Actualitzacions del sistema

Estem tenint problemes que poden afectar els serveis de Square que necessites. Continuarem actualitzant la nostra pàgina d’estat amb més informació.

Torna a l’inici

Resoldre problemes amb la importació de la Col·lecció d’articles

Si tens dificultats amb importar la col·lecció d’articles, és possible que tinguis un problema amb el full de càlcul d’Excel (XLSX) o el de valors separats per comes (CSV).

Resoldre problemes amb l’eina d’importació d’articles

Format general

Prova aquests passos per resoldre problemes habituals de format:

 • Assegura’t que fas servir la plantilla més actualitzada del Tauler de control. Per accedir-hi, ves a Articles > fes clic a Accions > Importa la col·lecció i selecciona la teva opció > fes clic a Següent > Descarrega la nostra plantilla.

 • Comprova que el fitxer es desa en format XLSX o CSV. L’eina d’importació d’articles no funcionarà amb XLS, XLSM o qualsevol altre tipus de fitxer.

 • No canviïs res a la columna Testimoni ni eliminis les columnes buides quan modifiquis la plantilla.

 • No canviïs el nom del fitxer.

 • Elimina qualsevol coma que hagis afegit al fitxer (pots afegir-les de nou als noms dels articles, les descripcions, conjunts d’opcions o els modificadors després de tornar-los a importar a la col·lecció).

 • Comprova que tots els articles tinguin noms únics.

Si ets transferir col·leccions d’articles entre comptes de Square, els tipus impositius i els modificadors de la nova col·lecció s’han de crear manualment.

Nombre d’articles

L’eina d’importació d’articles admet fins a 30 000 articles en una única càrrega. Si necessites penjar-ne més de 30 000, pots importar diversos fitxers important primer un fitxer sol. Després, importa els restants mitjançant l’opció Modifica en comptes de Substitueix tots els articles. Si encara tens problemes, pots anar a posa’t en contacte amb nosaltres per rebre ajuda.

Navegador

Per obtenir els millors resultats, fes servir un navegador compatible, com ara Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari 6 o posterior, o Microsoft Edge. Si tens problemes amb el navegador, prova això: consells per solucionar problemes.

Errors amb les SKU

Si fas servir el format de fitxer CSV i reps un error d’SKU, comprova el fitxer d’importació per veure si les dades de la columna SKU tenen un format en notació científica, per exemple 2,68435E+17. Si veus això, segueix els passos següents:

 1. Amb el CSV d’importació d’articles obert, selecciona la columna SKU perquè quedi ressaltada.

 2. Fes clic amb el botó dret a la columna > selecciona Format de les cel·les.

 3. Selecciona Número > i canvia els decimals a 0.

 4. Fes clic a D’acord.

 5. Fes clic a Fitxer > Desa com a i assegura’t que el format del fitxer es desa com a valors separats per comes (CSV).

 6. Fes clic a Desa.

 7. Importa aquest fitxer nou al Tauler de control en línia de Square.

Format de l’SKU

Nota: el següent punt només t’afecta si s’importa amb format de fitxer CSV, no d’Excel (XLSX).

Tot i que pots importar les dades CSV a un full de càlcul, si la teva col·lecció d’articles conté SKU no obris el fitxer CSV directament, ja que alguns editors de fulls de càlcul (com Excel, Numbers, etc.) modificaran les SKU sense avisar; poden eliminar els 0 inicials (per exemple, 0012345 es convertirà en 12345) o fer la conversió de les SKU a notació científica (per exemple, 12345678999 passarà a 1,2346E+10).

Tot i que et recomanem evitar l’ús d’SKU que comencin per 0, a continuació es mostren alguns consells per ajudar-te amb els problemes habituals de format.

Importa dades CSV a Microsoft Excel

 1. Crea un nou full de càlcul a Microsoft Excel.

 2. Al menú principal, selecciona Arxiu i després Importa.

 3. Selecciona Fitxer CSV i fes clic a Importa.

 4. Tria el fitxer CSV que has exportat des de la col·lecció d’articles i fes clic a Obtén dades.

 5. Apareixerà l’assistent d’importació.

  • Fes clic a Següent i assegura’t que només estigui marcat el delimitador Coma i torna a fer clic a Següent.

  • Desplaça’t fins a la columna SKU (fes clic per seleccionar la columna SKU) i canvia el format de dades de la columna a Text.

  • Prem Finalitza.

 6. Tria l’opció Full nou i prem D’acord per completar la importació.

Format del fitxer Importa/exporta

Square utilitza fitxers de format d’Excel (XLSX) i de valors separats per comes (CSV) per permetre la importació i exportació massiva de la teva col·lecció i inventari d’articles.

Nota: ha canviat el format del fitxer per a la importació/exportació per admetre una col·lecció d’articles amb més complexitats i millorar la compatibilitat amb diversos punts de venda.

Abans d’intentar importar canvis a la teva col·lecció, et recomanem que exportis una còpia nova de la col·lecció d’articles al format de fitxer nou. Si necessites tornar a una versió recent de la col·lecció, pots desfer una importació d’articles des de la pàgina Articles del Tauler de control en línia de Square > Accions > Desfés el catàleg.

Consulta la taula de descripcions dels camps d’exportació de fitxers anterior per obtenir més detalls sobre les columnes del format de fitxer d’importació/exportació.

Nota: si intentes transferir col·leccions entre comptes, hauràs de tenir en compte aquests passos addicionals.