Actualitzacions del sistema

Estem tenint problemes que poden afectar els serveis de Square que necessites. Continuarem actualitzant la nostra pàgina d’estat amb més informació.

Torna a l’inici

Reconeix i denuncia les estafes de phishing

Què és el phishing?

La pesca informàtica o phishing és un intent de recopilar informació personal o financera per correu electrònic, telèfon o missatge de text per part d’un estafador. Aquests estafadors solen aconseguir aquesta informació sol·licitant-la verbalment per telèfon, publicant enllaços o números de telèfon falsos a llocs de xarxes socials o enviant correus electrònics o missatges de text no sol·licitats que dirigeixen els destinataris a introduir informació personal a llocs web falsos o sistemes telefònics que es fan passar per reals.

Pots obtenir més informació sobre protegint-te de les estafes de phishing al blog de Square.

Protegeix la teva informació confidencial

Square no et demanarà mai que proporcionis informació confidencial, com ara el teu nom d’usuari, contrasenya, número de la seguretat social, dades completes del compte bancari o detalls de la targeta de pagament per correu electrònic, telèfon o missatge de text.

Si creus que has trucat a un número de Square fraudulent, o si reps una trucada telefònica sospitosa, no donis cap informació personal o del compte i penja immediatament.

Si reps un correu electrònic sospitós sobre Square, no responguis al missatge, no donis cap informació, no facis clic a cap enllaç ni obris cap fitxer adjunt. Reenvia’l a [email protected] per informar de l’incident. No incloguis cap altra informació al correu electrònic que reenviïs. L’equip encarregat investigarà i prendrà mesures, si convé.

Si creus que la teva informació s’ha vist compromesa a causa d’una estafa de phishing, canvia el correu electrònic i les contrasenyes del compte de Square immediatament i informa de l’incident mitjançant els canals de comunicació oficials.

Verifica el número de telèfon

Per posar-te en contacte amb el servei d’Atenció al venedor, ves a la Pàgina de contactes de Square i inicia la sessió al teu compte.

Verifica la URL

Comprova sempre que estiguis en un lloc web segur abans d’introduir la teva informació d’inici de sessió de Square. Per fer-ho, revisa que l’adreça web al navegador sigui https://squareup.com/login i que la icona de cadenat bloquejat de Square, Inc. aparegui al costat d’aquesta adreça web.

safe square browser bar

És habitual que els correus electrònics de phishing continguin enllaços que dirigeixen els destinataris a una pàgina no segura, on se’t pot demanar que introdueixis el nom d’usuari i contrasenya (i de vegades informació confidencial addicional).

Per obtenir més informació sobre com identificar un possible correu brossa, ves a la Comunitat i blog de Square. També pots consultar més informació sobre com posa’t en contacte amb el servei d’Atenció al venedor de Square.