Configura el TPV amb Square per a comerços

Amb Pla Gratuït i pla Plus de Square per a comerços, tindràs l’opció d’iniciar la sessió amb la teva adreça electrònica i contrasenya o bé crear un codi de dispositiu per a iniciar la sessió al dispositiu. Un codi de dispositiu només es pot fer servir en un únic dispositiu, de manera que si tens diverses caixes en un punt de venda, crea un codi únic per a cada dispositiu que amb què fas servir el pla Plus de Square per a comerços. Un cop hagis creat un codi de dispositiu, podràs iniciar la sessió i començar a acceptar pagaments. Si fas servir la mateixa configuració per a diversos dispositius, pots crear grups per a optimitzar el procés de configuració dels TPV.

Si acabes de començar amb Square per a comerços, més informació sobre com configurar el compte. També pots consultar més detalls sobre les diferències entre Pla Gratuït i pla Plus de Square per a comerços.

Crea un dispositiu

Per començar:

1. Inicia la sessió a TPV > fes clic a Crea un dispositiu nou.

2. Fes clic a Comerços > tria la configuració del dispositiu > Crea.

3. Introdueix el teu número de telèfon o adreça electrònica per rebre un missatge amb una còpia del nou codi del dispositiu.

4. Fes servir el nou codi del dispositiu per iniciar la sessió a l’aplicació per a comerços.

Nota: guarda el nou codi del dispositiu en un lloc segur, ja que el necessitaràs per a iniciar la sessió a l’aplicació per a comerços.

Crea una configuració compartida entre dispositius

Si tens previst fer servir la mateixa configuració del dispositiu per a diversos TPV, pots crear una configuració compartida per ajudar-te a posar a punt els dispositius en un tres i no res. Per poder localitzar, gestionar i actualitzar els dispositius, cerca per nom del dispositiu o filtra per punt de venda per començar.

Nota: si inicies la sessió amb la teva adreça electrònica i contrasenya i només tens un punt de venda i un dispositiu, l’inici de sessió et durà a aquest punt de venda per defecte. Square farà servir la configuració específica del dispositiu cada vegada que iniciïs la sessió amb les mateixes credencials. També tindràs accés a una varietat més àmplia de paràmetres al TPV per a comerços, com ara les que hi ha a la .

Si tens més d’un dispositiu i punt de venda, crearàs una configuració compartida per a dispositius. Gestionaràs els dispositius i com s’hi accedeix mitjançant el Tauler de control.

Per crear una configuració compartida per a dispositius:

1. Fes clic al dispositiu que hagis creat > activa Gestiona el dispositiu des de la configuració compartida.

2. Introdueix l’Àlies de la configuració.

3. Selecciona Crea una configuració nova. Ajusta tots els paràmetres, com ara el tipus de rebut, la propina o les preferències de gestió de l’efectiu.

4. Fes clic a Crea.

Un cop hagis acabat de configurar el dispositiu compartit, veuràs l’opció d’afegir qualsevol dispositiu als grups que hagis creat, com per exemple els dispositius existents.

actualitza un dispositiu existent per accedir al grup de configuració compartida:

1. Fes clic al dispositiu que vols actualitzar > activa Gestiona el dispositiu amb la configuració compartida.

2. Escull Selecciona la configuració. Pots seleccionar un grup de configuració existent o crear una nova configuració compartida.

3. Fes clic a Desa.

Els dispositius que no estiguin assignats a cap grup de configuració compartida es mostraran per ordre alfabètic a Altres dispositius.

Gestió d’equips i Torns Square

La subscripció al pla Plus de Square per a comerços inclou l’accés complet al Gestió d’equips (Equips Plus) i al Pla Plus de Torns Square. Nota: el pla Plus d’Equips i el pla Plus de Torns no estan inclosos al Pla Gratuït de Square per a comerços, però les funcions bàsiques de Gestió d’equips són gratuïtes amb qualsevol compte de Square. A més, Torns Square està disponible gratuïtament per a equips de fins a 5 membres.

A la Pestanya del TPV:

Determina com interactuen els empleats amb l’aplicació per a comerços, com per exemple si vols que registrin l’entrada i la sortida per poder fer un seguiment de les seves hores, o si vols establir un temps d’espera de sessió que requereixi introduir la contrasenya després d’un temps d’inactivitat al TPV per a comerços.

Accepta propines

Quan la propina està activada, els clients poden afegir-ne una a la seva compra. Pots triar si vols afegir opcions de propina a la pantalla de la signatura o mostrar-les en una pantalla de propina independent. També pots escollir entre les quantitats intel·ligents suggerides o els percentatges, i oferir als clients l’opció d’introduir una propina personalitzada.

Aquesta configuració et permet gestionar una caixa, fent un seguiment de l’efectiu afegit o extret de la caixa fora de les transaccions o reembossaments, entre altres aspectes. Així, la funció Afegeix ingressos i despeses estarà disponible al menú Més de l’aplicació de Square per a comerços, independentment de la versió que facis servir (pla Gratuït o pla Plus). Pots establir un import d’efectiu inicial predeterminat i personalitzar la configuració per a imprimir un informe d’efectiu un cop es tanqui la caixa o que s’enviï automàticament a l’adreça electrònica de l’empleat que indiquis.

Pots consultar més informació sobre Gestió de caixa amb Square per a comerços.