Actualitzacions del sistema

Estem tenint problemes que poden afectar els serveis de Square que necessites. Continuarem actualitzant la nostra pàgina d’estat amb més informació.

Torna a l’inici

Fes un seguiment de l’inventari amb Square

Per crear una experiència de pagament perfecta per als teus clients, pots fer un seguiment de l’inventari a l’aplicació TPV Square, al Tauler de control en línia de Square o al lloc web de Vendes en línia Square. Fer un seguiment de l’inventari i gestionar-lo t’ajudarà a evitar vendre articles que no tens i permetrà que els clients només comprin els productes o serveis disponibles.

Fes un seguiment de l’inventari amb les notificacions d’existències

Si el recompte d’existències disponibles d’un article cau per sota del llindar d’alerta, es genera una notificació d’existències baixes que es pot mostrar de dues maneres:

 • A Col·lecció d’articles, les notificacions d’existències baixes es mostren a la columna Notificacions d’existències per als articles que tinguin activades les notificacions.

 • Els correus electrònics de notificació d’existències s’envien cada dia a l’adreça electrònica associada amb el teu compte de Square si algun article que tingui les notificacions activades queda per sota del llindar d’alerta. El correu electrònic inclourà tots els articles que han caigut per sota d’aquest llindar tant aquell mateix dia com els dies anteriors.

Notificacions per correu electrònic

Pots desactivar les notificacions per correu electrònic d’un article desmarcant-ne la casella de Notificacions. A més, pots configurar-les per correu electrònic des de la pestanya de notificacions per correu al tauler de control en línia.

Inventari a l’aplicació de Square

Quan completes una venda amb Square, les existències de l’inventari es redueixen automàticament per indicar la quantitat d’articles actualitzada. Els articles exhaurits no bloquejaran cap venda per a les compres acceptades amb Square. L’inventari s’actualitzarà amb exactitud al Tauler de control en línia de Square, però encara podràs completar vendes d’articles exhaurits.

Consulta i modifica l’inventari a l’aplicació de Square

Pots veure la quantitat d’existències d’un article concret i fer-hi ajustos directament a l’aplicació de TPV Square.

 1. A la barra de navegació, toca Més > Articles.

 2. Crea o selecciona un article existent.

 3. Introdueix una quantitat d’existències a la informació de l’article o toca Preus, mides o SKU per afegir existències a un article amb diverses variants.

 4. Per ajustar les existències, toca la quantitat, selecciona un motiu i introdueix la quantitat que cal ajustar.

 5. Toca Desa.

Consell: també pots anar directament al pas 3 en mantenir premut un article a la quadrícula d’articles de l’aplicació.

Inventari per a factures

La gestió de l’inventari per factures permet afegir recomptes de disponibilitat per a variants, la qual cosa es coneix com a “existències amb compromís”, a determinats punts de venda per reduir les existències automàticament quan es creï una factura. Aquesta funció ajuda a evitar vendre existències no disponibles abans que el client pagui la factura.

Quan es creï una factura nova, se t’advertirà si no tens prou existències disponibles per vendre al punt de venda seleccionat. Pots consultar quines factures o comandes de Vendes en línia Square estan vinculades a les existències amb compromís a Partides.

Per activar la gestió de l’inventari per factures:

 1. Ves a Articles i comandes > Articles al Tauler de control en línia de Square.

 2. Fes clic a Configuració > Inventory.

 3. Activa Ajusta els nivells d’inventari a través de les factures.

 4. Tria els punts de venda aplicable o selecciona Tots els punts de venda.

 5. Fes clic a Desa.

D’ara endavant, veuràs un bàner taronja si no hi ha prou existències disponibles per als articles de la factura o si s’han exhaurit. Si els nivells d’inventari han canviat o has rebut existències noves, fes clic a Gestiona les existències per actualitzar l’inventari abans d’enviar la factura.