Utilitza les normes d’impostos sobre les vendes condicionals amb l’aplicació de Square

Tant si els clients mengen al teu restaurant com si demanen menjar per emportar, pots aplicar l’impost condicional de manera precisa i automàtica amb l’aplicació de Square en un dispositiu iOS o Android. Personalitza la teva configuració fiscal des del tauler de control en línia de Square perquè funcionin conjuntament amb el Opcions de servei existent.

Gestiona els impostos fiscals en línia

Configura les normes fiscals

Abans de començar, assegura’t de completar el següent:

Crea normes fiscals per ometre impostos en funció de les opcions de menjador i els articles. Per aplicar correctament les normes fiscals durant el procés de pagament, actualitza l’aplicació TPV Square als teus dispositius iOS o Android.

1. Des del Tauler de control de Square en línia, fes clic a Articles > Impostos sobre les vendes.

2. Fes clic a Crea una norma fiscal.

3. Introdueix el nom de la norma > fes clic a Selecciona l’impost per triar els impostos que vols ometre d’aquesta norma.

4. Fes clic aSelecciona els punts de venda per seleccionar els punts de venda on s’aplicarà la norma fiscal.

5. Fes clic a Selecciona les opcions del servei i tria l’opció* del servei que activarà aquesta norma fiscal.

6. Fes clic a Assigna articles per seleccionar els articles per als quals s’ometran els impostos.

7. Fes clic a Desa

* Per personalitzar les opcions de servei, desa els canvis i ves a Articles > Configuració > Opcions de Servei per modificar, afegir o eliminar.

Modifica les normes fiscals

1. Des del Tauler de control en línia, ves a Articles > Impostos.

2. Fes clic a la norma fiscal que vols modificar per editar-la.

3. Fes clic a Desa.

Consells per utilitzar les normes fiscals

• Les normes fiscals condicionals permeten establir condicions predeterminades en què no s’aplicarà l’IVA. Durant la configuració, assegura’t de seleccionar articles als quals no s’aplicarà l’IVA quan s’utilitzi una opció de servei específica. Per exemple, potser un servei a l’establiment haurà de tenir IVA, però per emportar, no. En aquest cas hauràs de crear una norma fiscal que elimini l’IVA quan s’apliqui l’opció Servei a l’establiment i, a continuació, afegir l’article a la norma.

• De manera semblant a les opcions de servei, els impostos condicionals es poden aplicar a tots els articles de la cistella o als articles individuals. Les opcions de servei i les normes fiscals funcionen conjuntament, de manera que s’aplicarà una norma fiscal a una venda en funció de com s’aplica l’opció de servei enllaçada a la venda (ja sigui a tota la cistella o a un article específic). Obtén més informació sobre aplicar les opcions de servei des de l’aplicació de Square.

• Una norma fiscal no es pot aplicar al total de la cistella, només als articles que contingui.

• Les normes fiscals no són compatibles amb els modificadors.