Inici>Opcions de pagament

Fes servir la targeta desada amb l’aplicació de TPV Square

Estàs a punt per configurar el TPV amb Square? Comença >

Fes servir les targetes desades amb l’aplicació de Square per facilitar les vendes:

• Afegeix i emmagatzema targetes de pagament de manera segura al directori de clients.

• Cobra als clients fàcilment amb les targetes de pagament desades.

• Treballa amb tota la tranquil·litat gràcies a Square, que gestiona el compliment i l’autorització de la normativa PCI en nom teu.

Nota: actualment, les targetes del compte d’estalvi de salut i del compte de despesa flexible no es poden desar.

Comença a desar targetes

Si actives l’opció de targeta desada, podràs enllaçar targetes de pagament als perfils de clients, a l’aplicació i al Tauler de control en línia de Square. Per activar l’opció de Targeta desada:

1. A la barra de navegació de la part inferior dreta de la pantalla, toca Més.

2. Toca Configuració.

3. Toca Procés de pagament > Gestió de clients.

4. A Desa una targeta:
    a. Activa l’opció de desar la targeta al Perfil del client per a fer-la servir més endavant.
    b. Per desar una targeta després d’una venda, activa Després del procés de pagament perquè el botó Desa la targeta es mostri després del procés de pagament

Desa les targetes de pagament a l’aplicació

Hi ha tres maneres d’emmagatzemar una targeta amb l’aplicació de Square:

• Des del directori de clients de l’aplicació

• Abans d’una venda

• Després d’una venda

Nota: els números de telèfon no es poden utilitzar per a les notificacions de targetes desades. Cal tenir un correu electrònic vàlid.

Des del directori de clients de l’aplicació

1. A la barra de navegació de la part inferior de la pantalla, toca Transaccions.

2. Toca Clients > selecciona’n un de la llista o toca Crea un client nou.

3. Toca Modifica la informació personal > desplaça’t cap avall i toca Afegeix una targeta. (Nota: si crees un client nou, hauràs d’introduir la seva informació personal i tocar Desa. Un cop el client estigui desat al directori, veuràs l’opció d’afegir una targeta desada).

4. Introdueix la informació de la targeta manualment. Has d’introduir el nom i l’adreça electrònica del client.

5. El client ha d’introduir la seva adreça electrònica per als rebuts.

6. El client ha d’autoritzar la targeta desada per a altres compres introduint el seu codi postal associat a la targeta de pagament. El client rebrà un correu electrònic per confirmar que has desat una targeta per al seu perfil.

7. Veuràs l’etiqueta Targeta desada quan estigui enllaçada al perfil del client. Si la teva empresa té punts de venda diferents, pots fer servir una targeta de pagament desada per processar una transacció des de qualsevol d’aquests punts.

Abans d’una venda

Nota: et recomanem que facis servir la vista horitzontal dels dispositius.

1. A la pantalla Venda actual, toca Afegeix un client.

2. Selecciona un client existent de la llista o toca Crea un client nou.

3. Segueix els passos del 3 al 7 de la secció anterior (Des del directori de clients de l’aplicació) per afegir i desar la informació de la targeta de pagament.

Després d’una venda

Per començar, cobra al client com ho faries normalment. Un cop hagis completat el pagament, pots desar la informació de la targeta de pagament utilitzada a la venda seguint els passos següents.

Nota: aquesta opció només està disponible per a l’aplicació de Square en un iPad o a l’iPhone. A més, no pots desar la informació de la targeta de pagament per a les vendes efectuades amb Apple Pay, Google Pay o Samsung Pay.

1. Toca Afegeix un client a la pantalla del rebut.

2. Selecciona un client existent o toca Crea un client nou.

3. Segueix els passos del 3 al 7 de la secció «Des del directori de clients de l’aplicació».

Fes el càrrec a una targeta desada amb l’aplicació

Amb una targeta desada, pots cobrar al teu client amb l’aplicació de Square de manera presencial o amb una factura de Square sense necessitat de fer servir la targeta física.

Des de l’aplicació de Square

Nota: et recomanem que facis servir la vista horitzontal dels dispositius per seguir els passos que t’indiquem a continuació.

1. Afegeix articles a la cistella o introdueix un import personalitzat.

2. Toca Cobra > Targeta desada del client. Nota: si fas servir un dispositiu mòbil o la tauleta està en posició vertical, toca Revisa la venda > Cobra.

3. Selecciona un client amb targeta desada > toca Cobra per seleccionar una targeta de pagament per a la transacció.

4. Completa el flux de pagament.

Amb Comandes obertes

1. Afegeix articles a la cistella o introdueix un import personalitzat.

2. A la pantalla Venda en curs, toca Afegeix un client.

3. Selecciona un client amb una targeta desada.

4. Toca Cobra. Nota: si fas servir un dispositiu mòbil o la teva tauleta està en mode vertical, toca Revisa la venda > Cobra.

5. L’opció de targeta desada es mostra com un nou tipus d’oferta a la part inferior de la pantalla. Toca Cobra al costat de la targeta registrada que vols utilitzar per al pagament.

6. Completa el pagament.

Quan cobres a un client amb una targeta desada, el rebut s’envia automàticament a l’adreça electrònica associada al seu perfil de client.

Nota: pots activar o restringir el fet que l’equip pugui afegir imports personalitzats a les transaccions si modifiques el càrrec de l’empleat a permisos > Procés de pagament al Tauler de control en línia de Square. Els empleats que no tinguin permís per afegir imports personalitzats hauran d’introduir una contrasenya d’administrador per poder afegir-ne un a la transacció.

Desvincula una targeta desada

Pots desvincular i eliminar les targetes desades dels clients des del seu perfil al directori de clients a Modifica la informació personal.

Els clients també poden eliminar les seves targetes seguint l’enllaç que es troba a totes les notificacions de les targetes desades. Les notificacions se’ls envien quan la targeta es desa, quan es canvia l’adreça electrònica associada i quan es fa un pagament amb una targeta desada. L’enllaç que hi ha a les notificacions els dirigirà al Tauler de control de les targetes desades, on podran veure i eliminar en qualsevol moment les targetes que tinguin associades amb el teu negoci.

Pots consultar més informació sobre l’ús de Tarjeta guardada con la aplicación Punto de Venta Square.