Actualitzacions del sistema

Estem tenint problemes que poden afectar els serveis de Square que necessites. Continuarem actualitzant la nostra pàgina d’estat amb més informació.

Inici>TPV

Resolució de problemes de l’aplicació de TPV Square

Gestiona el negoci amb el software TPV de Square

Potència les vendes amb un software TPV tot en un

Si l’aplicació de TPV Square no funciona tal com esperaves, dona una ullada a aquests consells per tornar a acceptar pagaments en un tres i no res.

Nota: per motius de seguretat i per garantir el compliment amb la normativa PCI, Square deixarà de processar pagaments amb targeta sense contacte o amb xip en dispositius que funcionin amb versions de l’aplicació de Square que tinguin més de 90 dies. Aquest canvi entrarà en vigor el 26 de març del 2019. Més informació sobre actualitzar l’aplicació de Square.

Resoldre problemes amb el dispositiu mòbil

Prova aquests suggeriments:

  1. Comprova que tant el dispositiu mòbil com l’aplicació de Square estiguin actualitzats.

  2. Tanca la sessió a l’aplicació i torna a iniciar-la.

  3. Apaga el dispositiu mòbil i torna a engegar-lo.

  4. Força el tancament de l’aplicació al dispositiu i torna a obrir-la.

  5. Elimina l’aplicació i torna a instal·lar-la. Consulta el web d’ajuda d’Apple i el web d’ajuda de Google per obtenir instruccions sobre com fer-ho.

  6. Assegura’t que la data i l’hora del dispositiu siguin correctes.

Nota: abans d’eliminar l’aplicació de Square i tornar a instal·lar-la, tanca el torn de caixa i la sessió de l’aplicació. En tancar la sessió de l’aplicació, Square et demanarà si tens cap pagament en efectiu pendent (ho pots comprovar a Transaccions recents) que hagis de pujar al tauler de control en línia de Square.

Elimina l’aplicació de Square i torna-la a instal·lar

El fet d’eliminar i tornar a instal·lar l’aplicació no afectarà el teu compte de Square ni els pagaments registrats, ja que les dades s’emmagatzemen als servidors de Square. Abans d’eliminar i tornar a instal·lar l’aplicació:

  1. Tanca el torn de caixa. Els torns de caixa s’emmagatzemen al teu dispositiu. Els informes de caixa se sincronitzen amb el tauler de control en línia de Square un cop es tanquen.

  2. Tanca la sessió de l’aplicació. En fer-ho, Square et demanarà si tens cap pagament en efectiu pendent de pujar al tauler de control en línia de Square. També pots consultar les Transaccions recents al tauler de control en línia de Square per confirmar que a cap dels pagaments en efectiu pendents s’hi mostra una icona d’avís. Si elimines l’aplicació de Square abans que els pagaments en efectiu se sincronitzin, es perdran i hauràs de tornar a registrar els que hagin quedat pendents.

Consulta el web d’ajuda d’Apple si nop saps com eliminar i tornar a instal·lar l’aplicació.

Un cop hagis eliminat l’aplicació, podràs accedir a tota la informació del teu compte tornant-la a instal·lar i iniciant la sessió amb l’adreça electrònica i la contrasenya o codi del dispositiu.

Força la sortida de l’aplicació de Square

Si tens problemes amb l’aplicació de Square, et recomanem que en forcis la sortida al dispositiu.

Força la sortida de l’aplicació en un dispositiu iOS

  1. Llisca el dit cap amunt des de la part inferior de la pantalla d’inici del dispositiu.

  2. A continuació, llisca’l cap a la dreta per trobar l’aplicació de Square i llisca-la cap a dalt i fora de la pantalla.

  3. Torna a lliscar el dit cap amunt des de la part inferior del dispositiu per tancar les aplicacions que hagis fet servir recentment i tornar a la pantalla d’inici.

Força la sortida de l’aplicació en un dispositiu Android

  1. Ves a Configuració > Aplicacions i selecciona l’aplicació de Square. Toca Mostra totes les aplicacions si no la trobes.

  2. Al menú Informació de l’aplicació, toca Força el tancament a l’aplicació de Square.

Nota: si veus l’error Superposició de pantalla detectada al dispositiu Android, cal que desactivis aquesta configuració. Per fer-ho:

  • Obre Configuració al dispositiu.

  • Ves a la secció Aplicacions.

  • Selecciona el menú Superposa a altres aplicacions i desactiva l’opció Permet superposar a altres aplicaciones per a aquestes aplicacions.

Envia el registre

És possible que el servei d’atenció al venedor de Square et demani que els enviïs el registre per resoldre els problemes. Els registres contenen dades fonamentals que ens ajudaran a determinar i resoldre abans els problemes.

Per enviar un registre:

  • Inicia la sessió a l’aplicació de Square al dispositiu que tingui problemes.

  • Toca ≡ Més.

    1. En un dispositiu Android: Toca Ajuda > Resolució de problemes > Puja el registre.

    2. En un dispositiu iOS: Toca Ajuda > Resolució de problemes > Envia el registre.

Si no trobes l’opció per enviar el registre, posa’t en contacte amb el servei d’atenció al venedor de Square per rebre ajuda.

No trobes el que necessites?