Fes un seguiment de l’inventari amb Square

Fes un seguiment de l’inventari amb les notificacions d’existències

Si el recompte d’existències disponibles d’un article cau per sota del llindar d’alerta, es genera una notificació d’existències baixes que es pot mostrar de dues maneres:

1. A Col·lecció d’articles, les notificacions d’existències baixes es mostren a la columna Notificacions d’existències per als articles que tinguin activades les notificacions.

2. Els correus electrònics de notificació d’existències s’envien cada dia a l’adreça electrònica associada al teu compte de Square si algun article que tingui activades les notificacions cau per sota del llindar d’alerta. El correu electrònic inclourà tots els articles que han caigut per sota d’aquest llindar tant el mateix dia com els dies anteriors.

Pots desactivar les notificacions per correu electrònic d’un article desmarcant la casella Notificacions per a aquest article. A més, pots configurar-les per correu electrònic des de la pestanya de notificacions per correu al Tauler de control en línia.

Inventari a l’aplicació de Square

Quan completis una venda amb Square, les existències de l’inventari disminueixen automàticament per a reflectir el recompte d’articles actualitzat.

Els articles exhaurits no bloquejaran cap venda per a les compres acceptades amb Square. L’inventari s’actualitzarà amb exactitud al Tauler de control en línia de Square, però encara podràs completar les vendes dels articles exhaurits.

Visualitza i edita l’inventari a l’aplicació de Square

Pots veure la quantitat d’existències d’un article en concret i fer-hi ajustos directament a l’aplicació de Square.

1. A la barra de navegació de la part inferior de la pantalla, toca Més > Articles.

2. Crea o selecciona un article existent.

3. Introdueix una quantitat d’existències als detalls de l’article o toca Preus, mides o SKU per afegir existències a un article amb diverses variants.

4. Per a ajustar les existències, toca la quantitat, selecciona un motiu i introdueix la quantitat que cal ajustar.

5. Desa.

També pots anar directament al pas 3 prement de manera continuada un element de la graella d’articles de l’aplicació.

Inventari per a Factures Square

Pots fer servir el seguiment de l’inventari per a les vendes que processes amb Square, tal com fas amb l’aplicació de TPV Square. Només has d’activar el seguiment de l’inventari per a factures al Tauler de control de Square.

Per a començar a fer el seguiment de l’inventari de Factures:

• Inicia la sessió al Tauler de control de Square i selecciona el teu Pestanya d’articles.

• Fes clic al botó Configuració de l’extrem superior dret de la pàgina d’Articles.

• Tria la pestanya Inventari i, a continuació, activa l’opció Activa la gestió de l’inventari per a factures.

• Fes clic a Desa.