Actualitzacions del sistema

Estem tenint problemes que poden afectar els serveis de Square que necessites. Continuarem actualitzant la nostra pàgina d’estat amb més informació.

Torna a l’inici

Fes un seguiment de l’inventari amb Square

Per crear una experiència de pagament perfecta per als teus clients, pots fer un seguiment de l’inventari a l’aplicació TPV Square, al Tauler de control en línia de Square o al lloc web de Vendes en línia Square. Fer un seguiment de l’inventari i gestionar-lo t’ajudarà a evitar vendre articles que no tens i permetrà que els clients només comprin els productes o serveis disponibles.

Fes un seguiment de l’inventari amb les notificacions d’existències

Si el recompte d’existències disponibles d’un article cau per sota del llindar d’alerta, es genera una notificació d’existències baixes que es pot mostrar de dues maneres:

 • A Col·lecció d’articles, les notificacions d’existències baixes es mostren a la columna Notificacions d’existències per als articles que tinguin activades les notificacions.

 • Els correus electrònics de notificació d’existències s’envien cada dia a l’adreça electrònica associada al teu compte de Square si algun article que tingui activades les notificacions baixa per sota del llindar d’alerta. El correu electrònic inclourà tots els articles que han baixat per sota d’aquest llindar tant el mateix dia com els dies anteriors.

Notificacions per correu electrònic

Inventari a l’aplicació de Square

Quan completes una venda amb Square, les existències de l’inventari es redueixen automàticament per indicar la quantitat d’articles actualitzada. Els articles exhaurits no bloquejaran cap venda per a les compres acceptades amb Square. L’inventari s’actualitzarà amb exactitud al Tauler de control en línia de Square, però encara podràs completar vendes d’articles exhaurits.

Consulta i modifica l’inventari a l’aplicació de Square

Pots veure la quantitat d’existències d’un article concret i fer-hi ajustos directament a l’aplicació de TPV Square.

 1. A la barra de navegació, toca Més > Articles.

 2. Crea o selecciona un article existent.

 3. Introdueix una quantitat d’existències a la informació de l’article o toca Preus, mides o SKU per afegir existències a un article amb diverses variants.

 4. Per ajustar les existències, toca la quantitat, selecciona un motiu i introdueix la quantitat que cal ajustar.

 5. Toca Desa.

Un consell: també pots anar directament al pas 3 mantenint premut un article de la quadrícula d’articles de l’aplicació.

Inventari per a Factures

La gestió de l’inventari de Factures permet afegir recomptes de disponibilitat de variants (també anomenats «existències compromeses») a determinats punts de venda per reduir-ne automàticament les existències quan es crea una factura. Aquesta funció ajuda a evitar vendre existències no disponibles abans que el client pagui la factura.

En el moment de crear una factura nova, t’arribarà un avís si no hi ha prou existències disponibles al punt de venda seleccionat. A Partides, pots identificar les factures o comandes de Vendes en línia Square que tenen existències compromeses.

Per habilitar aquesta funció:

 1. Ves a Articles i comandes> Articles al Tauler de control en línia de Square.

 2. Fes clic a Configuració > Inventari.

 3. Habilita l’opció Activa la gestió de l’inventari per a factures.

 4. Tria els punts de venda que pertoquin o selecciona Tots els punts de venda.

 5. Fes clic a Desa.

D’ara endavant, veuràs un bàner taronja si no hi ha prou existències disponibles per als articles de la factura o si s’han esgotat. Si els nivells d’existències han canviat o n’has rebut de noves, fes clic a Gestiona les existències per actualitzar l’inventari abans d’enviar la factura.