Resolució de problemes damb el Tauler de control de Square

Problemes habituals amb el navegador

Si tens problemes amb el compte de Square en línia o el Tauler de control de Square, pot ser que vingui del teu navegador. Alguns problemes comuns són, per exemple, els següents:

• Dificultats per iniciar la sessió al compte amb la informació correcta.

• Dificultats per actualitzar el Tauler de control en línia de Square (com ara importar articles o inventari).

• La informació és obsoleta.

• La informació no es mostra correctament.

• Al Tauler de control es veu tot buit.

Resolució de problemes amb el navegador

Si tens cap problema amb el navegador, prova de seguir aquests consells per solucionar-ho:

• Comprova que el navegador estigui actualitzat. Per fer-ho, fes una cerca de la versió actual del navegador a Internet.

• Esborra la memòria cau del navegador. Les instruccions per fer-ho canviaran en funció del navegador. Ves al menú d’ajuda del navegador per consultar les instruccions pas a pas.

• Prova amb un altre navegador: Square és compatible amb les últimes versions de Google Chrome, Safari, Mozilla Firefox i Microsoft Edge. comprova la versió del navegador en línia per comprovar que fas servir la versió més recent del navegador.

Activa les galetes

Les galetes del navegador han d’estar activades perquè la pàgina d’inici de sessió de Square funcioni correctament. Per comprovar que ho estiguin, fes clic a l’enllaç que correspongui amb el teu navegador a continuació i segueix les instruccions que hi ha a la pàgina per activar-les. Un cop enllestit, selecciona el botó Enrere del navegador per tornar a la pàgina de Square i torna a provar d’iniciar la sessió.

T’expliquem com activar les galetes als navegadors web més populars: