Actualitzacions del sistema

Estem tenint problemes que poden afectar els serveis de Square que necessites. Continuarem actualitzant la nostra pàgina d’estat amb més informació.

Inici>Comença

Configura els empleats amb Square per a comerços

El Cost de la subscripció mensual al pla Plus de Square per a comerços inclou accés complet a Gestió d’equips i al Pla Plus de Torns Square. Gestió d’equips et permet crear perfils d’empleat en diversos punts de venda i limitar les accions que els empleats poden dur a terme tant a l’aplicació de Square per a comerços com al Tauler de control en línia de Square. Torns Square, per la seva banda, et permet programar els torns dels empleats, fer un seguiment dels horaris i obtenir informes del cost de la mà d’obra.

Nota: el pla Plus d’Equips i el pla Plus de Torns no estan inclosos en el pla Gratuït de Square per a comerços. Si cal, pots fer servir el pla gratuït de cadascun dels serveis amb el pla Gratuït de Square per a comerços, o bé subscriure’t a les versions de pagament de cadascun dels serveis per accedir a més funcions. Aquí trobaràs més informació sobre les diferències entre el Pla Gratuït i pla Plus de Square per a comerços.

Crea un nou perfil d’empleat

 1. A la llista de Personal > Equip >Empleats al Tauler de control en línia de Square, fes clic a Crea un empleat.

 2. Introdueix el nom i la informació personal de l’empleat > Desa.

 3. A Compensació, selecciona si aquest empleat està exempt d’hores extres. Només ho has de fer si vols fer un seguiment de les hores amb Torns Square. Crea o assigna-li un càrrec i introdueix-ne el sou.

 4. Si vols que l’empleat pugui iniciar la sessió a l’aplicació de Square per acceptar pagaments, registrar les entrades i sortides a l’aplicació o accedir al Tauler de control en línia de Square, fes clic a Activa els permisos i selecciona o crea un conjunt de permisos al menú desplegable.

  • Per deixar que l’empleat iniciï la sessió a l’aplicació de Square i registri l’entrada i la sortida fent servir una contrasenya, introdueix una contrasenya personalitzada de 4 dígits o fes clic a Genera per crear-ne una a l’atzar.

  • Si el conjunt de permisos de l’empleat li permet accedir al Tauler de control de Square o a l’aplicació de Square al seu dispositiu, introdueix l’adreça electrònica que farà servir per iniciar la sessió. L’empleat rebrà un correu electrònic indicant-li que creï una contrasenya per al seu compte.

  • Si a un empleat se li ha concedit accés tant a l’aplicació de Square com al Tauler de control en línia de Square, necessitarà una contrasenya i una adreça electrònica personals per iniciar la sessió.

 5. Quan hagis acabat, fes clic a Desa.

Si s’escau, l’empleat rebrà una invitació per correu electrònic per crear l’inici de sessió al seu dispositiu personal per accedir al Tauler de control en línia de Square o a l’aplicació de TPV Square.

Nota: les contrasenyes de l’equip no estan disponibles amb la subscripció a Gestió d’equips inclosa en el pla Plus de Square per a comerços. Els empleats han d’iniciar i tancar la sessió i registrar l’entrada i la sortida amb el codi d’accés individual de 4 dígits.

Permisos de l’equip

Els empleats poden rebre permisos per al TPV, fer un seguiment de les seves hores i aparèixer als informes de mà d’obra.

Crea un nou conjunt de permisos de l’equip

 1. Inicia la sessió a Personal > Equip al Tauler de control en línia de Square > Permisos.

 2. Fes clic a Crea un conjunt de permisos i introdueix un nom per al conjunt (p. ex., caixer, encarregat o repartidor).

 3. Marca la casella per a cada permís que vulguis que tingui l’empleat.

 4. Fes clic a Continua i selecciona on vols que l’empleat tingui accés:

  • TPV compartits: permet que l’empleat accedeixi al TPV amb una contrasenya de 4 dígits (p. ex., quan diversos empleats comparteixen el mateix TPV).

  • TPV mòbil: permet que l’empleat iniciï la sessió a l’aplicació de Square amb la seva adreça electrònica i contrasenya al seu dispositiu (p. ex., els empleats que accepten pagaments des de qualsevol lloc).

  • Tauler de control: permet que l’empleat iniciï la sessió al Tauler de control en línia de Square amb la seva pròpia adreça electrònica i contrasenya.

 5. Fes clic a Desa.

Un cop creat, es pot assignar qualsevol empleat a aquest conjunt de permisos des del seu perfil.

Tingues en compte que no tots els permisos de la llista de permisos es podran aplicar a Square per a comerços.

Consulta la taula que trobaràs a continuació, on trobaràs alguns dels permisos més habituals que fan servir els comerços.

Permís Administrador Caixer
Mostra totes les vendes completades de tots els empleats ACTIVAT DESACTIVAT
Aplica descomptes restringits i articles de cortesia a una transacció ACTIVAT DESACTIVAT
Cancel·la transaccions ACTIVAT DESACTIVAT
Configura el procés de pagament ACTIVAT DESACTIVAT
Articles - per a tots els punts de venda DESACTIVAT DESACTIVAT
Modifica els impostos manualment en una transacció ACTIVAT DESACTIVAT
Tramita els reembossaments ACTIVAT ACTIVAT
Accés complet a les factures ACTIVAT DESACTIVAT
Consultar, modificar, crear i eliminar dades del Directori de clients ACTIVAT DESACTIVAT
Actualitza l’estat de fidelització del client ACTIVAT DESACTIVAT
Transfereix fons amb una transferència instantània ACTIVAT DESACTIVAT
Mostra tots els informes de vendes i transaccions al Tauler de control ACTIVAT ACTIVAT

Torns

Un cop hagis configurat els empleats i els conjunts de permisos, podràs fer un seguiment de les hores treballades amb Torns Square. Per activar Torns Square, tria la versió gratuïta o de pagament a la secció de Torns del Tauler de control. Aquí trobaràs més informació sobre com començar amb Gestió de torns.