Configura els empleats amb Square per a comerços

Amb la Cost de la subscripció mensual al pla Plus de Square per a comerços, tens accés complet a Gestió d’equips. Gestió d’equips et permet crear perfils d’empleats per a diversos punts de venda i limitar les accions que poden dur a terme des de l’aplicació de Comerços i del Tauler de control en línia de Square.

Nota: Equips Plus no està inclòs al pla Gratuït de Square per a comerços. Si cal, pots fer servir el Pla Gratuït de Gestió d’equips amb el pla Gratuït de Square per a comerços, o bé Equips Plus per 25 € + IVA al mes per punt de venda. Consulta més informació sobre les diferències entre el Pla Gratuït i pla Plus de Square per a comerços.

Crea un nou perfil d’empleat

1. A la llista de Personal > Equip >Empleats al Tauler de control en línia de Square, fes clic a Crea un empleat.

2. Introdueix el nom i la informació personal de l’empleat > Desa.

3. A Compensació, selecciona si aquest empleat està exempt d’hores extres. Només ho has de fer si vols seguiment dels torns amb Square. Crea o assigna-li un càrrec i introdueix-ne el sou.

4. Si vols que l’empleat pugui iniciar la sessió a l’aplicació de Square per acceptar pagaments, registrar les entrades i sortides a l’aplicació o accedir al Tauler de control en línia de Square, fes clic a Activa els permisos i selecciona o crea un conjunt de permisos al menú desplegable.

• Per deixar que l’empleat iniciï la sessió a l’aplicació de Square i registri l’entrada i la sortida fent servir una contrasenya, introdueix una contrasenya personalitzada de 4 dígits o fes clic a Genera per crear-ne una a l’atzar.

• Si el conjunt de permisos de l’empleat li permet accedir al Tauler de control de Square o a l’aplicació de Square al seu dispositiu, introdueix l’adreça electrònica que farà servir per iniciar la sessió. L’empleat rebrà un correu electrònic indicant-li que creï una contrasenya per al seu compte.

• Si a un empleat se li ha concedit accés tant a l’aplicació de Square com al Tauler de control en línia de Square, necessitarà una contrasenya i una adreça electrònica personals per iniciar la sessió.

5. Quan hagis acabat, fes clic a Desa.

Si s’escau, l’empleat rebrà una invitació per correu electrònic per crear l’inici de sessió al seu dispositiu personal per accedir al Tauler de control en línia de Square o a l’aplicació de TPV Square.

Permisos de l’equip

Els empleats poden rebre permisos per al TPV, fer un seguiment de les seves hores i aparèixer als informes de mà d’obra.

Crea un nou conjunt de permisos de l’equip

1. Inicia la sessió a Personal > Equip al Tauler de control en línia de Square > Permisos.

2. Fes clic a Crea un conjunt de permisos i introdueix un nom per al conjunt (p. ex., caixer, encarregat o repartidor).

3. Marca la casella per a cada permís que vulguis que tingui l’empleat.

4. Fes clic a Continua i selecciona on vols que l’empleat tingui accés:

• TPV compartits: permet que l’empleat accedeixi al TPV amb una contrasenya de 4 dígits (p. ex., quan diversos empleats comparteixen el mateix TPV).

• TPV mòbil: permet que l’empleat iniciï la sessió a l’aplicació de Square amb la seva adreça electrònica i contrasenya al seu dispositiu (p. ex., els empleats que accepten pagaments des de qualsevol lloc).

• Tauler de control: permet que l’empleat iniciï la sessió al Tauler de control en línia de Square amb la seva pròpia adreça electrònica i contrasenya.

5. Fes clic a Desa.

Un cop creat, es pot assignar qualsevol empleat a aquest conjunt de permisos des del seu perfil.

Tingues en compte que no tots els permisos de la llista de permisos es podran aplicar a Square per a comerços.

Consulta la taula que trobaràs a continuació, on trobaràs alguns dels permisos més habituals que fan servir els comerços.

Permís Administrador Caixer
Mostra totes les vendes completades de tots els empleats ACTIVAT DESACTIVAT
Aplica descomptes restringits i articles de cortesia a una transacció ACTIVAT DESACTIVAT
Cancel·la les transaccions ACTIVAT DESACTIVAT
Configura el procés de pagament ACTIVAT DESACTIVAT
Articles - per a tots els punts de venda DESACTIVAT DESACTIVAT
Modifica els impostos manualment en una transacció ACTIVAT DESACTIVAT
Tramita els reembossaments ACTIVAT ACTIVAT
Accés complet a les factures ACTIVAT DESACTIVAT
Mostra, modifica, crea i elimina dades del Directori de clients ACTIVAT DESACTIVAT
Actualitza l’estat de fidelització del client ACTIVAT DESACTIVAT
Transfereix fons amb una transferència instantània ACTIVAT DESACTIVAT
Mostra tots els informes de vendes i transaccions al Tauler de control ACTIVAT ACTIVAT

Torns

Un cop hagis configurat els empleats i els conjunts de permisos, podràs fer un seguiment de les seves hores treballades amb Gestió de torns de Square. Per activar Gestió de torns, hauràs d’anar al Tauler de control en línia de Square per activar a la configuració del dispositiu.

Aquí tens més informació sobre els codis de dispositiu i sobre com començar amb Gestió de torns.