificació i conjunts de permisos il·limitats. Si vols fer un seguiment de les hores i de les comissions i programar horaris amb més de 10 dies d’antelació, subscriu-te al pla Plus de Torns Square.  Consulta més informació sobre Square for Retail.

Crea un perfil d’empleat

 1. Ves a Personal > Equip > i, a la llista d’Empleats del Tauler de control en línia de Square, fes clic a Crea un empleat.

 2. Introdueix-ne el nom i la informació personal i fes clic a Desa. Nota: cal una adreça electrònica o un número de telèfon per poder enviar una invitació a l’empleat perquè configuri el compte. 

 3. A Compensació, especifica si l’empleat pot fer hores extres. Això només és necessari si vols fer un seguiment de les hores amb Torns Square. Assigna-li un càrrec o crea’n un i introdueix-ne el sou.

 4. Si vols que l’empleat pugui iniciar la sessió a l’aplicació de Square per acceptar-hi pagaments, registrar-hi l’entrada i la sortida o accedir al Tauler de control en línia de Square, fes clic a Activa els permisos i selecciona o crea un conjunt de permisos al menú desplegable.

  • Si vols que l’empleat pugui iniciar la sessió a l’aplicació de Square i registrar-hi l’entrada i la sortida amb un codi d’accés, introdueix un codi d’accés personalitzat de quatre dígits o fes clic a Genera per crear-ne un d’aleatori.

  • Introdueix l’adreça electrònica que farà servir per iniciar la sessió. L’empleat rebrà una invitació per crear una contrasenya per al compte.

  • Si un empleat té accés tant a l’aplicació de Square com al Tauler de control en línia de Square, necessitarà un codi d’accés personal i una adreça electrònica per iniciar la sessió.

 5. Quan hagis acabat, fes clic a Desa.

Si escau, l’empleat rebrà una invitació per correu electrònic o missatge de text per crear les credencials i accedir al Tauler de control en línia de Square o a l’aplicació de TPV Square al seu dispositiu personal.

Permisos de l’equip

Els empleats poden tenir permisos per fer servir el TPV, fer un seguiment de les seves hores i crear informes de mà d’obra.

Crea un conjunt de permisos per a l’equip

 1. Inicia la sessió al Tauler de control en línia de Square i ves a Personal > Equip > Permisos.

 2. Fes clic a + Conjunt de permisos.

 3. Selecciona un nivell d’accés i fes clic a Següent.

  • Estàndard: inclou permisos bàsics per processar transaccions al TPV. Ideal per a molts membres de l’equip, com ara caixers, baristes, proveïdors de serveis i personal de sala.

  • Avançat: inclou permisos més avançats, com ara cancel·lar una venda, actualitzar l’inventari i gestionar els torns. La millor opció per als empleats amb càrrecs com ara cap de torn, gerent i personal de recepció.

  • Complet: activa tots els permisos excepte la gestió de les transferències i els comptes bancaris. Una molt bona opció per a copropietaris, directors generals i altres empleats de l’equip d’administració.

 4. Introdueix un nom per al conjunt de permisos, com ara Caixer o Repartidor.

 5. Selecciona els permisos corresponents per a cada conjunt.

 6. Fes clic a Desa.

Un cop creat, podràs assignar-lo a qualsevol empleat des del seu perfil.

Nota: no tots els permisos que es mostren a la llista es poden aplicar a Square per a comerços.

A la taula que trobaràs a continuació hi pots consultar alguns dels permisos de l’equip més habituals que fan servir els comerços.

Permís Gerent Caixer
Mostra totes les transaccions de vendes completades de tots els empleats ACTIVAT DESACTIVAT
Aplica descomptes limitats i cortesies a una transacció ACTIVAT DESACTIVAT
Cancel·la les transaccions ACTIVAT DESACTIVAT
Configura el procés de pagament ACTIVAT DESACTIVAT
Articles, per a tots els punts de venda DESACTIVAT DESACTIVAT
Modifica els impostos manualment durant una transacció ACTIVAT DESACTIVAT
Tramita els reembossaments ACTIVAT ACTIVAT
Accés total a les factures ACTIVAT DESACTIVAT
Consultar, modificar, crear i eliminar dades del Directori de clients ACTIVAT DESACTIVAT
Actualitza l’estat de fidelització del client ACTIVAT DESACTIVAT
Transfereix fons amb una transferència instantània ACTIVAT DESACTIVAT
Mostra tots els informes de vendes i transaccions al Tauler de control ACTIVAT ACTIVAT

Torns Square

Un cop hagis configurat els empleats i els conjunts de permisos, podràs programar els seus horaris amb Torns Square. Per activar Torns Square, tria el pla Gratuït o un de pagament a la secció Torns del Tauler de control. Assegura’t d’anar al Tauler de control en línia de Square per activar a la configuració del dispositiu.

Consulta més informació sobre la codis de dispositiu i com començar amb la Gestió de torns.

No trobes el que necessites?