Actualitzacions del sistema

Estem tenint problemes que poden afectar els serveis de Square que necessites. Continuarem actualitzant la nostra pàgina d’estat amb més informació.

Torna a l’inici

Fes un seguiment de l’inventari amb Square

Per crear una experiència de pagament perfecta per als teus clients, pots fer un seguiment de l’inventari des de l’aplicació de TPV Square, del Tauler de control en línia de Square o del lloc web de Vendes en línia Square. Fer un seguiment de l’inventari i gestionar-lo t’ajudarà a evitar vendre articles que no tens i permetrà que els clients només comprin els productes o serveis disponibles.

Fes un seguiment de l’inventari amb les notificacions d’existències

Si el recompte d’existències disponibles d’un article baixa per sota del llindar d’alerta, es genera una notificació d’existències baixes que es pot mostrar de dues maneres:

 • A Col·lecció d’articles, les notificacions d’existències baixes es mostren a la columna Notificacions d’existències per als articles que tinguin activades les notificacions.

 • Els correus electrònics de notificació d’existències s’envien cada dia a l’adreça electrònica associada al teu compte de Square en cas que algun article que tingui activades les notificacions baixi per sota del llindar d’alerta. El correu electrònic inclourà tots els articles que han baixat per sota d’aquest llindar tant el mateix dia com els dies anteriors.

Notificacions per correu electrònic

Pots desactivar les notificacions per correu electrònic d’un article desmarcant-ne la casella de Notificacions. També pots configurar-les de la pestanya de notificacions per correu al Tauler de control en línia.

Inventari a l’aplicació de Square

Quan completes una venda amb Square, les existències de l’inventari es redueixen automàticament per indicar la quantitat d’articles actualitzada. Els articles exhaurits no bloquejaran cap venda per a les compres acceptades amb Square. L’inventari s’actualitzarà amb exactitud tant al TPV com al Tauler de control en línia de Square, però encara podràs completar vendes d’articles exhaurits.

Reserva inventari per a les comandes no pagades

Fes un seguiment de l’inventari en funció de:

 • Articles disponibles per a la venda en qualsevol moment

 • Articles inclosos en comandes obertes (no pagades)

 • Articles de l’inventari general

Si tens activat el seguiment d’inventari, pots tenir clares les existències i el nombre d’articles disponibles per a la venda. Quan afegeixis variants d’article a una comanda oberta i l’enviïs a la cuina, les variants es marcaran com a Compromeses i el recompte de Disponible per a la venda disminuirà segons el nombre d’unitats afegides a la comanda. Quan s’enviïn variants d’articles a la cuina, deixaran d’estar disponibles per vendre en línia o en persona, ja que aquests articles formaran part d’una comanda no pagada.

Per activar el seguiment d’inventari per a les comandes no pagades:

 1. Toca Articles i selecciona un article.

 2. Toca Gestiona les existències de la variant d’article que vols considerar inventari compromès.

 3. Selecciona Rep existències.

 4. Introdueix la quantitat d’existències disponibles per a l’article.

 5. Selecciona Desa.

Per veure les existències per a les comandes no pagades a l’aplicació:

 1. A la barra de navegació de la part inferior de la pantalla, toca ≡ Més > Articles.

 2. A la secció Informació de les existències, desplaça’t cap avall fins a Compromeses. Els recomptes Existències disponibles i Compromeses decreixeran quan es pagui la comanda.

Nota: ara per ara, els recomptes Disponible per a la venda i Compromeses no es reflectiran en les integracions de tercers. Si les existències d’un article s’esgoten, l’estat disponible o no disponible sí que se sincronitzarà amb les integracions de tercers.

Consulta i modifica l’inventari des de l’aplicació de Square

Pots consultar la quantitat d’existències d’un article concret i fer-hi ajustos directament des de l’aplicació de TPV Square.

 1. A la barra de navegació, toca Més > Articles.

 2. Crea o selecciona un article existent.

 3. Introdueix una quantitat d’existències a la informació de l’article o toca Preus, mides o SKU per afegir existències a un article amb diverses variants.

 4. Per ajustar les existències, toca la quantitat, selecciona un motiu i introdueix la quantitat que cal ajustar.

 5. Toca Desa.

Un consell: també pots anar directament al pas 3 mantenint premut un article de la quadrícula d’articles de l’aplicació.

Inventari amb Square per a comerços/b>

Amb el pla Plus de Square per a comerços, pots gestionar l’inventari des de l’aplicació de TPV de Square per a comerços en dispositius iOS, l’Square Terminal i l’Square Register, així com al Tauler de control en línia de Square.

Descobreix com Track Your Inventory with Square for Retail. També pots obtenir més informació sobre com Manage Inventory With The Retail POS App.

Inventari per a Factures

La gestió de l’inventari de Factures permet afegir recomptes de disponibilitat de variants (també anomenats «existències compromeses») a determinats punts de venda per reduir-ne automàticament les existències quan es crea una factura. Aquesta funció ajuda a evitar vendre existències no disponibles abans que el client pagui la factura.

En el moment de crear una factura nova, t’arribarà un avís si no hi ha prou existències disponibles al punt de venda seleccionat. A Partides, pots identificar les factures o comandes de Vendes en línia Square que tenen existències compromeses.

Per habilitar aquesta funció:

 1. Ves a Articles i comandes> Articles al Tauler de control en línia de Square.

 2. Fes clic a Configuració > Inventari.

 3. Habilita l’opció Activa la gestió de l’inventari per a factures.

 4. Tria els punts de venda que pertoquin o selecciona Tots els punts de venda.

 5. Fes clic a Desa.

D’ara endavant, veuràs un bàner taronja si no hi ha prou existències disponibles per als articles de la factura o si s’han esgotat. Si els nivells d’existències han canviat o n’has rebut de noves, fes clic a Gestiona les existències per actualitzar l’inventari abans d’enviar la factura.