Accions i configuració predeterminada de l’aplicació de TPV de Square per a comerços

Treu el màxim profit de l’aplicació de TPV de Square per a comerços: descobreix la millor manera de trobar articles, aplicar descomptes, crear clients i configurar la cistella.

Nota: pot ser que algunes funcions no estiguin disponibles per als venedors que facin servir el pla Gratuït de Square per a comerços. Consulta més informació sobre les diferències entre Pla Gratuït i pla Plus de Square per a comerços.

Inicia la sessió

Per començar a fer servir l’aplicació de Square per a comerços, inicia la sessió amb la teva adreça electrònica i contrasenya o crea un codi de dispositiu per personalice su punto de venta e inicie sesión.

Procés de pagament

Pots crear la cistella i acceptar els pagaments dels clients a la pestanya Procés de pagament del menú Navegació.

Cerca

Fes cerques a la col·lecció d’articles, als clients i als descomptes.

Articles

Tot i que pots afegir articles a la cistella des de la pestanya Procés de pagament, hauràs d’anar al menú principal per crear articles, categories i descomptes des de l’aplicació de Square per a comerços.

Llista de favorits

Amb la llista de favorits, pots accedir als articles més populars amb un sol toc i no et caldrà fer cerques manualment per a cada venda.

Per modificar la llista de favorits:

1. A la barra de navegació, toca Més.

2. Toca Configuració > Favorits > Modifica la quadrícula de Square per a comerços.

3. Toca Afegeix a la pàgina o + per incloure més articles, o selecciona el símbol menys > Elimina per eliminar-ne de la llista. També pots mantenir premudes les tres línies horitzontals de color gris per reorganitzar la llista d’articles.

4. Quan hagis acabat, toca Fet per tornar a la pestanya Procés de pagament.

Menú d’accions

Al menú Accions hi trobaràs tot allò que necessites per configurar l’aplicació. Des del menú Accions, pots accedir a diverses funcions de Square per a comerços, com per exemple:

• Esborra la cistella: elimina tot el contingut de la vista de la cistella.

• Afegeix un import personalitzat: afegeix un import personalitzat en dòlars a la venda sense afegir cap article.

• Ven o comprova una targeta regal: configura, carrega i ven targetes regal en un no res.

• Bescanvia la recompensa: si envies una campanya de màrqueting amb l’incentiu d’oferir un article gratuït o un descompte, pots introduir el codi de recompensa aquí.

• Obre la caixa d’efectiu (sense venda): obre una caixa sense completar cap venda en efectiu.

Nota: quan facis servir la versió mòbil de Square per a comerços, toca ••• per accedir al menú Accions quan modifiquis la Llista de favorits.

Serveis

Un cop hagis creat i configurat els serveis amb Square Appointments, pots afegir un mòdul de serveis a la quadrícula d’articles i vendre’ls al TPV de Square per a  comerços. Aquí trobaràs més informació sobre com managing your Square Appointments.

Afegeix un mòdul de serveis a la quadrícula d’articles

1. Toca Procés de pagament al menú de navegació i, a continuació, Modifica.
  2. Al menú Afegeix a la pàgina, toca Servei.
  3. A la finestra emergent Afegeix un servei, toca el servei que vulguis.
  4. Toca Afegeix per afegir-lo a la quadrícula d’articles.

També pots afegir-hi un servei tocant un mòdul buit. Per fer-ho:

1. Toca Procés de pagament al menú de navegació i, a continuació, Modifica.
  2. Toca un mòdul buit amb la icona +.
  3. A la finestra emergent Afegeix a favorits, toca Servei.
  4. A la finestra emergent Afegeix un servei, toca el servei que vulguis.
  5. Toca Afegeix per afegir-lo a la quadrícula d’articles.

Afegeix un servei a la cistella

1. A la pantalla Procés de pagament, toca el servei que vols afegir a la cistella.
  2. Tria la data, l’hora i altres opcions a la finestra emergent Configura.
  3. Un cop fet, toca Afegeix a la cistella.
  4. Toca Cobra per completar la transacció.

Costos del servei

Pots crear un service charge des del tauler de control en línia de Square i, a continuació, afegir immediatament un cost del servei a qualsevol compra durant el procés de pagament des de l’aplicació de Square per a comerços en dispositius iOS. Obtenga más información sobre cómo aplicar recargos con Square.

Inventari

La secció Inventari de l’aplicació del pla Plus de Square per a comerços et permet dur a terme determinades accions relacionades amb les existències en tots els dispositius compatibles (iPhone, iPad, l’Square Terminal i l’Square Register). Les funcions de gestió de l’inventari que abans només estaven disponibles al tauler de control en línia de Square, com ara comprovar els nivells de les existències i rebre-les, ara també ho estan directament al TPV.

• Vista general de les existències: rep o ajusta les existències dels articles a l’aplicació cercant o escanejant els articles.

• Recomptes d’existències: inicia, revisa o confirma els recomptes d’existències mitjançant l’aplicació de TPV Square.

• Comandes: rep, ajusta, crea o revisa comandes.

Transaccions

Fes cerques manualment a l’historial de transaccions, cerca per número de rebut o introdueix el número de la targeta del client per localitzar un pagament. També pots emetre un rebut nou o gestiona un canvi o una devolució.

Nota: els canvis només estan disponibles amb el pla Plus de Square per a comerços, però es poden fer des d’un iPad, un iPhone, l’Square Terminal i l’Square Register.

Notificacions

El Centre de notificacions centralitza totes les notificacions. Podràs rebre i llegir avisos sobre el compte, així com anuncis sobre funcions noves i les novetats de Square, tot en un sol lloc al qual pots accedir fàcilment.

Nota: per eliminar els distintius de les notificacions, has de consultar totes les notificacions des del Centre de notificacions.

Informes

Gestió de la caixa

Amb Square per a comerços, pots fer servir la gestió de caixa per controlar les vendes en efectiu i unificar els informes. Nota: la gestió de caixa no està disponible a la versió mòbil de Square per a comerços (a l’iPhone).

• Caixa en curs: inicia la caixa d’efectiu al començament del dia, gestiona els ingressos i despeses en efectiu sense que hi hagi una transacció i tanca la caixa per generar un informe de les vendes en efectiu.

• Historial de caixa: consulta la data, l’hora i l’empleat que ha tancat la caixa, el total de vendes en efectiu i els reembossaments.

Comandes

Un cop hagis configurat el web de Vendes en línia Square, ja pots accepta i gestiona comandes directament des de l’aplicació de Square per a comerços.

Factures

Consulta, prepara, envia i gestiona Factures Square.

Vendes

Vista general de les vendes: filtra per empleat, per data o per dispositiu per consultar estadístiques sobre el rendiment de l’inventari amb un cop d’ull.

Transferències

Revisa les transferències des de Square. A la pestanya Saldo es mostraran les vendes actives, les transferències pendents i les enviades.

Fidelització

Consulta un desglossament del programa de Fidelidad Square. Aconsegueix anàlisis detallades dels clients, com ara el nombre d’inscrits a Fidelització Square, la mitjana de visites i l’import mitjà de despesa per visita.

Configuració

• Gestiona la llista de favorits: pots afegir, reorganitzar o eliminar els articles de la llista de favorits.

• Configura dispositius: connecta o gestiona els components externs compatibles.

• Tanca la sessió: tanca la sessió de l’aplicació de Square per a comerços.

• Els empleats veuran Tanca la sessió amb les seves inicials al menú de navegació. Quan toquin les seves inicials, es mostrarà la contrasenya i la pàgina per registrar l’entrada i la sortida.

Servei d’atenció al venedor

Un cop t’hagis familiaritzat amb l’aplicació de Square per a comerços, pots consultar més informació sobre com per processar el pagament del client.