Actualitzacions del sistema

Estem tenint problemes que poden afectar els serveis de Square que necessites. Continuarem actualitzant la nostra pàgina d’estat amb més informació.

Torna a l’inici

Accions i configuració predeterminada de l’aplicació de TPV per a comerços de Square

Treu el màxim profit de l’aplicació de TPV per a comerços de Square: descobreix la millor manera de trobar articles, aplicar descomptes, crear clients i configurar la cistella.

Nota: és possible que algunes funcions no estiguin disponibles amb el pla Gratuït de Square per a comerços. Aquí tens més informació sobre les diferències entre el Pla Gratuït i pla Plus de Square per a comerços.

Inicia la sessió

Per començar a fer servir l’aplicació per a comerços, inicia la sessió amb la teva adreça electrònica i contrasenya o crea un codi de dispositiu per personalice su punto de venta e inicie sesión.

Procés de pagament

A la pestanya de Procés de pagament, al menú de Navegació, pots crear la cistella i acceptar el pagament del client.

Cerca

Fes cerques dins la col·lecció d’articles, entre els clients i entre els descomptes.

Articles

Tot i que pots afegir articles a la cistella des de la pestanya del Procés de pagament, hauràs d’anar al menú principal per crear articles, categories i descomptes des de l’aplicació de Square per a comerços.

Llista de favorits

Amb la llista de Favorits, pots accedir als articles més populars amb un sol toc, de manera que no cal fer cerques manualment per a cada venda.

Per modificar la llista de favorits:

 1. A la barra de navegació, toca Més.

 2. Toca Configuració > Favorits > Modifica la quadrícula de Square per a comerços.

 3. Toca Afegeix a la pàgina o + per incloure més articles, o selecciona el símbol menys > Elimina per eliminar-ne de la llista. També pots mantenir premudes les tres línies horitzontals de color gris per reorganitzar la llista d’articles.

 4. Quan hagis acabat, toca Fet per tornar a la pestanya del Procés de pagament.

Menú d’accions

El menú Accions és com una rebotiga: hi trobaràs la configuració de l’aplicació i les accions que hi pots dur a terme. Des d’aquest menú, pots accedir a diverses funcions de Square per a comerços, com per exemple:

 • Elimina la cistella: elimina tot el contingut de la vista de la cistella.

 • Afegeix un import personalitzat: afegeix un import personalitzat en dòlars a la venda sense afegir-hi cap article.

 • Ven o comprova una targeta regal: configura targetes regal, carrega-les i ven-les amb només quatre tocs.

 • Bescanvia una recompensa: si envies una campanya de màrqueting amb l’incentiu d’oferir un article gratuït o un descompte, pots introduir el codi de recompensa del client aquí.

 • Obre la caixa (sense venda): obre la caixa sense completar una venda.

Nota: quan estiguis fent servir Square per a comerços al mòbil, toca ••• per accedir al menú Accions quan modifiquis la Llista de favorits.

Costos del servei

Pots crear un service charge al Tauler de control en línia de Square i, a continuació, durant el procés de pagament, afegir immediatament un cost del servei a qualsevol compra des de l’aplicació de Square per a comerços en dispositius iOS. Obtenga más información sobre cómo aplicar recargos con Square.

Inventari

A la secció d’Inventari de l’aplicació de Square per a comerços amb la subscripció al pla Plus pots dur a terme determinades accions relacionades amb les existències a tots els dispositius compatibles (iPhone, iPad, Square Terminal i Square Register). Algunes funcions de la gestió de l’inventari que abans només estaven disponibles al Tauler de control en línia de Square, com ara rebre existències i comprovar-ne els nivells, ara també ho estan directament al TPV.

 • Vista general de les existències: cerca o escaneja articles des de l’aplicació per rebre’n existències o ajustar-les.

 • Recompte d’existències: inicia, revisa o fixa els recomptes d’existències mitjançant l’aplicació de TPV Square.

 • Ordres de compra: rep, ajusta, crea o revisa ordres de compra.

Transaccions

Fes cerques manualment a l’historial de transaccions, cerca per número de rebut o introdueix el número de la targeta del client per localitzar un pagament. També pots emetre un rebut nou o descobrir com es pot gestiona un canvi o una devolució.

Nota: els canvis només estan disponibles amb el pla Plus de Square per a comerços, però es poden tramitar en un iPad o un iPhone, des de l’Square Terminal i des de l’Square Register.

Notificacions

El Centre de notificacions centralitza totes les notificacions. Podràs rebre i llegir avisos sobre el compte, comunicats sobre noves funcions i les novetats de Square, tot en un sol lloc al qual pots accedir fàcilment.

Nota: per poder eliminar els distintius de les notificacions, has de visualitzar totes les notificacions des del Centre de notificacions.

Informes

Gestió de la caixa

Amb Square per a comerços, pots recórrer a l’opció de Gestió d’efectiu per fer un seguiment de les vendes en efectiu i consolidar els informes. Nota: Gestió d’efectiu no està disponible a la versió mòbil de Square per a comerços (per a iPhone).

 • Caixa en curs: inicia la caixa al començament del dia, gestiona els intercanvis d’efectiu en ingressos i despeses sense que hi hagi una transacció i tanca la caixa per generar un informe de les vendes en efectiu.

 • Historial de caixa: consulta la data, l’hora i l’empleat que ha tancat la caixa, el total de vendes en efectiu i els reembossaments.

Comandes

Un cop hagis configurat el lloc web de Vendes en línia Square, accepta i gestiona comandes directament des de l’aplicació de Square per a comerços.

Factures

Visualitza, prepara, envia i gestiona Factures Square.

Vendes

Descripció general de les vendes: filtra per empleat, per data o per dispositiu per consultar estadístiques sobre el rendiment de l’inventari amb un cop d’ull.

Transferències

Revisa les transferències de Square. La pestanya Saldo mostrarà les vendes actives, les transferències pendents i les transferències enviades.

Fidelització

Consulta el programa de Fidelidad Square al detall. Pots aprofundir en les analítiques dels clients, com ara el nombre d’inscrits a Fidelització, la mitjana de visites i l’import mitjà de despesa per visita.

Configuració

 • Gestiona la llista de favorits: pots afegir, reorganitzar o eliminar els articles que tinguis a la llista de favorits.

 • Configura components: connecta o gestiona els components externs compatibles.

 • Tanca la sessió: tanca la sessió de l’aplicació de Square per a comerços.

  • Els empleats veuran Tanca la sessió amb les seves inicials al menú de navegació. Quan toquin les seves inicials, es mostrarà la contrasenya i la pàgina per registrar l’entrada i la sortida.

Atenció al venedor

Un cop t’hagis familiaritzat amb l’aplicació de Square per a comerços, aquí podràs consultar més informació sobre com per processar el pagament del client.