Actualitzacions del sistema

Estem tenint problemes que poden afectar els serveis de Square que necessites. Continuarem actualitzant la nostra pàgina d’estat amb més informació.

Torna a l’inici

Accions i configuració predeterminada de l’aplicació de TPV Square per a comerços

Treu el màxim profit de l’aplicació de Square per a comerços. Descobreix les millors maneres de trobar articles, aplicar descomptes, crear clients i generar cistelles. L’aplicació per a comerços està pensada per a agilitzar el procés de pagament al teu negoci.

Per començar a fer servir l’aplicació per a comerços, inicia la sessió amb la teva adreça electrònica i contrasenya o crea un codi del dispositiu per a personalitza el TPV i inicia la sessió.

Nota: algunes funcions no estan disponibles per als venedors que fan servir el pla Gratuït de Square per a comerços o la versió de Square per a comerços per a mòbils (iPhone). Pots consultar més informació sobre les diferències entre Pla Gratuït i pla Plus de Square per a comerços.

Procés de pagament

A la pestanya del Procés de pagament, al menú de Navegació, pots crear la cistella i acceptar el pagament del client.

Cerca

Fes cerques a la col·lecció d’articles, els clients i els descomptes.

Mòduls ràpids

 • Articles: cerca per categoria de l’article i desglossa-ho en articles concrets.

 • Clients: crea un client a l’aplicació per a comerços. Els clients s’afegiran al Directori de clients en línia. També pots afegir un client a una cistella per vincular la venda al seu perfil. Descobreix com crear grups de clients i identifica els clients al taulell amb els codis QR.

 • Descomptes: aplica descomptes en percentatges o amb imports sencers en dòlars.

 • Cistelles desades: afegeix articles i desa una cistella per revisar-la més endavant.

Llista de favorits

La llista de favorits et permet accedir als articles més populars amb només un toc perquè no hagis de cercar-los manualment a cada venda.

 1. Toca Afegeix un favorit.

 2. Fes servir l’opció de cerca o desplaça’t per trobar els articles més populars. Selecciona cada article que vulguis afegir a la llista de favorits.

 3. Toca Desa.

Menú d’accions

El menú Accions és com una rebotiga: allà hi trobaràs les accions i la configuració de l’aplicació. Des d’aquest menú, pots accedir a diverses funcions de Square per a comerços.

 • Elimina la cistella: elimina tot el contingut de la vista de la cistella.

 • Afegeix un import personalitzat: afegeix un import personalitzat en dòlars a la venda sense afegir-hi cap article.

 • Ven o comprova una targeta regal: configura, carrega i ven targetes regal amb uns quants tocs.

 • Obre la caixa (sense venda): obre la caixa sense completar una venda.

Nota: si fas servir la versió per a mòbils de Square per a comerços, toca el botó amb els tres punts a la part inferior de la pantalla per accedir al menú d’Accions.

Transaccions

Fes cerques manualment a l’historial de transaccions, cerca per número de rebut o introdueix el número de la targeta del client per localitzar un pagament. També pots emetre un rebut nou o gestiona un canvi o una devolució.

Nota: els canvis només estan disponibles amb el pla Plus de Square per a comerços, però es poden tramitar en un iPad o iPhone.

Inventari

La secció d’Inventari de l’aplicació de Comerços Plus et permet dur a terme determinades accions quant a les existències a tots els dispositius compatibles (iPhone i iPad). Les funcions de gestió de l’inventari que abans només estaven disponibles al Tauler de control en línia de Square, com ara les funcions per rebre existències i comprovar-ne els nivells, ara també ho estan directament al TPV.

 • Rep existències: cerca o escaneja articles a l’aplicació per rebre’n o ajustar-ne les existències.

 • Filtra/Ordena: filtra els articles per categoria o punt de venda i ordena’ls seguint diversos criteris.

 • Comandes: rep, ajusta, crea o revisa comandes.

Tanca la sessió

Els empleats veuran el missatge de Tanca la sessió amb les seves inicials al menú de navegació. En tocar les inicials, apareixerà la pàgina per a introduir la contrasenya i registrar l’entrada o la sortida.

Comandes

Un cop hagis configurat Vendes en línia Square, ja podràs accepta i gestiona comandes directament des de l’aplicació de Square per a comerços.

Articles

Tot i que pots afegir articles a la cistella des de la pestanya del Procés de pagament, hauràs d’anar al menú principal per a crear articles des de l’aplicació per a comerços, on, a més d’articles, pots crear categories, modificadors i descomptes.

Factures

Visualitza, prepara, envia i gestiona Factures Square.

Informes

Gestió de la caixa

Amb Square per a comerços, pots fer servir Gestió de caixa per a fer un seguiment de les vendes en efectiu i consolidar els informes. Nota: Gestió de caixa no està disponible a la versió mòbil de Square per a comerços.

 • Caixa en curs: inicia la caixa al començament del dia, gestiona els intercanvis d’efectiu en ingressos i despeses sense que hi hagi una transacció i tanca la caixa per a generar un informe de les vendes en efectiu.

 • Historial de caixa: consulta la data, l’hora i l’empleat que ha tancat la caixa, el total de vendes en efectiu i els reembossaments.

Vendes

Descripció general de les vendes: filtra per empleat, data o dispositiu per a consultar estadístiques sobre el rendiment de l’inventari amb un cop d’ull.

Transferències

Revisa les transferències des de Square. A la pestanya de Saldo es mostraran les vendes actives, les transferències pendents i les transferències enviades.

Configuració

 • Gestiona la llista de favorits: pots afegir, reordenar o eliminar articles de la llista de favorits.

 • Configura els components: connecta o gestiona els components compatibles.

 • Tanca la sessió: tanca la sessió de l’aplicació per a comerços.

Atenció al venedor

Un cop t’hagis familiaritzat amb l’aplicació de Square per a comerços, podràs consultar més informació sobre com per processar el pagament del client.