Inici>Gestió de les cites

Fes servir targetes desades amb Cites Square

Amb les eines online de programació i gestió de cites de Square pots desar les targetes dels clients per cobrar pròximes reserves, així com les tarifes de cancel·lació o per absència.

La comissió pels pagaments per avançat dels clients, els càrrecs de protecció contra les absències i els cobraments a una targeta desada des del tauler de control en línia o l’aplicació de Square és del 2,5 % per transacció.

Afegeix una targeta desada

Abans de poder cobrar un import a la targeta desada d’un client, s’ha d’afegir al seu perfil a través del directori de clients o des d’una cita reservada.

Afegeix una targeta desada des del directori de clients

A continuació, t’expliquem com vincular una targeta de pagament al perfil d’un client:

1. Ves a la pestanya Clients del Tauler de control en línia de Square i fes clic a Directori.

2. Selecciona un client, fes clic al menú de tres punts i tria l’opció Afegeix una targeta.

3. Introdueix les dades de la targeta i l’adreça electrònica del client.

4. Has de tenir una autorització per escrit del client per poder desar la seva targeta. Si vols fer servir una plantilla, fes clic a Descarrega el formulari i envia’l al client.

5. Fes clic a Confirma.

Per desar una targeta d’un client nou:

1. Ves a la pestanya Clients del Tauler de control en línia de Square i fes clic a Directori.

2. Fes clic a Crea un client, afegeix-ne els detalls i fes clic a Desa.

3. Un cop creat el perfil, fes clic al menú de tres punts i selecciona l’opció Afegeix una targeta.

4. Introdueix les dades de la targeta i l’adreça electrònica del client.

5. Has de tenir una autorització per escrit del client per poder desar la seva targeta. Si vols fer servir una plantilla, fes clic a Descarrega el formulari i envia’l al client.

6. Fes clic a Confirma.

Nota: assegura’t de desar i protegir els formularis d’autorització.

Afegeix una targeta desada des del calendari

Afegeix la targeta d’un client en crear una cita des del tauler de control en línia de Cites Square.

Per afegir la targeta d’un client durant el procés de reserva:

1. Fes clic a la franja horària que vulguis o arrossega-la al calendari del Tauler de control de Cites Square.

2. Introdueix el nom del client o crea’n un al moment. A la dreta, es mostraran les notes del client, la targeta desada i l’historial de cites. Nota: has de tenir una autorització per escrit del client per poder desar la seva targeta.

3. Fes clic a Afegeix una targeta, introdueix-ne les dades i fes clic a Confirma.

Sol·licita que es desi una targeta per a les reserves online

Pots demanar als clients que desin una targeta quan facin una reserva online i que l’autoritzin per fer pagaments.

Per fer-ho:

1. Inicia la sessió al online Square Dashboard i selecciona Cites > Configuració > Pagaments i cancel·lacions.

2. Ves a Targeta desada i activa l’opció Sol·licita que es desi una targeta per a les reserves online.

Un cop fet, quan els clients intentin fer una reserva, se’ls mostrarà un missatge d’error si no marquen la casella que t’autoritza a desar la informació de la seva targeta.

Els clients només han de tenir una targeta desada per reservar una cita. Ha de ser una targeta de dèbit o crèdit i no pot ser una targeta regal. Els clients que ja en tinguin una, no han d’afegir-ne cap altra. Pots fer-la servir per cobrar un pagament per avançat o la tarifa de cancel·lació o per absència si reserves una cita per al client.

Fes servir targetes desades per crear cites amb pagament per avançat

Si has configurat el web de reserves online per requereix el pagament per avançat, l’opció de fer servir la targeta desada d’un client es mostrarà quan creïis una cita en nom seu des del tauler de control en línia de Cites Square.

1. Fes clic a la franja horària que vulguis o arrossega-la al calendari del Tauler de control de Cites Square.

2. Introdueix el nom del client. Si la seva targeta està desada, apareixerà a la dreta del seu nom.

3. A Pagament, activa l’opció Fes servir el pagament per avançat per a aquesta cita.

4. Introdueix tots els detalls de la cita i fes clic a Desa.

Fes servir targetes desades com a protecció contra les absències

Si has configurat el web de reserves online per requereix una targeta de crèdit com a protecció contra les absències, l’opció de fer servir la targeta desada d’un client es mostrarà en crear una cita en nom seu des del tauler de control en línia de Cites Square.

1. Fes clic a la franja horària que vulguis o arrossega-la al calendari del Tauler de control de Reserves Square.

2. Introdueix el nom del client. Si la seva targeta està desada, apareixerà a la dreta del seu nom.

3. A Pagament, activa l’opció Protecció contra les absències.

4. Introdueix tots els detalls de la cita i fes clic a Desa.

Aquí t’expliquem com gestió del Directori de clients en línia.

A més, quan el client afegeixi la informació de la seva targeta al Compte de client, podràs consultar la seva targeta online o directament des de l’aplicació i fer-hi un càrrec.

Fes un càrrec a la targeta desada

Fes un càrrec a una targeta desada des de l’aplicació de Cites Square

Un cop hagis desat la targeta del client, pots fer-la servir per cobrar-li la cita que ha reservat directament des de l’aplicació de Cites Square.

1. Ves al calendari i toca la cita. Nota: la venda s’associarà a l’empleat amb el qual s’ha reservat la cita.

2. Toca Revisa i processa el pagament.

3. Afegeix qualsevol article o servei addicional i selecciona Cobra. La informació de la cita es transferirà automàticament des de la cita reservada.

4. Desplaça’t cap avall a la pantalla d’opcions de pagament. Hi trobaràs la targeta desada del client juntament amb el tipus de targeta i el número de compte.

5. Toca Cobra.

6. Per confirmar el pagament, toca Cobra una vegada més.

Fes un càrrec a la targeta desada a l’Square Register

Un cop has desat la targeta del client, pots fer-la servir per cobrar-li la cita que ha reservat amb Cites Square a l’Square Register.

1. Ves al calendari i toca la cita. Nota: la venda s’associarà a l’empleat amb el qual s’ha reservat la cita.

2. Toca Revisa i processa el pagament.

3. Afegeix qualsevol article o servei addicional i selecciona Cobra. La informació de la cita es transferirà automàticament des de la cita reservada.

4. Desplaça’t cap avall a la pantalla d’opcions de pagament. Hi trobaràs la targeta desada del client juntament amb el tipus de targeta i el número de compte.

5. Toca Cobra.

6. Per confirmar el pagament, toca Cobra una vegada més.