Actualitzacions del sistema

Estem tenint problemes que poden afectar els serveis de Square que necessites. Continuarem actualitzant la nostra pàgina d’estat amb més informació.

Torna a l’inici

Promociona les targetes regal electròniques

Vincula al teu lloc web de comandes des del perfil d’empresa de Google

Els clients que cerquin el teu negoci a Google poden comprar fàcilment targetes regal electròniques quan enllaces al teu lloc web de comandes de targetes regal electròniques de Square des del Perfil d’empresa de Google.

Per enllaçar al teu lloc web de comandes de targetes regal electròniques de Square des del perfil d’empresa de Google:

 1. Ves a Pagaments > la secció de Targetes regal electròniques del Tauler de control en línia de Square

 2. Copia l’URL que porta al lloc web de comandes de targetes regal electròniques personalitzades, es troba a sota del commutador de Ven targetes regal electròniques en línia.

 3. A l’ordinador, inicia la sessió al Perfil de Google Business i segueix estos pasos per afegir l’enllaç al lloc de comandes de targetes regal electròniques de Square des del perfil d’empresa de Google.

Consulta más información en la publicación del blog de Google sobre com afegir un enllaç al lloc de comandes de targetes regal electròniques des del perfil d’empresa de Google.

Ofereix promocions i descomptes de targetes regal electròniques

Crea una promoció per animar els clients a comprar targetes regal electròniques amb descompte. Pots deixar-la disponible per a tothom que visiti la pàgina de comandes de les targetes regal electròniques o posar-la a disposició dels clients que tinguin un codi de promoció.

Nota: hauràs d’acabar de configurar las tarjetas regalo electrónicas i publicar el lloc de comandes abans de crear qualsevol promoció.

Tipus de promocions:

 • Promoció: es crearà un descompte d’una quantitat concreta o un percentatge, disponible per a tots els visitants de la pàgina de comandes de les targetes regal electròniques.

 • Codi de promoció: es crearà una promoció per un període de temps concret, només disponible per als clients amb el codi promocional. Nota: els codis promocionals han de tenir entre 4 i 20 caràcters.

Crea una promoció

Per crear una promoció:

 1. Inicia la sessió a Pagaments > la secció de Targetes regal del Panel de control en línea de Square > Targetes regal electròniques.

 2. Fes clic a Promoció > Crea un codi.

 3. Tria si vols oferir un descompte d’una quantitat concreta o un percentatge. Si ofereixes un percentatge, pots definir l’import màxim del descompte. Per als descomptes en quantitats concretes, pots definir un import mínim per activar-lo.

 4. Desa.

Per aturar una promoció, desactiva el botó Activa.

Crea un codi de promoció

Per crear un codi de promoció:

 1. Inicia la sessió a Pagaments > la secció de Targetes regal del Panel de control en línea de Square > Targetes regal electròniques.

 2. Fes clic a Codi de promoció.

 3. Introdueix un codi promocional que tingui entre 4 i 20 caràcters.

 4. Tria si vols oferir un descompte d’una quantitat concreta o un percentatge. Si ofereixes un percentatge, pots definir l’import màxim del descompte. Per als descomptes en quantitats concretes, pots definir un import mínim per activar-lo.

 5. Selecciona una data de venciment opcional per a aquesta promoció.

 6. Desa.

Pots aturar un codi de promoció en qualsevol moment fent clic als tres punts del menú d’accions de la dreta de la informació del codi i fent clic a Acaba.